• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca katili olucam :///

Zaten hamilelik çok ilerlemiş ve yatmanız da zor oluyordur o yüzden de eşiniz rahat edemediğinden uyuyamadığından salonda yatmak istemiştir sonuçta eşiniz sabah işe gidecek uykusunu alması lazım onu da anlamaya çalışın. Ayrıca çok kilo alımışsınız nerdeyse bir ayınız daha var biraz dikkat edin bence.

Sızın kadar kılo almıstım ve 36+4 dogum yapmıstım
ve hıc ama hıc kılom kalmadı, hatta oglum 6 aylıkken ben sıfır bedendim :)

bende hamıleyken bir horlardım allahım öyle böyle değil..eşim bi kaç kez güldü ama cok sallamadım ...dalga gecmedı ama daha once hıc horladıgımı gormedıgı ıcın tuhafına gıttı halıyle...

doğumdan sonra bıcak gıbı kesıldı..cok sallama bence..hamılelık zaten duygusal yapıyor hıc sınırlendırme kendını..afkursun :)

Aslinda hafif tempoda yürüyüş yapmaniz belki kilo konusunda yardımcı olabilir

36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Canım ben hamileliğimde tam 31 kilo aldım 101 kiloyla doğuma girdim. Hiç tutmadım boğazımı canım ne istiyorsa yedim:KK49: 3 yıl oluyor doğum yapalı ve oğlum 1.5 yaşımdayken tüm kilom tamamen gitti ne spor ne diyet yaptım. Ama kolau kolay oturmam ve ewde kendime yapacak iş bulurum mutlaka belki onun etkiside vardır. Hatta eşim zayıfsın kilo al biraz demeye bile başladı. Sende hareletli ol doğumdan snra 2 yılda taş gibi olurdun cnm. Her kadın bu ewreden geçiyor. Horlama falanda kalmayacak ;)

Çok sağolun ya rahatladım gerçekten :)

25 kilo mu? :KK57:
naptın sen yahu, doktorlar hamilelikte max 15 kg alınmasını öneriyorlar.
horlama vs. bu kadar kilonun tehlikeleri yanında hiç kalır.hamilelikte beslenmek demek lapır güpür ne buldunsa gömmek değildir, beslenmene dikkat et biraz.
daha fazla kilo alma.
Sen doğum yaptın mı çok merak ediyorum böyle konuşuyorsun ama konuşmak gibi olmuyor yaşamak lazım.elinde olmuyor hamilelikte beyin ruh hormon bütün vücut farklı çalışıyor. Birde tatlıya düşkünsen gelsin kilolar..

36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
horlayan birinin yanında uyumak zordur.bence bunu senin teklif etmen lazım.horlama hamilelikte cok normal endişe etme.kilona dikkat et.son 1 ayda daha da kilo alırsın sana sonradan zor olur.

Horlama geçer. Kilo birazda bünyene bağlı. tabi boğazına da :)

Ben hareket bile edemiyorum 32 kg aldım ve kanepede daha rahat diye orda yatıyordum yastıklarla dolduruyordum belimi bacaklarımı falan. Horlama da oluyordur kesin ama eşim bi gün lafını etmedi. Şimdi kg da gitti. Geçer yani takma boşver

o da haklı ama eşim horluyorum diye yanımda yatmak istemese çok bozulurdum, burun bandı kullan dik yat hiçbi türlü mü kesilmiyo

Allahım böyle şeyler duymak istiyorum suan daha da 36. Hafta korkuyorum 40 kadar kapılardan gecemicem
Kac kilo ile hamile kaldin? 56 ile kalmistim ben. Inan spor diyet hic bisey yapmadim. Enerji fszlaca harcayacaksin merak etme :) istemedem gidecek o kilolar. Oglum 2 yaşında. 1 yasindayken 53 kiloydum :) hamilr kaldigim kilodan daha aza indim. Suanda baya yedigim icin ozellikle hamur isi 57ye ciktim. 78 ile doğuma girmistim :))

Böyle şeyler yazmayın internette..Allah korusun kocanın başına bişey gelse bir numaralı şüpheli olursun.Tekrar söylüyorum Allah korusun göstermesin tabi de nacizane bi dipnottu.

Sen doğum yaptın mı çok merak ediyorum böyle konuşuyorsun ama konuşmak gibi olmuyor yaşamak lazım.elinde olmuyor hamilelikte beyin ruh hormon bütün vücut farklı çalışıyor. Birde tatlıya düşkünsen gelsin kilolar..

şu tip savunmaların da hastasıyım. efendim sen çocuk doğurdun mu yok sen evlendin mi de konuşuyosun yok senin bilmemnen bilmem ne oldu mu da nerden bileceksin vıdı vıdı...
hanım hanım, bunu ben demiyorum doktorlar diyor. e onlar da evli ve çocukludur değil mi?
hem herkes hamilelikte 20+ kilo mu alıyor?almayan nasıl almıyor?
eleştiri dediğin şey bazı durumlarda insanı kendisine getirir.sen bu şekilde konuşunca yardımcı olmuyorsun maalesef.bak kadıncağızın psikolojisi bozulmuş çok kilo aldım,horluyorum kocam dalga geçiyor diyor kocasını öldürmekten bahsetmiş başlıkta.. yazık değil mi ona?..
ne yapacak?mecburen yediklerine dikkat edecek, elinde olmuyor diye birşey yok.demekki bir yerlerde yanlış yaptığı birşey var. bazen bazı şeyleri insanlara direk söylemek gerekir, senin tarzında olunca kandırmaca oluyor genelde.kendine getirecek birşeyler söylemezsek belki bir 20 kilo daha alacak üstüne?bunun sorumluluğu kimde sende mi mesela?

horlamada gider kiloda bence bir sorun yok sadece dikkat etmek lazım muhakkak bi yerlerde yani ben hamileliğimde 12 kilo almıştım zaten kilolu bir insan olduğum için (67 kilo çok kilolu görünmem ama) dikkat etmiştim dikkat ettiğim için almadım 40ımız çıkmadanda 65 kiloya düşmüştüm emzirirken etrafınıza çok takılmadan aşırı yiyip içmez dikkat ederseniz hiiiiç bişey olmaz merak etmeyin erkeklerde açık bulunca dalga geçer zaten sizde kendinizle dalga geçin bıkar hatta bence koltukta yatması için horlamadan önce yatağı dar edin başka sebepten kaçsın :) :) :) :)

Ben 50 kilo ile hamile kaldım.çok zayıftım zaten boyum uzun. 75 kilo ile doğuma girdim. Şuan 56 kiloyum. Normal kiloma hamilelik sonrası ulaşabildim. Biraz dikkat edersen gidiyor yani kilolar.

ben 58 le hamile kaldım 38 kilo aldım 3 aysonra 59 kiloyla işe başladım ve daha sonra 53 kiloyu bile gördüm ,
gerçi çektiğim sıkınt burdan vana yol olur ama genede ne hormala kalıyor ne de kilo tabii yediklerine dikkat etmek şartıyla

ben 58 le hamile kaldım 38 kilo aldım 3 aysonra 59 kiloyla işe başladım ve daha sonra 53 kiloyu bile gördüm ,
gerçi çektiğim sıkınt burdan vana yol olur ama genede ne hormala kalıyor ne de kilo tabii yediklerine dikkat etmek şartıyla

Back
X