Koca dediğimiz kişi zamanla sever mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesleginiz var mı? Ayrılsanızda cocuguzla bi hayat kursanız..size bu kadar degersiz davranan bı adam için ömür çürütmeye deger mi?

Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Sen özgüvenli ol sevmezsen sevme sevgine ihtiyacım yok ben de seni sevmiyorum zamanla ilgilendikçe seveceğim anana babana hizmet etmek zorunda da değilim de yahu erkek mi yok boşarsa da boşasın sinirleniyorum böyle erkeklere ys

Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Merhabalar. Ilk once belirteyimki bir insan birini sevmiyorsa bazen ne yaparsa yapsin yetersiz kalir. Ama esinizin karakterinde de bozukluk var. Evlenmissin karina guzek hayat yasat. Madem boyle hayati zindan edecekdin ne diye evlendin. Sen onun eksperimenti olmussun. Acaba sevecekmiyim diye. Keske zamaninda ondan sevgi hissetmeden evlenmeseydin. Ama 3 yil gecmis arada sogukluk var hemen bosan diyemeyiz dememeliyiz. Aslinda kimse evlilikde boyle seyleri hak etmez ama en azindan bu kadar sene dayanmissin biraz daha çabala. Çabala derken kendini begendirmeye çalisma. Evde kendi duzenini kur. Cocugunla ilgilen. Kursa yazil ne bileyim ugras bul zamanla senin ona karsi ilgisizliyini gorucek tabiki artik sevilmedigini dusunucek. Her insana dokunan birsey artik sevilmemek duygusu. O yuzden ona kendi yaptigini ode. Neseli ol onsuz da evde mutlu olucagini goster. Komedi izle. Calismiyorsan evde birseyler ör. Cocugu al dolasmaya çik. Ondan hicbir sey sorma. Ondan uzaklasdigini ve ayni zamanda daha mutlu oldugunu goster. Emin ol ise yariycakdir

3 yıl olmuş çocugunun annesi olmuşsun hala sevemediyse bundan sonra da sevmez gibi duruyor hayır neden sürekli senden bişey bekliyor sevgi böyle bişey degil ki birini sevmek için illa ondan bi fedakarlık vs gördüğümüz için mi seviyoruz eşinin bahsettigi biraz çıkar ilişkisi gibi geldi bana

Zaten her yaptığıma kusur buluyor.bakışları bile donuk soğuk.ben bunla nasıl evlendim der gibi.çok üzgünüm çok.benden fedakarlık gördükçe o da evlilik için emek harcayacakmış öyle diyor.o
Ay g...tüm. Kusura bakmayın çok sinirlendim.

Aslında maddi olarak da kullanıldığımı düşünüyorum.yiyecek içecek faturalar vb için aylık 1500 istiyor.ben de veriyorum.geri kalanını biriktir kendine diyor ev al diyor.bişey diyince senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyor.sezaryenle bebek doğurdum.hastane parası 3000 benden aldı.benim param yok diye.

Oha artık ya. O çocuğu tek başınıza mı yaptınız? Terbiyesiz adam. Bas tekmeyi gitsin. Elalem ne derse diye kendinizi bu evliliğe mecbur hissetmeyin sakın. Elalem halt etmiş.

Hayatınız bir sürü sorumluluktan oluşuyormuş zaten birde eşinizin sizi sevmesi icin ekstra uğraşmak ne kadar yıpratıcı olur. Buna kesinlikle boyun eğmeyin hem yardım etme kadın kendini yırtsın hemde sana kendini beğendirmek için uğraşsın

Burcunu bilmiyorum canım inan o da bilmiyor tam doğum tarihini.ayrıca onun ikinci karısıyım.ilk eşi de bunu bırakmış bu çok yaşamasına rağmen ilk eşi terk etmiş bunu

Kendisini tebrik ediyorum akıllı kadınmış

Sevgi zaten mantıkla olan bir şey olsa,aşk evliliği ve mantık evliliği diye ayrılmazdı.Elbette duyguların içinde mantık her zaman yer olmalı ama eşiniz hiç sevmeden baya bir mantık evliliği yapmış.Ben bir aşk oluşacağını sanmam,olsa olsa minnet duyar.Bir eş diğer eşe minnetten ziyade sevgi ile bağlı olmalı.Eşinizin mantığı baştan aşağı yanlış,üzülerek söylüyorum ki sizi sevse bile bu bir erkeğin bir kadına duyduğu aştan ziyade,bir arkadaşın arkadaşa duyduğu teşekkür olacaktır

Allahım bu bir kadının gururunu kırmaktir psikolojik şiddet ne demek fedakarlik yapinca sevecekmiş birini ya sever ya sevmezsin allah sabır versin sana

Sever , sever , dört elle saril cocugum kocana , aman ne istiyorsa yap , ayaklarini yikamayi ihmal etme , biz kadinlarin hayata gelis amaci bu cunku , bizler erkekler icin variz bu dunyada , temizliklerini yapalim , cocuklarino doguralim , ailelerine bakalim , tatmin edelim vs vs o yuzden aman diyim ikiletme adamin isteklerini , evlilik onemli

Ailesinin altından da alsan, küfür ettikleri zaman yarabbi şükürde desen, seni sevmiyorsa gene de sevmez.

Onların hepsi bahane. Fedakarlıkmış.
Nasıl bi fedakarlık çeşidinden bahsediyor acaba?
Nankörlük yapmış olursunuz da senelerce o zaman artık biraz fedakarlık yap denir bi insana.

Fikir verme kısmında pek becerikli değilim ama ben sizin yeriniz de olsam çokda tottosunu kaldırmazdım bu beyefendinin zira kendisini dünyanın en fedakar insanı sanıyor heralde.

Her konuda görüyorum sizib msjlarınızı gerçekten çok merak ediyorum karakterinizi ve tipinizi, yanlış anlamayın çok hoşuma gidiyor gerçek hayatta tanışmak isterdim sizle 😅

Sevgisizlik ayni evin icinde dunyanin en zor seyi olsa gerek... Dediklerimi yaparsan nasil bir kosuldur, neyin koşuludur bu... fedakarlik tek kisifen beklenecek bir harekette degildir. Sakin istemediginiz hicbirseyi yapmayin ne demek bunlari bunlari yaparsam beni sever mi siz birinin kulu kolesi degilsiniz hayat arkadasisiniz. Kendinizi az biraz onemseyin lutfen. Ozguveniniz kalmamis. Siz 2 cocuk dunyaya getirmissiniz helal olsun. Eminim bircok seyde de yeteneklisinizdir. 3 senedir oturmayan evlilik mi olurmus. Bakın bir evlilik boyle gitmez. Siz evlilik yasamiyorsunuz. Birinin ihtiyaclarini giderip sizi sevmesini bekliyorsunuz ayrica üstü kapali tehditte aliyorsunuz bunu yaparsan severimin acilimi bunlari yapmazsan seni sevmem giderimdir. Kimseye bu lüksü yasatmayin. Sizin biricik can hakkiniz var. Degmeyen bir insanda bunu niye harciyorsunuz. Biraz degistirin kendinizi. Siz agzinizla kus tutsanizda bu kisi sizi sevmez ama kendi istediginiz gibi hareket ederseniz kendinizi mutlu etmis olursunuz zaten varla yok arasi bir evliliginiz var.

Ailesinin altından da alsan, küfür ettikleri zaman yarabbi şükürde desen, seni sevmiyorsa gene de sevmez.

Onların hepsi bahane. Fedakarlıkmış.
Nasıl bi fedakarlık çeşidinden bahsediyor acaba?
Nankörlük yapmış olursunuz da senelerce o zaman artık biraz fedakarlık yap denir bi insana.

Fikir verme kısmında pek becerikli değilim ama ben sizin yeriniz de olsam çokda tottosunu kaldırmazdım bu beyefendinin zira kendisini dünyanın en fedakar insanı sanıyor heralde.

Her konuda görüyorum sizib msjlarınızı gerçekten çok merak ediyorum karakterinizi ve tipinizi, yanlış anlamayın çok hoşuma gidiyor gerçek hayatta tanışmak isterdim sizle 😅
Bak bu yansıtan bi videodur
😁😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X