Koca dediğimiz kişi zamanla sever mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?

Sevmez net.. tecrübe ile sabit... bas k.çına tekmeyi gitsin asap bozucu sinir adam

Sizi koşulsuz şartısız sevmeyen adamla hayat geçirmeyin bu bir.

tam tersi ailesiyle vakit geçirdikçe evliliğiniz oturmaz bu da iki.

neden dersen, ailesine vakit bulabiliyor sana ve çocuğuna vakit yok nedense. Ailesinin fikirlerinden de etkileniyor olabilir sizi eleştirirken. Ailesindeki kadınlarla sizi kıyaslıyordur onları gördükçe.
Bir adam sevmek için şarta bağlıyorsa asla sevmez bu saatten sonra.

Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?

Bende mantık evliliği yaptım eşime aşık olarak yada sonsuz sevgiyle evlenmedim. Basit bir hoşlantıydı zamanla sevebileceğimi düşündüm nitekim öyle de oldu. Şimdi sorunlarımız var ama çocugumuzun sağlığıyla uğraşmaktan ona zaman ayıramıyoruz bile

Ama ben kendimi şöyle yaparsa severim onu, anneme babama gidersek severim vs gibi şartlamadım. Sevgi şartlamayla olacak şey değil. Sizinki biraz bahane üretiyor gibi. 3 yılda sevememiş bundan sonrasında zor görünüyor ama imkansız değil.

Eşinin yaşı büyük mü bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra kalıcı olarak davarlaşıyorlar bilgin olsun.

Bende mantık evliliği yaptım eşime aşık olarak yada sonsuz sevgiyle evlenmedim. Basit bir hoşlantıydı zamanla sevebileceğimi düşündüm nitekim öyle de oldu. Şimdi sorunlarımız var ama çocugumuzun sağlığıyla uğraşmaktan ona zaman ayıramıyoruz bile

Ama ben kendimi şöyle yaparsa severim onu, anneme babama gidersek severim vs gibi şartlamadım. Sevgi şartlamayla olacak şey değil. Sizinki biraz bahane üretiyor gibi. 3 yılda sevememiş bundan sonrasında zor görünüyor ama imkansız değil.

Eşinin yaşı büyük mü bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra kalıcı olarak davarlaşıyorlar bilgin olsun.
Vallahi siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün demek davarlaşıyorlar ahahaha

Ayakkabı değil o, giydikçe açılan cinsten olsun.
İlk eşi neden kaçmış gitmiş belli. Demek ki iflah olmaz bir anakuzusu eşiniz. O tipler sevgi, aşk gibi insani duyguları sadece ailelerine duyuyor.
Yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla da size kırıntı bile vermiyor.
Size sarılmayı bile istemeyen biri çocuğu yapıyor ama işte buna da erkek ikiyüzlülüğü diyorum ben.
Çok fedakarlık istiyorsa emekleyerek anasına gidebilir. Siz onla mı evlisiniz yoksa ailesiyle mi?
Ömür geçmez, geçmiyor. Tecrübeyle sabit.

ne kusurun var?
mutlaka bir kusurun var ki bunları hakettiğini duşunuyorsun.
fiziksel bir kusurun mu var, sabıkalı falan mısın, ben yine de hakettiğini duşunmuyorum ama sen sırlar dunyası gibi bir şeyin bedelini ödemek için bu adama katlanıyosun sanırım?
ilk defa böyle bir cumle kurucam hanımefendi çizgimden çıkıcam ama benimki böyle "sen bana fedakarlık yapınca seni sevicem" dese "oooy g.tüm" derdim.

Evlilikte sartli sevgi yoktur. Sartli sevgi varsa evlilik degil ortaklik kurulmustur. Durumunuza cok uzuldum ne yasadiniz ki bu adamin sizi sevmesini bekliyorsunuz.
Yemek ve temizlik yapmayin evi b..gotursun. Sadece cocugunuz icin yemek yapin. Hem calisip hem temizlik, yemek cocuk bakimi yapacaksiniz adam sarta bagli sizi sevecek. Ev butcesine katki yapmayin. Sorarsa sartli evlilik bunu gerektirir deyin.

Adam sizi kullanıyor gibi geldi bana. Hem çalışıyorsunuz hem ev işlerine çocuklara siz bakıyorsunuz hem adamın her istediğini yapıp ailesiyle vs ilgileniyorsunuz. Her şey sizden zaten beyefendi daha ne fedakarlığı bekliyor? Bu ilişki size ne katıyor enine boyuna düşünüp ona göre tavrınızı koyun derim.

Annem 32 yıllık evli baban hala anneci ve annesini annem aramasa konuşmaz annemle yani annesine hizmetçi almış okadar seviyor ...malesef seni sevmiyor olur sanmış

Unutamadığı biri olabilir😔

Peki hangi akılla seni sevmeyen biriyle evlenmeye karar verdin .adam seninle başbaşa vakit bile geçirmek istemiyor sevmiyor . Açıkçada söylemiş .birde 2 çocuk . Ağzında kuş tutsan olmayınca olmaz . Sende onun gibi davran bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X