Koca kişisi

Bu ülkede on erkekten üçünün annesi oğlunun evine giremez altısı girdiğinde istenmez birinin de annesi yoktur muhtemelen onu serbest bırakıyorum,herkes gayet yaşıyor hayat devam ediyor, ailenizle barışsa süper olur ama barışmıyorsa da bu boşanmak için yeterli bi sebep değil
Tek sebebim o degil ki hersey maddiyatsizlik mi desem cocuk olayi mi desem yani hayat en zor kisimlariyla yanimda

Ayrica o babama senin kzini bosarim diyince babamda kufur etti oldurmedigine dua etsn hangi baba kaldirir
Ölmüş annesine küfür edilmesini hangi evlat kaldırır peki? Burdan bakıldığında, öldürmediğine dua etmesi gereken kişi babanız gibi gözüküyor, kusura bakmayın...

Sen çağır anne babanı sana çağırma demiyormuş .kendi çocuğunun doğum gününe katılıp katılmamak da eşinin tercihi.
Benim de halamın eşi bizim aile ile görüşmez ama yeğenlerini davet ettiğinde halam bize çok iyi davranır
Kimseyi istemediği bir şeyi yapmaya zorlama çünkü yapmaz

Ne olursa olsun esimin ailemle normal bir iliski kuramamasi, benim icin bosanma sebebidir.

Bununla beraber esim babamin karsisinda sesini dahi yukseltemez, kizinibosarim diyemez
Babam da kufredemez.
Herkes hatali. Birbirlerinden ozur dilemeleri lazim lakin once esiniz dilemeli yas itibariyle

Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Yook sizin icin demedım eşiniz için dedim katlanması gerek arada bırakmamalı sizi ve onunda evladı
Nolur üzülmeyin Allah kalbinize ferahlık versin düzelir elbet kendinizi iyi tutun

Benim kaldırabileceğim bir durum değil.
Hayatımdaki en önemli insanları bir arada göremezsem bu beni yıkar.adamdan soğurum.

Ne olursa olsun tarafları bir araya getirin,özürler dilensin,tatlıya bağlansın.
Ayıptır günahtır,saçma yahu.değer mi 3 günlük dünyada böyle tatsızlıklara.

Zorlayın,size saygısı sevgisi olan geri adım atsın.

Merhaba kizlar ben 5 aydir izmirdeyim. Eski konularimdan bilenler bilir esimle ailem gorsumuyorlar. Ailemele gorusmeme dogal olarak birsey diyemiyor daha gecen ay yanlarindan geldim oglumla. Oglumun dogum gunu var teyzesi dayisi falan gelecek esim problem yapmadi . Ama konu annem babamsa problem gelsinler kimseye gelmesin diyemem ama anne baban gelise ben evde olmam gelmem gidene kadr diyo eee ben dueumda nasil cagirayim. Bu konuyu kardeslerim icin yapmadi mesela.ve kizlar ben artik tahammul olarak zorlaniyorum onlar benim anam babam tamam giderim istersem ama onun artik barisip anami babami gonul rahatligiyla agirlamak istiyrm. Nasil gavur inadi varsa yok diyo. Kizlar isin kotusu artik sinirlarim zorlaniyor ve cocugumu bile gozum gormeyecek babasiyla ayri yasamasini goze alip bosanmayi dusunur oldum
Hem boşanmaktan bahsedip hem 2. çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz ne mana?

Olan olmuş artık, annenizi babanızı evinizde ağırlayın. Eşinizin de katılmasını sağlayabildiğiniz bir ortam oluşursa onları başbaşa bırakın. Gerisi artık eşinizle babanıza kalmış bir şey. Babanız belki özür dilemek istemeyecektir ama en azından sevecen, kucaklayıcı bi şekilde adım atarsa düzelebilir. Böyle bi tavır içine girip eşinize o şekilde yaklaşması için babanızla konuşun.

Eşinizin babası sizin annenize küfretse helede o kadın ölmüş olsa evimize değil mahelenize sokmazsınıx adamın damarına basmışsınız başmışsınız adam kızını boşarım demiş bide üstüne küfretmişsiniz çocugun babasını değil kendi babanızı doğum gününde istiyorsunuz empati diycem ailece sizde o mizah yok..bence boşayın kurtarın adamı sizden

Back
X