• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç gündür moralimiz zaten bozuk haberlerden dolayı.Bugün koca olacak şahıs ki hiçbir zaman beceremedi koca olmayı,2 saat telefonla konuştu,ben de o konuşurken arada salak gibi türk kahvesi ikram ettim.neyse bu şahıs içti sonra uzuuuun tlf konuşması bitti ve kimmiş o dediğimde sana ne ?dedi.Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.Bu durumda ne yapmam gerekiyor şu an bacağım çok ağrıyor,ettiğim bedduaların haddi hesabı zaten yok.Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında ki bu evde bunalıma girmeyen çocuk mu olur.Ne yapmam gerekiyor,tecrübeli şahıslardan yardım istiyorum,ne yapmam gerekiyor.Canım çok sıkkın,ondan bu yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum.Bana nasıl el kaldırır,bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.
Bu bahaneleri yazdığınıza göre boşanma niyetiniz yok. O çocukların sizin yüzünüzden bu halde olmasını kabul etmeniz de çare değil. Sebep sizsiniz.

Bahaneleri yazıp sonra ben sinecek kadın değilim yazıyorsunuz.Boşanmayacaksanız kocanızı sinirlendirmeyin deyince bana tepki gösteriyorsunuz.Ne yapacaksınız?Benim üstüme de mi atlayacaksınız?Şiddete şiddetle karşılık vermek mi çözüm yolunuz?Çözüm yolu belli de işinize gelmiyor.

Yanlışlıkla etiketlemişim ama üye kocanı boşamıcaksan adamı sinirlendirme şiddet görme gibi bir şey yazmış.Beğenenlere de kızdım ayrıca.Kocamı sinirlendirmeyecek,karşısında pasif kalacak bir kadın değilim,tekme beni yıldırmaz,adamın üstüne atlarım ki atladım.
Çözüm bu mu? Altta kalmamak bu mu? Adamın üzerine atlamak mı yani sizi aktif kılan şey? Başka ne yapacaksınız mesela

Yanlışlıkla etiketlemişim ama üye kocanı boşamıcaksan adamı sinirlendirme şiddet görme gibi bir şey yazmış.Beğenenlere de kızdım ayrıca.Kocamı sinirlendirmeyecek,karşısında pasif kalacak bir kadın değilim,tekme beni yıldırmaz,adamın üstüne atlarım ki atladım.
street fighter a dönmüş sizin olay. Bu bir çözüm degil ki. Hepimiz darp raporu alin diyoruz. Esiniz sizden once alirsa kalakalirsiniz

Kaç gündür moralimiz zaten bozuk haberlerden dolayı.Bugün koca olacak şahıs ki hiçbir zaman beceremedi koca olmayı,2 saat telefonla konuştu,ben de o konuşurken arada salak gibi türk kahvesi ikram ettim.neyse bu şahıs içti sonra uzuuuun tlf konuşması bitti ve kimmiş o dediğimde sana ne ?dedi.Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.Bu durumda ne yapmam gerekiyor şu an bacağım çok ağrıyor,ettiğim bedduaların haddi hesabı zaten yok.Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında ki bu evde bunalıma girmeyen çocuk mu olur.Ne yapmam gerekiyor,tecrübeli şahıslardan yardım istiyorum,ne yapmam gerekiyor.Canım çok sıkkın,ondan bu yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum.Bana nasıl el kaldırır,bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.
Çalışıyor musunuz bilgeleriniz var mı? Çocuklar kaç yaşında? Eğer kendilerini idare edebilecek yaşarlarsa çalışmasanız bile artık çalışabilirsiniz. Naçizane önerim bir kere oldugunda bir şey yapmazsanız hep olur. Kesinlikle şikayetçi olun en azından pabuç pahalı der. Darp raporu alın elinizde bir kanıtınız olur. Ailenizin yanına gidemeyeceksiniz öyle anlıyorum aslında çocuklar küçükse onlar bakar siz çalışırsınız. Aileniz hastaymış üzülmesinler istiyor olabilirsiniz ama böyle size yazık olur. Eşinizin ailesi var mı onlara durumu anlatın bence şikayet ettikten sonra

Yarın gidip şikayetçi oluyorum,darp raporu alıyorum ne gerekiyorsa yapıyorum,içiniz soğuyabilir artık.Hiç kimseyi ve hiçbir şeyi bahane etmiyorum,işleme koyuyorum.

Belki gozu korkar adamin. Yaptigi yanina kalmasin. Aklima baska bir yol gelmiyor ki. En basinda anam oyle babam boyle diyerek bosanma yolunu kapatmis
vala hocam ne diyeyim benim karım yok anam yok babam yok çocuk diye tekmemi bile yiyip susuyorsa ben hiçbir rapordan cekinmezdim

Ne olacak evde harp kıyamet mi yaşayacaksınız? Dayaktan ölenlerden haberiniz yok demek ki. Ergenlik bunalimindaki çocuğunuzu da düşünmüyorsunuz.

Arkadaşlar bunun ilki sonu yok. Adamın bariz sekilde öfke problemi var. Bu ilk de olsa her şeyin başlangıcı vardır. Tek çare bosanması. Değişmiyor, DEĞİŞMEYECEK !

Yarın gidip şikayetçi oluyorum,darp raporu alıyorum ne gerekiyorsa yapıyorum,içiniz soğuyabilir artık.Hiç kimseyi ve hiçbir şeyi bahane etmiyorum,işleme koyuyorum.
Bahaneleri yazıp sonra bahane etmiyorum demekte değişik.Bizim içimiz niye soğuyacaksa?Şiddet size uygulanmış.Neyse hayat sizin.Ne isterseniz yapın.

vala hocam ne diyeyim benim karım yok anam yok babam yok çocuk diye tekmemi bile yiyip susuyorsa ben hiçbir rapordan cekinmezdim

Konu sahibi esinin bogazini sıkmış, eşide tekme atmis. Adam koruma talep edeceğim demis, her yeri cizik icindeymis. Iletisim sekilleri farkli geldi bana, bizim gibi dusunmuyor olabilir

Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum

Derken siz de fiziksel şiddet gösterdiniz mi?
Eşiniz pisliğin teki. Ancak şiddete başvurduysanız siz de hatalısınız demektir.
Mesajınızın dili aradaki bütün saygının yok olduğu bir ilişki ortaya koyuyor.
Bir de evde iki çocuk olduğunu söylemişsiniz. Çocuklarınıza acıdım açıkçası.
Bir an önce boşanıp çocuklarınızın bugünkü gibi bir duruma maruz kalmasını engellersiniz umarım.

Son düzenleme:
Madem boşanma yolu kapalı o zaman ye dayağı hakareti otur ya da sus sürekli ağzımı neye açarsam da bana vurur diye dert edin. Kocanın huyunu bilmiyor musun birden mi bu hale geldi? annem babam hasta çocuk var boşanamam diyorsun peki tamam ama ya şiddet asla durmazsa? anneniz babanız ölümü kaldırabilir mi? benim kocam yapmaz demeyin. Belli olmaz. ha buna rağmen ayrılamam diyorsan o zaman iç bir sakinleştirici sus konuşma sadece kocana hizmet et belki kötü senaryolar yaşanmaz. başka bir çare yok

Konu sahibi esinin bogazini sıkmış, eşide tekme atmis. Adam koruma talep edeceğim demis, her yeri cizik icindeymis. Iletisim sekilleri farkli geldi bana, bizim gibi dusunmuyor olabilir
Evet neyse sizin ve sizin gibilerin hayatında hiç kavga vs tatsızlıklar olmuyordur eminim.bir tek bizim gibi düşünenlerde oluyor bu tür tatsızlıklar

Evet neyse sizin ve sizin gibilerin hayatında hiç kavga vs tatsızlıklar olmuyordur eminim.bir tek bizim gibi düşünenlerde oluyor bu tür tatsızlıklar
valla benim hayatımda olmuyor ben anne babamdan da görmedim. ama dayım yengemde gördüm olanı anlatıyorum kavga esnasında yengem dayıma küfür etmiş dayım yengemin kolunu bıçakladı. kalbini de bıçaklayabilirdi. sonra dayım eve sarhoş geldi bunu fırsat bilen yengem dayımı süpürge demiri ile döverek bacağını kırdı.hiç güzel bir olay değil bu arada çevresinde yaşayan bizler için ne kadar tedirgin edici. araya girmeye çalışan annem kaç kere havalarda uçtu tahmin edemezsin. sana normal geliyor herhalde ama asla normal değil. Ben bir kere kavga ederken sinirlenip sevgilimi ittirmeye çalışırken kolunu çizdim diye oturup günlerce ağladım.

Linç tayfası oluşmuş yine burda,boşanacam diyorum suçluyum,boşanmasam annem babam yıpranacak üzülecek diyorum suçluyum,konu burda kapansın yazsanız da okumayacağım.Biraz yapıcı biraz empati çok da zor değil aslında.artık kınayanın başına gelsin dicem ne diyim böyle ruh hastası sinir hastası bir adam,o zaman siz de benim gibi çıkmaza girersiniz.Gündemi meşgul etmek istemiyorum daha fazla,yazsanız da okumacam.kadınların birbirine destek olması ne kadar zor hemen linç.Empati yapmak bu kadar zor değil,bir veya iki kişi olumlu teşvik edici yazmış,diğerleri hep aynı.

valla benim hayatımda olmuyor ben anne babamdan da görmedim. ama dayım yengemde gördüm olanı anlatıyorum kavga esnasında yengem dayıma küfür etmiş dayım yengemin kolunu bıçakladı. kalbini de bıçaklayabilirdi. sonra dayım eve sarhoş geldi bunu fırsat bilen yengem dayımı süpürge demiri ile döverek bacağını kırdı.hiç güzel bir olay değil bu arada çevresinde yaşayan bizler için ne kadar tedirgin edici. araya girmeye çalışan annem kaç kere havalarda uçtu tahmin edemezsin. sana normal geliyor herhalde ama asla normal değil. Ben bir kere kavga ederken sinirlenip sevgilimi ittirmeye çalışırken kolunu çizdim diye oturup günlerce ağladım.
Kusura bakma ama anlattıklarının onda birini yaşamadım Allaha şükür,bence sen daha çok şahit olmuşsın şiddete

İşte o sevgilin bu durumda sana tekme atsaydı sen de burda linçlenirdin,maalesef benim kocam

Kusura bakma ama anlattıklarının onda birini yaşamadım Allaha şükür,bence sen daha çok şahit olmuşsın şiddete
ben uğramadım dayım ve yengemin ilişkisinden ne kadar etkilendiğimi gör. sen kendine ağla sonra çünkü çocukların evde tekme yiyen bir anne görüyor. şiddet şiddettir seviyesi fark etmez. bir gün senin başına gelmeyeceği ne malum? onlar da direkt olarak birbirini bıçaklayarak başlamadılar şiddete ikisi de saygısız olduğu için birbirlerine büyüdü. en çok şiddeti de yengem gördü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X