- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle diyorum ama kendimi de durduramiyorum ne olduysa su bir iki ay içinde olduÖyle ama maalesef kilo alamayan çalışmak vermeye çalışmaktan çok daha kolay. Tüm fazla kilolarını verdim ama keşke almasaydim diyorum.
Bende normale döneyimde fazlasinda gözüm yok :)Aşırı kilo aldığın için horluyorsun. Dogum yapınca geçer. Dogumdan sonra dikkat edersen gider kiloların. Korkma tatlım.
Dal gibi bayandım 30 kg aldım. Totoyu bile kaldıramıyordum. İyiyim şimdi. Bekarlıktaki kilodan fazlayım ama iyiyim şükür![]()
Ben hamileyken çok güzel oluyorum herkea hep hamile olsan çok şirin güzel oluyoaun der. Ama doğumdan sonra herkes 10 kilo gitti der bende 5 kilo gider ve doğumdan sonra kilo almaya başlarım hiç veremem.Ciddi bi horlama ama kendim bile uyanıyorm bazen insanliktan çıkmış gibi hissediyorum![]()
Mantıklı aslındabence sen kov canım yasen iki can taşıyorsun o gitsin kanepede yatsın
sana da en güzel yataktan alsın
bence diyetisyenle görüşün hem bebeğinize zarar vermeden kilo vermenizi sağlar süt vs :)
İki yılda cokmusBen hamileyken çok güzel oluyorum herkea hep hamile olsan çok şirin güzel oluyoaun der. Ama doğumdan sonra herkes 10 kilo gitti der bende 5 kilo gider ve doğumdan sonra kilo almaya başlarım hiç veremem.
Emzirirken aynen insanlıktan çıkmş gibi yiyorum şuan 4 ay oldu ve doğuma girmeden önceki kilomdayım karnımda bebeğin vs olduğu kiloda.
Herkesin yapısı farklı ya öncesinde ya sonrasında çekiyosun. En fazla 2 yıl. Sabret geçiyo hepsi![]()
Amin amin inşallahhamilelikten sonra hepsi geçip gidiyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
amannnn taktığın şeye bak 38 haftadayım aynen 25 kilo aldım :) sadece horlasam yine iyi nefes alırken horluyorum verirken inliyorum, benim eşimde dalga geçiyor hatta beraber dalga geçiyoruz. ben teklif ettim başka yerde yatmasını alıştım horlamana uyuyamam dedi yine gülüştük... yapma Allah aşkına geçici bunların hepsi... berber dalga geçin ne var yani?...36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Darısı başıma diyim ne diyim :)Horlamayı bilmem ama bende tam 25 kilo aldım üstelik nerdeyse doğurana kadarda çalışıyordum nasıl oldu anlamadım:))
Kiloya takılmayın ben eski kiloma döndüm.
Yalnız 2.ciden sonra vermekte çok zorlandım..
Çok sağol içim baya rahatladi :)Hamileliğimde 20 kilo aldım, her gece ama her gece fil gibi horluyordum. Kendi horlama sesimden korkup uyanıyordum, o derece. Şuan doğumun üzerinden 50 gün geçti. 17 kilo verdim, horlama filan da kalmadı. Kısaca kafanıza takmayın, horlama tamamen kiloyla ve hormonlarla alakalı, hepsi geçecek.
Dogurunca :)Peki ne zaman geçiyor