• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinen var. Şimdi nickini hatırlamıyorum, kocası polisti, bi kere darp raporu aldı kadın, sonra elini bile kaldırmamış adam, seni döversem bana karşı kullanacaksın diye. Konu sahibi boşanmaz, ama darp raporu alırsa hiç yoktan fiziksel şiddetin önüne geçebilir.
Polisse zaten durur. En ufak bir şikayette direkt silahina el konuluyor. Ama sıradan insanlarin da durması iyi.

Boşanmaz diyene ne biliyorsun, boşan diyene bekara koca boşamak kolay. Gelince iki cırmalarsınız siniriniz geçer. Yanına bırakmayın. Ne desin millet daha!
Ay sonradan ayıktım, ikisi de birbirine şiddet gösteriyor. Darp raporunu kim alacak tabi bu durumda, sıkıntı.

Sadece gecmis olsun dileklerini kabul ediyor
Hayır biz asla böyle şeyler yaşamayız,asla bunlar bizim başımıza gelmez,kimsenin boğazını sıkmadığım gibi kimseden de tekme yemem diyip büyük konuşan tayfanın yorumlarını dikkate almıyorum.

Sıkıntı o, tekme tokat erkeğe girince orantısız güçten şikayet edilmez ki.
O yüzden bana kızdı.Bahaneleri sıralamiş.Bende boşanacağınızı düşünmüyorum bari kavga etmeyin dayak yemeyin yazmıştım.Bana da bende altta kalmadım.Üstüne atladım yazmıştı.Ne yapmalıydık dövüş taktikleri mi vermeliydik?Niye konu açtığını da anlamadım.Yorumlarımızı da kaale almıyormuş.Toplanıp adamı dövmeye mi gitseydik?

Hayır biz asla böyle şeyler yaşamayız,asla bunlar bizim başımıza gelmez,kimsenin boğazını sıkmadığım gibi kimseden de tekme yemem diyip büyük konuşan tayfanın yorumlarını dikkate almıyorum.
Hakikaten birinin boğazını sıkacak kadar nasıl bir öfkeniz var?Bu çok normalmiş gibi davranıyorsunuz.Değil!

Tamam linç tayfası bizim başımıza geliyor işte,keşke gelmese ama gelmiş bulundu ve ben insaniyet namına buraya yazıp belki bir akıl veren olur belki biraz moral olur diye yazmış bulundum ama gördüm ki hiç değişmemiş yine herkes aynı.Unutmayın herşey insan için..

Her insan hayatinda siddete ugrayabilir. Sizin birbirinize tahammulunuz kalmadigi bariz. Birinin bogazina yapismak=senden kurtulmak istiyorum demektir. Bu noktaya geleceginiz belliymis diyorum bende. Ite kaka evlilik yurumez. Ilk yorumumda tavsiyrde bulundum, darp raporu alin dedim ama o kadar gerginsiniz ki bizede saldiriyorsunuz. Karsiligini aliyorsunuz

Tamam linç tayfası bizim başımıza geliyor işte,keşke gelmese ama gelmiş bulundu ve ben insaniyet namına buraya yazıp belki bir akıl veren olur belki biraz moral olur diye yazmış bulundum ama gördüm ki hiç değişmemiş yine herkes aynı.Unutmayın herşey insan için..

Kavga ederken yaptiginiz hamlelerin aciklamalari vardir hanimefendi. Uzaklasmasini isterseniz ittirirsiniz, size vurduysa karsilgiini ayni sekilde verirsiniz. Bogazini sıkmak ise korkunc bir davranis. Direkt öldürmeye tesebbus etmissiniz, farkinda misiniz?

Kadınlık görevlerinizi eksiksiz yerine getirip, kocanin karşısında susacaksın ki bir daha böyle dayak yeme.
Adamın başını şişirme.
Suç senin.
Elinden beddua etmek dışında bir şey gelmiyorsa senin gerçeğin bunlar.

Bacım kapının önüne koyamayacagin adam için bizden ne tavsiyesi bekliyorsun?
Ne diyelim kahvesine fare zehri koy mu diyelim ne diyelim yani.

O yüzden bana kızdı.Bahaneleri sıralamiş.Bende boşanacağınızı düşünmüyorum bari kavga etmeyin dayak yemeyin yazmıştım.Bana da bende altta kalmadım.Üstüne atladım yazmıştı.Ne yapmalıydık dövüş taktikleri mi vermeliydik?Niye konu açtığını da anlamadım.Yorumlarımızı da kaale almıyormuş.Toplanıp adamı dövmeye mi gitseydik?
Ben de benzer bir şey yazmıştım ama görmedi neyse ki 😬 Size patladı. Linç grubu istedi ama olmadı öyle. Biz kadına şiddete değil, komple şiddete karşıyız. Medeniyet istiyoruz sadece ilişkilerde. Yürü bacım, sen de patlat iki tane diyecek halimiz yok kimseye.

Birinin boğazını sıkınca nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?Nefessiz kalıp ölmesi haricinde.

Bu karı koca arasındaki mevzular çok hassas oluyor
Hani derler ya karı kocanın arasına girilmez kötü sen olursun diye
Senin konuna verilebilecek çok fazla cevap yoktu,boşan,şikayet et yada biraz sert olsa da sus otur dışında
Gergin olduğun için bize de patlıyorsun.
Benim sana önceki yazdığım gibi
Yapman gerekeni sen biliyorsun arkadaşım
Hakkında hayırlısı olsun.

Ben de benzer bir şey yazmıştım ama görmedi neyse ki 😬 Size patladı. Linç grubu istedi ama olmadı öyle. Biz kadına şiddete değil, komple şiddete karşıyız. Medeniyet istiyoruz sadece ilişkilerde. Yürü bacım, sen de patlat iki tane diyecek halimiz yok kimseye.
Ama kendisinin şiddet gösterdiğini kabul etmedi.Hatta en başta adamın boğazına yapıştığını yazmadı.Sonra açıkladı.

Son düzenleme:
Ama kendisinin şiddet gösterdiğini kabul etmedi.Hatta en başta adamın boğazına yapıstığını yazmadı.Sonra açıkladı.

Şuradan anladım karşılıklı olduğunu 👇🏻
Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,

Pes ya kadın kadın kurduymuş derlerdi inanmazdım,nerdeyse ben haksız çıkacam,Ben 1.50 lik kadınım boğazını sıksam ne 1.80 lik adamın,adam tekme tokat girmiş, sessiz kal boşanmayacaksandan konu nerelere gitti.

Pes ya kadın kadın kurduymuş derlerdi inanmazdım,nerdeyse ben haksız çıkacam,Ben 1.50 lik kadınım boğazını sıksam ne 1.80 lik adamın,adam tekme tokat girmiş, sessiz kal boşanmayacaksandan konu nerelere gitti.
Ben de ufak tefeğim, sıkamam erkeğin boğazını o yüzden. 10 yaşında çocuk boğazıma yapışırsa da çocuk demem savururum. Refleks diye bir şey var.

Sorun boylarınız mı?Sorun şiddet olması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X