• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte o sevgilin bu durumda sana tekme atsaydı sen de burda linçlenirdin,maalesef benim kocam
işte sevgilim bana tekme atamaz çünkü o tekmeyi onun bir yerine sokacağımı bilir. ben boğazına yapışmadım bilerek saldırma amaçlı kolunu çizmedim protez tırnak kullanıyorum. gurur da duymuyorum çok büyük bir hata olduğunu biliyorum örnek vermek için söyledim. kimse seni linçlemiyor ayrıca.

ben uğramadım dayım ve yengemin ilişkisinden ne kadar etkilendiğimi gör. sen kendine ağla sonra çünkü çocukların evde tekme yiyen bir anne görüyor. şiddet şiddettir seviyesi fark etmez. bir gün senin başına gelmeyeceği ne malum? onlar da direkt olarak birbirini bıçaklayarak başlamadılar şiddete ikisi de saygısız olduğu için birbirlerine büyüdü. en çok şiddeti de yengem gördü.
Benim başıma da gelebilir,senin başına da gelebilir.Sen nasıl bu kadar emin oluyorsun karşımdaki insanın yaptığı şeyden nasıl beni suçlayabiliyorsun.Benim ağlayacak hiçbir durumum yok hepsi bir şikayetime bakar,herhalde bekarsın bekara koca boşamak kolay.çocuklarım da benim arkamda sen hiç kafanı yorma ,bir daha da benim konuma yazma

Boşanmak istemiyor ki konu sahibi. Korkutmak sindirmek istiyor. Darp raporuyla sinen biri olur mu bilmiyorum. Kalkmaya alışan el bir daha kalkar bir daha bir daha...
Sinen var. Şimdi nickini hatırlamıyorum, kocası polisti, bi kere darp raporu aldı kadın, sonra elini bile kaldırmamış adam, seni döversem bana karşı kullanacaksın diye. Konu sahibi boşanmaz, ama darp raporu alırsa hiç yoktan fiziksel şiddetin önüne geçebilir.

İnsanlar bu foruma bir çıkmaza girdiklerinde yazıyorlar ama görüyorum ki maalesef düşene bir tekme de benden olsuncular iş başında çok yazık

Benim başıma da gelebilir,senin başına da gelebilir.Sen nasıl bu kadar emin oluyorsun karşımdaki insanın yaptığı şeyden nasıl beni suçlayabiliyorsun.Benim ağlayacak hiçbir durumum yok hepsi bir şikayetime bakar,herhalde bekarsın bekara koca boşamak kolay.çocuklarım da benim arkamda sen hiç kafanı yorma ,bir daha da benim konuma yazma
seni suçlu tutmuyorum? sana olabilecekleri anlatıyorum. Benim başıma da gelebilir ama bunun önü sonu vardır. öfke sorunu olan insana ben güvenmem koca diye yanımda tutmam. bekar olmamla alakası olan bir şey değil 10 çocuğum olsa bana tekme atan adamın evinde 1 dakika bile durmam. gerçekler acıtır. istediğim gibi yazarım. çocuklarının senin arkanda olması önemli değil onların yaşadığı psikoloji senin yaşadığın psikoloji önemli. bugün tekme atan gider yarın boğazını sıkar kafanı duvara vurur. bunun sınırı var mı? öldürülen kadınlar sence şiddete birden mi maruz kalıyor yoksa bunun öncesi olmuyor mu. Şiddeti sindirmişsin belli sindirmemiş olsan zaten şimdiye kadar şikayet etmiş olurdun. neyse ben bir şey demiyorum hayat senin hayatın böyle yaşamaya devam et

Evet neyse sizin ve sizin gibilerin hayatında hiç kavga vs tatsızlıklar olmuyordur eminim.bir tek bizim gibi düşünenlerde oluyor bu tür tatsızlıklar

Hayir olmuyor. Cunku ben anlasamadigimizi gordugumde bosandim. Bosanmamak icin birsuru bahane bulabilirdim. Bebegim 9 aylikti, annem ayri bir kafada yasiyor, babaannem ve dedem hasta. Ustelik bosandigimda issizdim hala is bulamadim. Belki zorlayarak evliligime devam etseydim bu tip tatsizliklar yaşayabilirdim, bilemem. Insan ilk tartismada birbirinin bogazina çökmeye kalkmaz, oncesinden bunun sinyallerini almis olmaliydiniz.

Tartışma olur,kavga olur.Ama birinin boğazına saldırmak,tekme atmak,ağız dolusu küfür etmek normal mi allahaşkına?Eşinize kim o telefonda konuştuğunuz diye sormuşsunuz.Kavga sebebi de incir kabuğunu doldurmayan bir şey.
Linç tayfası oluşmuş yine burda,boşanacam diyorum suçluyum,boşanmasam annem babam yıpranacak üzülecek diyorum suçluyum,konu burda kapansın yazsanız da okumayacağım.Biraz yapıcı biraz empati çok da zor değil aslında.artık kınayanın başına gelsin dicem ne diyim böyle ruh hastası sinir hastası bir adam,o zaman siz de benim gibi çıkmaza girersiniz.Gündemi meşgul etmek istemiyorum daha fazla,yazsanız da okumacam.kadınların birbirine destek olması ne kadar zor hemen linç.Empati yapmak bu kadar zor değil,bir veya iki kişi olumlu teşvik edici yazmış,diğerleri hep aynı.
Şimdi sıra beddua da mi?Böyle sinir hastası adamı koca olarak alan sizsiniz.Baba yapan da sizsiniz.Öfkenizi bize niye yönlendiriyorsunuz?Evet ben hiç şiddete uğramadım.Şiddeti bırak biz asla birbirimize hakaret etmeyiz,rencide edecek şeyleri söylemeyiz.Çünkü birimiz diğerine saygısızlık yaparsak diğerinin gideceğini biliriz.Size her şeyi yazdık ama siz dönüp kendinize ve kocanıza bakacağınıza bize saldırıyorsunuz.Dikkat edin bedduanız da dönüp sizi bulmasın.

Tartışma olur,kavga olur.Ama birinin boğazına saldırmak,tekme atmak,ağız dolusu küfür etmek normal mi allahaşkına?Eşinize kim o telefonda konuştuğunuz diye sormuşsunuz.Kavga sebebi de incir kabuğunu doldurmayan bir şey.

Şimdi sıra beddua da mi?Böyle sinir hastası adamı koca olarak alan sizsiniz.Baba yapan da sizsiniz.Öfkenizi bize niye yönlendiriyorsunuz?Evet ben hiç şiddete uğramadım.Şiddeti bırak biz asla birbirimize hakaret etmeyiz,rencide edecek şeyleri söylemeyiz.Çünkü birimiz diğerine saygısızlık yaparsak diğerinin gideceğini biliriz.Size her şeyi yazdık ama siz dönüp kendinize ve kocanıza bakacağınıza bize saldırıyorsunuz.Dikkat edin bedduanız da dönüp sizi bulmasın.
O zaman size ve sizin gibilere kocaman bi aferin bize tü kaka.

seni suçlu tutmuyorum? sana olabilecekleri anlatıyorum. Benim başıma da gelebilir ama bunun önü sonu vardır. öfke sorunu olan insana ben güvenmem koca diye yanımda tutmam. bekar olmamla alakası olan bir şey değil 10 çocuğum olsa bana tekme atan adamın evinde 1 dakika bile durmam. gerçekler acıtır. istediğim gibi yazarım. çocuklarının senin arkanda olması önemli değil onların yaşadığı psikoloji senin yaşadığın psikoloji önemli. bugün tekme atan gider yarın boğazını sıkar kafanı duvara vurur. bunun sınırı var mı? öldürülen kadınlar sence şiddete birden mi maruz kalıyor yoksa bunun öncesi olmuyor mu. Şiddeti sindirmişsin belli sindirmemiş olsan zaten şimdiye kadar şikayet etmiş olurdun. neyse ben bir şey demiyorum hayat senin hayatın böyle yaşamaya devam et
Bekarların ve ruh hastası eşi olmayanların yorumunu ciddiye almıyorum,şu an bekar olsaydım ben neler yazardım kim bilir..

Öncesinde çözülemeyen sorun neydi? Sankii bir şeyler birikmiş, tükenmiş, telefondan sonra sanane kelimesi bahane olmuş gibi geldi.

Konu sahibi esinin bogazini sıkmış, eşide tekme atmis. Adam koruma talep edeceğim demis, her yeri cizik icindeymis. Iletisim sekilleri farkli geldi bana, bizim gibi dusunmuyor olabilir
evet ya sonradan gördüm kusura bakmasın da boğazını sıktı ise adam istediği gibi tekmeleyebilir ,
sanki çok normal bir şeymiş gibi söylüyor bide:olamaz: ,
boğazını sıkınca nefes alamaz biliyorsunuz değil mi konu sahibi

Evet neyse sizin ve sizin gibilerin hayatında hiç kavga vs tatsızlıklar olmuyordur eminim.bir tek bizim gibi düşünenlerde oluyor bu tür tatsızlıklar
vala kendi adıma kimsenin boğazına sarilmadim hayatım boyunca
yas 31
bunlar doğal şeyler değil ,önce bunu bir kabullenin

Bilmiyorum ben de

Bu cevabı bir çok kişi de beğenmiş pes yani,beni nerden tanıyorsun da kocanı sinirlendirme bilmem ne?bana koca olacak o şahsı hatırlattınız,çok ayıp bir de hemcinssiniz pes

bekara koca boşamak kolay.çocuklarım da benim arkamda sen hiç kafanı yorma
Boşanmaz diyene ne biliyorsun, boşan diyene bekara koca boşamak kolay. Gelince iki cırmalarsınız siniriniz geçer. Yanına bırakmayın. Ne desin millet daha!

Bekarların ve ruh hastası eşi olmayanların yorumunu ciddiye almıyorum,şu an bekar olsaydım ben neler yazardım kim bilir..
Benim eşim ruh hastası değil, o zaman önceki yorumumu ciddiye almayın, iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X