- 9 Aralık 2009
- 17.197
- 54.886
- 1.123
- Konu Sahibi holdencaufield
Tabii ki tarlayla olmaz o. Evler, dükkanların kira gelirleri varsa güzel bir pasif geliri varsa olur. O zaman da istemiyorsa çalışmaz dedim işi zor ve yipraticiysa. Belki seveceği ama daha düşük maaşlı bir işte çalışır falan. Onun dışında dediginiz gibi çok çeşitli senaryolar yaşanabilir. Yani hayatını sürdürmek için önce kocaya olmazsa babaya gitmek bana kadınlara hakaret gibi geliyor. Gücünün farkında olmamak hatta güçsüz görünmek gibi geliyor.Aklı başından gitmese bile ölüm var kalım var bakın benim babamla annem 55 yaşından sonra ayrıldı annemle ikimiz bir başımıza kaldık annem temizliklere giderek hasta bakarak beni okuttu ben okurken her bulduğum işi yaptım bu hayatta ne olacağı asla belli değil ve kimse tecrübesiz senelerce evde oturmuş birini işe almak için kucak açmış beklemiyor ben gerçekten bir insana faydamız olsa kârdır kafasındayım yoksa banane ömrümde hiç görmediğim etmediğim biri çalışsın çalışmasın gerçekten alttan vermek istediğim mesajım çok masumane bir yerden geliri bile olsa hayat bu gelire güvenip oturmak da saçma bir kız vardı geçen tarlası mı vardı neydi ona güveniyordu çalışmam diyordu bana göre mesela bu aptallık ilerlemek varken neden yerimde sayayım ki ? Kıskanma mevzusuna gelince ben kıskanırım açıkcası ama mesela olmak istediğim kişiyi kıskanırım hasetlenme anlamında değil arzulamak anlamında biri eğer çok iyi bir dansçıysa kıskanırım neden ben değilim derim hırs yaparım çalışırım insani bir duygu bu ama anlatamadığım şu kendimizi avutmayalım kıskanılacak şey var kıskanılmayacak şey var şimdi