Koca kişisi

Anlamadığım bu sorunlar içerisinde siz neden çocuk da çocuk diye tutturuyorsunuz? Eşiniz bir kirmizi çizgi çekmiş saygı duymuyor bosayacagim ....evliliğinizde ki sorunları görmüş eşiniz ve 2. Çocuğu istemiyor bosayacagim...e bosayin o zaman
Oglum icin 24 aylik yanliz buyusun istemyrm oda borc bitince dio yani 3 sene sonra

Evet bunlarin hepsi dogru ama biraz vicdan kimseye zarar vermez nasil uzuldugumu goruyor ama kalbi bu konuda o kadar tas olmus ki duymuyor bugun onunla muhattap olmadim ve o zmn evde huzur birakmicm burnundan getiricm suan cok doluyum yeter 6 senelik evlilikten 2 sene guzel gecti sonrasi talihsizlik seviyesizlik tukendim gercekten inanin hayatim boyunca ilk defa tahammulum kalmadigini sonlari oynanadigimi hissediyrm
Eski konularınızı bilmiyorum bu konu uzun okuyamadım kusura bakmayın ama eşinin anne babası sana aynı muameleyi yapsa buraya gelip eşim ailesiyle barıştırmak istiyor istemiyorum yaptıkları çok ağır haksız mıyım diye konu açardınız. Epey fevrisiniz ve kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.
Attik katlanamiyrm oglum 2 yasinda kardesi olsun istiyrm ona can kan olur yok maddiyatim el vermiyo bilmem ne herseyi bir sıķıntı istediklerimi veremiyorsa neden evlendim
Bu düşünceniz de çok yanlış eşiniz yetemiyorsa siz de destekleyin

Konu sahibi, anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Eşiniz haklı. Benim annem vefat etti. Eşimin annesi veya babası ölmüş anneme küfür etse ve eşim müdahale etmese ben o adamı boşarım. Kimsenin hangi sıfatla olursa olsun (ölmüş veya sağ) kimseye küfür etme hakkı yoktur.
Açıkçası ben barışmazdım bile. Gelsinler gitsinler ama ben orada olmak istemem. İçim kaldırmaz yahu.
Ayrıca siz eşinizin ailesi asla evime giremez deme hakkına sahipken bu hakkı eşinizden ne hakla alırsınız anlamıyorum.
Bir insanın büyük olması onu affedeceğim anlamına da gelmez. Büyük olanlar yaşadığı tecrübelere göre davranacaklar ve küfür etmeyecekler.
Allah aşkına baba aşkıyla yanıp tutuşuyorsanız boşanın gidin. Eşinize cidden çok acıdım yahu.
Zaten bu gidisle o olacak

Eski konularınızı bilmiyorum bu konu uzun okuyamadım kusura bakmayın ama eşinin anne babası sana aynı muameleyi yapsa buraya gelip eşim ailesiyle barıştırmak istiyor istemiyorum yaptıkları çok ağır haksız mıyım diye konu açardınız. Epey fevrisiniz ve kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.

Oglum kucuk kimsem yok birakim maasi da bakiciya mi verim kres icin kucuk ki ozel kres de olmaz ztn

Konu sahibi o kadar tek yönlü bakiyorsun ki hadi madem tersten tutalım annen oldu yok kayınpederin ölmüş annene küfür etti kıyametler kopar değil mi asla eve sokmazsın peki esin neden hatvan gavur inatli vicdansız oluyor çünkü saygın yok adama madem anam babam diyosun boşan doyasıya yaşa eşine de yazık hep tek yönlü karar veriyorsun

Ama bu daha ne kdr sureck 1 sene oldu ya

Konu sahibi o kadar tek yönlü bakiyorsun ki hadi madem tersten tutalım annen oldu yok kayınpederin ölmüş annene küfür etti kıyametler kopar değil mi asla eve sokmazsın peki esin neden hatvan gavur inatli vicdansız oluyor çünkü saygın yok adama madem anam babam diyosun boşan doyasıya yaşa eşine de yazık hep tek yönlü karar veriyorsun
Ndn o bnm icin fedakarlik yapsa ne olur

Iste bencilsin hep ben ben diyorsun hayır efendim baban eşinin annesine küfür edemez ağız dolusu ettiyse de bedelini ödeyecek ya bak sana soruyorum kp senin ana babana küfür etse evine alır gorusurmusun ama samimi cevap ver her şeyi eşine yükleme bak bu işin sonu iyi olmayacak sen8n için hep kendini dusunme birde eşini anlamaya çalış ya adam nasıl yüzyüze gelsin kolay mi

Kızım 8 yaşındayken 2. Çocuğumu kucağıma aldım.Maddi manevi hiçbir sıkıntım yok .Ama kızım 2 yasindayken kendimize ait bir evimiz yoktu ve kafamda da evliligime dair oturtamadigim şeyler vardı.Ustelik sizin yaşadığınız türden bir sıkıntımız da yoktu çift olarak.Biraz sakin olun lütfen.Esinizi de anlamaya çalışın

Ay hala benim için benim için diyorsun ya. Bu kadar bencil olma Allah aşkına ya. Kusura bakma da Allah sendeki bencilliği düşmanıma bile versin istemem.. Eşine çok çok üzüldüm, boşan da kurtulsun bari adam.

Oglum kucuk kimsem yok birakim maasi da bakiciya mi verim kres icin kucuk ki ozel kres de olmaz ztn
O zaman eşinize yetemiyor diye sitem etmeyin durumlar müsait değil demek ki biraz anlayış insalığa karşı sadece eşinize de değil

Ama bu daha ne kdr sureck 1 sene oldu ya

Benim babam öldü eşimin ailesinden biri babama değil küfür etmek kötü bir ima da bulunsa dahi yüzlerine bakmam. bizim dinimizde örfümüzde ölünün arkasında kötü konuşmak bile yoktur. Eşiniz haklı ve sizde çok ısrarcısınız bu ısrarınız devam ederse eşiniz boşar sizi

Babanız özür diler mi? Dilemeli bence ama siz babanizla konuşun baba bu kusluk bitsin sen hata yaptın benim evimde huzur kalmadı gel büyüklük yap özür dile eşim de elini opsun deyin. Nereye kadar böyle gidecek eşiniz inatciysa (ki bence hakli) babanız da inatci. Benim babam böyle olsa çocuğumun evinde huzur kalmaz diye 10 kere özür dilemişti. Sadece ana baba ya da yaşlı diye kimse haklı olmaz. Burda kayin ailelerini yerden yere vuruyorsak sizinki de oyle. Ikincisi siz niye gorumcenizle gorusmuyosunuz?Ben eşinizin yerinde olsam kardeşim eve girmiyorsa sizinki de giremez derim. Üçüncüsü evliliginizi maddiyatinizi oturtmadan 2. Çocuk zor değil mi? Bilinçli bir insan nasıl buna cesaret eder?Iki çocukla baba evine gitmek zor değil mi?sonuncusu umarım tavsiyeleri dikkate alırsınız burda herkes emek harciyo zaman harciyo lütfen hep ben hep ben demeyin. Empati ile ilgili yazılar okuyun

Ama artik onlarin kizlari olark benim zoruma gidiyr kensinizi yerime koyun gurbettesiniz esiniz inadi bu durumda onun inadi yuzunden ne yaparsinz

Kendimi yerinize koyarak düşünüyorum, babam böyle bir şey yapmış olsa utançtan eşimin yüzüne bakamam, ezilirim olanların altında, asla tartışamam böyle bir konu ile ilgili.
Siz ailenize gidin bu şekilde görüşün, belki zaman içerisinde öfkesi yatışır eşinizin o zaman değişebilir bazı şeyler ama bu konuyu sürekli üstelerseniz daha çok inada bindirir.
Bakın erkeklerin dünyası bizim gibi değil, oldu şimdi barıştık unutalım affedelim konuları onlarda işlemiyor bazen, kavga olur, tartışma olur insanlar bazen küfür eder falan ama kimse kimsenin anasına sövemez, şöyle diyeyim bu olay bizim ailede olsa o küfrü eden baba kızını bir daha o adamın evine göndermez, biter o evlilik, bu o kadar ciddi bir iştir, o yüzden sürtmeyin eşinizin üstüne bu konuda, zamana bırakın, inatlaşmayın

Sende onun ailesiyle gorusme. Ayrica istedigin gbi davet et anneni babani o nereye istiyorsa gtsin annenler gidince gelir tekrar. Zorla goruscekse hic gorusmese daha iyi.

Yok illa Barismasini istiyorum diyorsan duygusal yaklas esine.. agla ve sakince konus benm hatrim icn de 3 gunluk dunya deger mi bni hic mi sevmiyorsun uzulmemi umursamiyorsun “ de :KK62:

Konularına şöyle bir baktım da ben seni anlayamadım konu sahibi. Son konularından birinde hamileyim, sonlardayım, iki çocukla nasıl olacak yapabilecek miyim vs demişsin, bebeğin düştüyse üzüldüm, çok geçmiş olsun, ama yakın zamanda böyle bir çelişki yaşayıp da ısrarla ikinci çocuğu yapmaya çalışman garip değil mi? Ayrıca görümcemle konuşmuyorum, evime gelmesi yasak diyorsun ama babanın evine gelmesini, eşinin barışmasını vs istiyorsun. Yanlış anlamadıysam kira gelirin de var ama eşine vermiyorsun. Sonra da adam bana yetemiyor, boşanacağım diyorsun. Ama gene de ikinciyi yapma peşindesin? Sonra eşim evde kahvaltı yapmak istiyor demişsin, ama kalkamıyorum diyorsun. E ikinci çocuk olunca zorlanmayacak mısın? Bence biraz daha sakin düşünmeye bak, çok fevrisin, çok çelişkilisin ve çok ama çok çok bencilsin... Biraz yardım alsan sanki senin için daha iyi olur? En azından ne istediğini bilirsin?

Back
X