Koca kişisi

Ben sizin konularda esinizi haklı bulmuştum.
Hala eşinizi haklı buluyorum.

KV si ile görüşmeyen bir sürü insan var burada illa ki de çocuğun doğum gününde bulunacak diye kocası diretse ne derdik?
Heh ıste size onlari diyorum.

Adam ailenizle görüşmüyor. Bir de hayvan inadı falan yazmışsınız.
Esinize sayginiz yok ki aileniz saygı duysun.
Babanız söyleyin Özür dilesin, eşinize sonra baskı yaparsınız.

Siz de eşinizin ailesi evime giremez demişsiniz.
Eşiniz zaten hem kendi ailesini hem sizinkini kendi evinde istemiyor.

Karşılıklı özürler barışmalar olmadan tek taraflı eşim ailemi kabul etsin diyemezsiniz bence.
Zorlamayın...

bu kişi benim evime girmesi yasak asla bu konuyu eşimle zaten konuştuk mutabıkız kendisi dışarıda görüşür beni ilgilendirmez ama evime giremez.

eşim aileleri dibinde istemiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eşinize hak veriyorum. Kızını boşarım dedi diye kimse benim ölmüş anama küfüt edemez. Bakın anne baba ne kadar tatlı. Evinize rahat gelemiyor diye dert yanmışsınız. Üstelik adamın kız kardeşiyle görüşmüyorsunuz evime giremez diyorsunuz. Bide 5 ay olmuş taşınalı bi kere gitmişsiniz. Kardeşlerinizde gelmiş bu arada.

Ortada bi küslük var ve bu sizin tarafınızdan da kabul edilmiş. Durup dururken neden barışsın ki? Tam tersi olsaydı, siz görüşmeseydiniz eve gelmelerini istemezdiniz muhtemelen.

Bence eşlerin aileye küs olmalarını en başta kabul etmemek gerek. Böyle bir lüksü olamaz eşimin. Anlaşmanın bir yolunu bulacak. Bende öyle. Yoksa ilişkinin geleceği nokta bu oluyor.

Ayrica o babama senin kzini bosarim diyince babamda kufur etti oldurmedigine dua etsn hangi baba kaldirir
Pardon? Babanızı haklı mı gördünüz yani? Bence siz eşinizin küsmekle yetindiğine şükredin. Adama da ne yapsanız az, sizinle evli kalıyor.

Daha ne kadr birakayim eskiden aileme yakindi evimiz gidr gelirdm sikinri olmazdi ama artik baska sehirdeyim ozluyrm gelsinler agirlamak bakmak istiyrm bir sene oldu ya hayvan inadi var

Eşine haksız yükleniyorsun
Kayınpederim ölmüş anneme küfretse kan çıkarırım size basit geliyor sanırım bu işler
Adam haklı davasında ben olsam bende sokmam evime

Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim

Su sartlarda ne ikinci cocugu? Bosanma dusunceniz var ama ikinci cocuk diyorsunuz. Oyle bir hata yapmayin. Adamdan hayir yok belli ki. Ben olsam ben de onun anne babasina aynisini yapardim bakalim hosuna gidecek mi.

Edit: Simdi gordum babaniz esinizin olmus annesine mi kufretti? O zaman cok hakli esiniz. Adam orda geberse evime sokmam ben de.

Sen çağır anne babanı sana çağırma demiyormuş .kendi çocuğunun doğum gününe katılıp katılmamak da eşinin tercihi.
Benim de halamın eşi bizim aile ile görüşmez ama yeğenlerini davet ettiğinde halam bize çok iyi davranır
Kimseyi istemediği bir şeyi yapmaya zorlama çünkü yapmaz
Ama aesim yokken bu onlarda ayip ne dmek yaaa

Ne olursa olsun esimin ailemle normal bir iliski kuramamasi, benim icin bosanma sebebidir.

Bununla beraber esim babamin karsisinda sesini dahi yukseltemez, kizinibosarim diyemez
Babam da kufredemez.
Herkes hatali. Birbirlerinden ozur dilemeleri lazim lakin once esiniz dilemeli yas itibariyle
Aynen oyle artik dayanamiyrm ya feragat edip barisacak ya da ben daha fazla kaldiramicm benim babam ilimli hani bi cagitmamiza bakar

Eşine haksız yükleniyorsun
Kayınpederim ölmüş anneme küfretse kan çıkarırım size basit geliyor sanırım bu işler
Adam haklı davasında ben olsam bende sokmam evime
Ama artik onlarin kizlari olark benim zoruma gidiyr kensinizi yerime koyun gurbettesiniz esiniz inadi bu durumda onun inadi yuzunden ne yaparsinz

Back
X