Zaten anlattigim olay basit bir sey. Artik ufak tefek seyleri oyle buyutur hale geldik.Tam buzları eriteceğin Zaman kendini doldur,aklına getir söylediklerini...
:) Şaka bir yana bayram öncesi,Ramazan ayında küs kalmak zaten dogru olmaz ve çocuklarınıza da iyi örnek olmazsınız.Ünlü bir psikolog diyor ki ev içinde 1 günden fazla küs kaldı mı onun Sonu gelmez ve birbirinizden soğur bir daha da aklınızdan çıkmaz bu süreleri uzattıkça işin sonunu ayrılığa getirmeniz kaçınılmaz olur diye.
İyi birşey degil aynı evde küslük havasının olması...Ki çok büyük problem de degil yani Anlattıgınız olay.
Sagol ya, ben hic anlamamistim derin sorunlarimiz oldugunu, aydinlanma yasadim resmen :)Sizin küs kalmaktan,kalabilmekten! ziyade daha derin sorunlarız var,o çocuklara üzüldüm yaa,yazık çocuklara,daha şimdiden iki arada bir derede,evde kavga,psikolojik şiddet..
Rica ederim:)Sagol ya, ben hic anlamamistim derin sorunlarimiz oldugunu, aydinlanma yasadim resmen :)
Gercekten gitmemesi hic sorun degildi. Sadece bi haber vermesini bekledim. Ve ucuz ucuz cocuklari kullanarak iletisim kurmak yerine, bana direkt gidelim dese giderdim yine de.Bence eşinizin haklılık payı var. Ne konuda diyeceksiniz?
-Elin yanında küs olduğunuzu belli etmeyin. En yakın da olsa kendinize güldürürsünüz. Gülün, eğlenin eve gelince küsün.
-Yorgun ve uykusuzsa gitmek istemeyebilir. Ramazanda oruç ağız insanın hali kalmıyor.
Siz de haklısınız elbette. Haber vermesi gerekirdi durumunu. Çocuğu almayı niye yüksünüyor anlamadım. Sanki çocukları baba evinden getirdiniz...
Ayrıca eşiniz çocukları işin içine katmakta haksız. Biraz daha dikkatli davranın. Sorunlu yetiştiriyorsunuz.
:)) guldurdunuz ben de sevmiyorum kus kalmayi ama kusken kavga etmiyoruz en azindan :)Başlığı nasıl kuş alınır anladım. Ay bi merak saldı beni bu kuş ne kuşu diye tövbe tövbeeeeeeee
Konunuza gelirsek ben küs kalmayı sevmem. Hiçbirşey olmamış gibi davranır olan herşeye karşı da gardımı alırım aynı yerden vuramazlar yaniii
Gercekten gitmemesi hic sorun degildi. Sadece bi haber vermesini bekledim. Ve ucuz ucuz cocuklari kullanarak iletisim kurmak yerine, bana direkt gidelim dese giderdim yine de.
Ehliyetim var da, agir bir seydi kendim tasiyamazdim.Oruç tutmayı beceremeyenler neden tutar ki?!
Çocukların önünde yaptığınız iş mi yani?
Ehliyetiniz var mı?
Eşiniz geldikten sonra,arabayla çıkıp kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabilseniz...
Küslük konusuna gelince,bende uzun süreli küs kalamam...
Çocuklara bunu yansıtmak istemem...
Ehliyetim var da, agir bir seydi kendim tasiyamazdim.
Cocuklar kus oldugumuzu anlamazlar ama tartistigimizi anliyorlar.
Dogru diyor :) Huyunuz güzel yani küs kalmayın bence hiç.O Zaman çekilmez oluyor işte ve o Zaman daha da batacak hale gelir gözünüze herşey.Zaten anlattigim olay basit bir sey. Artik ufak tefek seyleri oyle buyutur hale geldik.
Cocuklara boyle bagir cagir iliskiyle de guzel ornek olmuyoruz ki.
Oglum cok anlamiyor ama kizim herseyin farkinda azcik sesimiz yukselse sessiz olun diye bagiriyor
3 ve 5Birde çocukların yaşlarını merak ettim,kaç yaşındalar?
Cocuk olunca hele de 2 tane. Hersey cok daha zorlasti. Sizin de az kalmis doguma allah sagliklakucaginiza aldirsin insallahDogru diyor :) Huyunuz güzel yani küs kalmayın bence hiç.O Zaman çekilmez oluyor işte ve o Zaman daha da batacak hale gelir gözünüze herşey.
Erkekler hemen bunalıverir.Arka arkaya iki iş yaptı mı çeneleri susmaz.Benim eşim de çocuk olmadıgı halde yorgun oldugu vakit böyle çemkirir.İşi de bırakıcam yok çok bunaldım.Bıktım,psikolojim bozuldu falan diye.Hiç cevap vermem kaale almam.Kendine gelince aynen devam eder,unutur gider.:) Gelgitleri çok erkeklerin,o yüzden ciddiye almayın,küs de kalmayın.
Başlığı nasıl kuş alınır anladım. Ay bi merak saldı beni bu kuş ne kuşu diye tövbe tövbeeeeeeee
Konunuza gelirsek ben küs kalmayı sevmem. Hiçbirşey olmamış gibi davranır olan herşeye karşı da gardımı alırım aynı yerden vuramazlar yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?