Koca eline bakanlar.. yardım

Aklı başından gitmese bile ölüm var kalım var bakın benim babamla annem 55 yaşından sonra ayrıldı annemle ikimiz bir başımıza kaldık annem temizliklere giderek hasta bakarak beni okuttu ben okurken her bulduğum işi yaptım bu hayatta ne olacağı asla belli değil ve kimse tecrübesiz senelerce evde oturmuş birini işe almak için kucak açmış beklemiyor ben gerçekten bir insana faydamız olsa kârdır kafasındayım yoksa banane ömrümde hiç görmediğim etmediğim biri çalışsın çalışmasın gerçekten alttan vermek istediğim mesajım çok masumane bir yerden geliri bile olsa hayat bu gelire güvenip oturmak da saçma bir kız vardı geçen tarlası mı vardı neydi ona güveniyordu çalışmam diyordu bana göre mesela bu aptallık ilerlemek varken neden yerimde sayayım ki ? Kıskanma mevzusuna gelince ben kıskanırım açıkcası ama mesela olmak istediğim kişiyi kıskanırım hasetlenme anlamında değil arzulamak anlamında biri eğer çok iyi bir dansçıysa kıskanırım neden ben değilim derim hırs yaparım çalışırım insani bir duygu bu ama anlatamadığım şu kendimizi avutmayalım kıskanılacak şey var kıskanılmayacak şey var şimdi
Tabii ki tarlayla olmaz o. Evler, dükkanların kira gelirleri varsa güzel bir pasif geliri varsa olur. O zaman da istemiyorsa çalışmaz dedim işi zor ve yipraticiysa. Belki seveceği ama daha düşük maaşlı bir işte çalışır falan. Onun dışında dediginiz gibi çok çeşitli senaryolar yaşanabilir. Yani hayatını sürdürmek için önce kocaya olmazsa babaya gitmek bana kadınlara hakaret gibi geliyor. Gücünün farkında olmamak hatta güçsüz görünmek gibi geliyor.

Koca eline bakan deme ona, aslinda o senin eline bakiyor. Sirtinda yuk mu tasiyor sanki. Sen yemek yapmasan, utusunu yapmasan, camasirini yikamasan o bunlar icin kadin tutup para verecekti ya da kendi yapacakti. Aslinda o senin eline bakiyor.

Ay tövbe estağfurullah millete verdiğiniz 10 tavsiyeden dokuzu mali mülkü üstüne geçir, kocan sana bakmak zorunda demişsiniz ya birine de kendi kocanıza neden diyemiyirsunuz bunu terzi kendi söküğünü dikemez misali herhalde 🤣 Ben sizden korktum ,adam elini verse kolunu üstünüze geçirirsiniz mazallah 🙄

Slm şu pandemi dönemleri biraz geçsin belki sizde bir iş bakarsınız kendinize göre,çalışın kendi paranızı kazanın kimseye muhtaç olmayın hem erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyar.

Kulaklarım çınladı nedense..
Şimdi ev hanımı olan ben eşimden saygımı görmüyorum acaba?
Lütfen biraz saygı duyarak yazın bunları...

Kulaklarım çınladı nedense..
Şimdi ev hanımı olan ben eşimden saygımı görmüyorum acaba?
Lütfen biraz saygı duyarak yazın bunları...
Of hic takilmayin. Burada kimleri gorduk iyi maasim var diyen ama kocasi tarafindan itilip kakilan.

Ben de çalışmıyorum, kredi karti var bende, nakit paramda oluyor. Nakit parada oluyor. Istemem genelde

Yok yalnış anlamayın benide işten çıkarttılar mesela ,sadece çalışmak bir kadın için güzel birşey önemli bişey
Bakın birşey söylüyorsanız bu konuda tartın önce,burada binlerce ev hanımı olan arkadaşlarımız var.
Hiç birimize saygı duymazlar demenin bir anlamı yok değilmi.

Bu ayrı bir konu ama erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyar demek apayrı bir mevzu.
Ben buna da katılıyorum bu benim fikrim kocam evde olsa ve ben ona para versem bana tuhaf gelirdi mesela ,eşim bile bana o kadar okudun ettin evde mi oturucaksın der mesela, sabah giyinip süslenip püslenip ofise gitmek güzel şey bana göre

Back
X