• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca katili olucam :///

Kac kilo ile hamile kaldin? 56 ile kalmistim ben. Inan spor diyet hic bisey yapmadim. Enerji fszlaca harcayacaksin merak etme :) istemedem gidecek o kilolar. Oglum 2 yaşında. 1 yasindayken 53 kiloydum :) hamilr kaldigim kilodan daha aza indim. Suanda baya yedigim icin ozellikle hamur isi 57ye ciktim. 78 ile doğuma girmistim :))
67 k

Bu arada abartmayın o sadece esprili bi başlık yok ilk zanlı olursun. Yok kocasını öldürmeyi düşünüyor konunun içeriğine girince farkedir espri olduğu kocamdan da gayet memnunum olmasam zaten çocuk yapmazdim abartmayin lütfen

şu tip savunmaların da hastasıyım. efendim sen çocuk doğurdun mu yok sen evlendin mi de konuşuyosun yok senin bilmemnen bilmem ne oldu mu da nerden bileceksin vıdı vıdı...
hanım hanım, bunu ben demiyorum doktorlar diyor. e onlar da evli ve çocukludur değil mi?
hem herkes hamilelikte 20+ kilo mu alıyor?almayan nasıl almıyor?
eleştiri dediğin şey bazı durumlarda insanı kendisine getirir.sen bu şekilde konuşunca yardımcı olmuyorsun maalesef.bak kadıncağızın psikolojisi bozulmuş çok kilo aldım,horluyorum kocam dalga geçiyor diyor kocasını öldürmekten bahsetmiş başlıkta.. yazık değil mi ona?..
ne yapacak?mecburen yediklerine dikkat edecek, elinde olmuyor diye birşey yok.demekki bir yerlerde yanlış yaptığı birşey var. bazen bazı şeyleri insanlara direk söylemek gerekir, senin tarzında olunca kandırmaca oluyor genelde.kendine getirecek birşeyler söylemezsek belki bir 20 kilo daha alacak üstüne?bunun sorumluluğu kimde sende mi mesela?
Pardonda insanlar bile isteye kilo almıyor elinde olmuyor dikkat etmeye çalışsada birşekilde kilo alıyor hamilelikte ama doğumdan sonra gece uykusuz gündüz durmaksızın çalışıyor kiloları veriyor emzirmekte kilo verdiriyor sen lapır lupur gömüyosunuz kilo alıyorsunuz dikkat edin yazmışsın bence senin yazın daha acımasız bi yorum zaten kilo almış morali bozuk üzerine böyle gidilmez başına gelmeyen de anlayamaz boş suçlamaya gerek yok kırmadan yorum yapalım dimi ama

36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Biz de çocuk doğurduk zaten son ay hiç uyuyamiyordum bile rahat etmek için neden ayrı odada yatmıyorsun çok abartmışsın

Saçmalamışsın zaten o haftalarda kimse uyuyamıyor ki bu kadar nazlı olan hamilelere bi anlam veremiyorum

Ayrıca o Nasıl konu başlığı ben de kocasını başka kadınla yakaladı sandım

Başlığa da herkes taktı kocamla sorunum yok mecazen yazılmış bi başlık içeriğe bakan anlar zaten

Back
X