• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca kayınvalide o bu şu! !!

8 9 saat kadar sürüyor..delirtti beni zaten ne anne askiymis anlamadım gitti

Arabada okadar saat oturmakda insana agri verir düsük tehliken olmasa biel keyifli gecnez muhtemelen..ben hamileyken esimle sinemaya gitdim bin pisman oldum o gidis son gidisimdi zaten 1.5 saat yerimde oturamadim. Cok zordu sen okadar saat nasil dayancan bide iki günlügüne o yolu cekmeye degmeski senin icin. Esinle konus yoruluyorum yolculuktan de birazcik insafa gelsin

senin icin bebegin önemli kizarsa kizsin umrun olmasin bosver bence tehlikeli

Normal şartlar altında bişey olmaz. Ama 2 kayıp yaşamışsınıZ tedirgin olmanız normal. Eşinize korkularınızı açıkça anlatın,tartışmasız. En kötü uçakla gidin. Ben 9 ay boyunca araba tepesindeydim,rahat olun. Allaha emanet bebeğim de,olacak olanı 9 ay yatsanda engelleyemezsin.

Derdim Kaçak oynamak degil sorunlar olmasına rağmen yine de gitmeden önce 3 4 kez gittim hiç bir şekilde kacmadan iletisime geçmeye çalıştım kendileri pek orali olmuyor o yüzden en azından bir süre yüzlerini ve yüzümü gormelerini istemiyorum..
eğer oralarda yorulmayacaksanız gidin
gebeyim diye yatın dinlenin hatta
yalnız uçakla giderseniz iyi olur

bunda trip atıcak ne var. biçim kocalar var ya oha yani. hamile olmasan bile istememe hakkın var. ben olsma istemiyorsam doktor sorun yok dese de gitmezdim.

Hamile olmasan da gitmek zorunda degilsin!! Neyin tribi.. Sevmiyorsan sevmiyorsundur nokta.
Senin hamileligi bahane etmen bile yanlis.
Haa hamile olmasam sevmedigim, istemedim halde yine giderdim diyorsan o daha da yanlis bence :işsiz:

Gitme gitme bosver.
Kocana da sen trip at. Sen bebeği ve beni düşünmüyorsun varsa yoksa anangil de.

:KK70: sezaryenden çıktım odada eşim kv kp görümce enişte ve kendi annem vardı.. hemşire geliyo habire gaz çıkardınız mı diye.. zaten barsak tembelliğim var bi de doluştular odaya sülalece.. eniştem ne dese beğenirsin rahatça pırtlat (kibarcasını yazdım) biz yabancı değiliz dedi.. çüş artık bi gidin de rahat edeyim dediydim :)) eşimin yanında yapmıyom sülalenin yanında pırtlıycam ba ba ba :))
Nasıl insanlar var ya , çıktılar mı dışarı

Nasıl insanlar var ya , çıktılar mı dışarı
Yoo ne çıkması gayet rahat başımı beklediler.. doğumdan bikaç ay sonra da 40 derece ateşle fena hasta olmuştum.. o zaman da sobalı evde oturuyodum.. şubat ayıydı.. kv kp görümcem kocası oğlu ve de komşuları doluştu eve.. eniştem yine abim bi duş al havale geçircen iyi değil bu kadar ateş dedi.. eşim de kız nasıl duş alsın şimdi.. bi sürü insan evin içindesiniz soğuk odada giyinip daha beter mi olsun dedi.. bana mısın demediler kalkıp gitmediler bi.. ben bu sebeplerden delirdim hep.. hep anlayışsızlıktan

Hamile halinle o kadar yol gitme kendi gitsin dönsün bunun için trip atiyorsa atsın keyfi bili

Yoo ne çıkması gayet rahat başımı beklediler.. doğumdan bikaç ay sonra da 40 derece ateşle fena hasta olmuştum.. o zaman da sobalı evde oturuyodum.. şubat ayıydı.. kv kp görümcem kocası oğlu ve de komşuları doluştu eve.. eniştem yine abim bi duş al havale geçircen iyi değil bu kadar ateş dedi.. eşim de kız nasıl duş alsın şimdi.. bi sürü insan evin içindesiniz soğuk odada giyinip daha beter mi olsun dedi.. bana mısın demediler kalkıp gitmediler bi.. ben bu sebeplerden delirdim hep.. hep anlayışsızlıktan
Ay valla ne insanlar var ya buna daha da hayret ettim doğum yapmış kadının başında durunca ne oluyor ki

bunda trip atıcak ne var. biçim kocalar var ya oha yani. hamile olmasan bile istememe hakkın var. ben olsma istemiyorsam doktor sorun yok dese de gitmezdim.
Zaten yuksek ihtimal gitmeyecegim o kadar yolu gözüm kesmiyor..ki bişey olsa sonrasında üzüntüsünü düşünemiyorum evde koltukta bile yatamiyorum su sıralar ustelik

Back
X