- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
Ne desen suç konu sahibine.Konu sahibinin akli karismis gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne desen suç konu sahibine.Konu sahibinin akli karismis gibi
Polisse zaten durur. En ufak bir şikayette direkt silahina el konuluyor. Ama sıradan insanlarin da durması iyi.Sinen var. Şimdi nickini hatırlamıyorum, kocası polisti, bi kere darp raporu aldı kadın, sonra elini bile kaldırmamış adam, seni döversem bana karşı kullanacaksın diye. Konu sahibi boşanmaz, ama darp raporu alırsa hiç yoktan fiziksel şiddetin önüne geçebilir.
Ay sonradan ayıktım, ikisi de birbirine şiddet gösteriyor. Darp raporunu kim alacak tabi bu durumda, sıkıntı.Boşanmaz diyene ne biliyorsun, boşan diyene bekara koca boşamak kolay. Gelince iki cırmalarsınız siniriniz geçer. Yanına bırakmayın. Ne desin millet daha!
Sadece gecmis olsun dileklerini kabul ediyorNe desen suç konu sahibine.
Sıkıntı o, tekme tokat erkeğe girince orantısız güçten şikayet edilmez ki.Ay sonradan ayıktım, ikisi de birbirine şiddet gösteriyor. Darp raporunu kim alacak tabi bu durumda, sıkıntı.
Hayır biz asla böyle şeyler yaşamayız,asla bunlar bizim başımıza gelmez,kimsenin boğazını sıkmadığım gibi kimseden de tekme yemem diyip büyük konuşan tayfanın yorumlarını dikkate almıyorum.Sadece gecmis olsun dileklerini kabul ediyor
O yüzden bana kızdı.Bahaneleri sıralamiş.Bende boşanacağınızı düşünmüyorum bari kavga etmeyin dayak yemeyin yazmıştım.Bana da bende altta kalmadım.Üstüne atladım yazmıştı.Ne yapmalıydık dövüş taktikleri mi vermeliydik?Niye konu açtığını da anlamadım.Yorumlarımızı da kaale almıyormuş.Toplanıp adamı dövmeye mi gitseydik?Sıkıntı o, tekme tokat erkeğe girince orantısız güçten şikayet edilmez ki.
Hakikaten birinin boğazını sıkacak kadar nasıl bir öfkeniz var?Bu çok normalmiş gibi davranıyorsunuz.Değil!Hayır biz asla böyle şeyler yaşamayız,asla bunlar bizim başımıza gelmez,kimsenin boğazını sıkmadığım gibi kimseden de tekme yemem diyip büyük konuşan tayfanın yorumlarını dikkate almıyorum.
Hayır biz asla böyle şeyler yaşamayız,asla bunlar bizim başımıza gelmez,kimsenin boğazını sıkmadığım gibi kimseden de tekme yemem diyip büyük konuşan tayfanın yorumlarını dikkate almıyorum.
Tamam linç tayfası bizim başımıza geliyor işte,keşke gelmese ama gelmiş bulundu ve ben insaniyet namına buraya yazıp belki bir akıl veren olur belki biraz moral olur diye yazmış bulundum ama gördüm ki hiç değişmemiş yine herkes aynı.Unutmayın herşey insan için..
Ben de benzer bir şey yazmıştım ama görmedi neyse kiO yüzden bana kızdı.Bahaneleri sıralamiş.Bende boşanacağınızı düşünmüyorum bari kavga etmeyin dayak yemeyin yazmıştım.Bana da bende altta kalmadım.Üstüne atladım yazmıştı.Ne yapmalıydık dövüş taktikleri mi vermeliydik?Niye konu açtığını da anlamadım.Yorumlarımızı da kaale almıyormuş.Toplanıp adamı dövmeye mi gitseydik?
Birinin boğazını sıkınca nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?Nefessiz kalıp ölmesi haricinde.Hayır biz asla böyle şeyler yaşamayız,asla bunlar bizim başımıza gelmez,kimsenin boğazını sıkmadığım gibi kimseden de tekme yemem diyip büyük konuşan tayfanın yorumlarını dikkate almıyorum.
Ama kendisinin şiddet gösterdiğini kabul etmedi.Hatta en başta adamın boğazına yapıştığını yazmadı.Sonra açıkladı.Ben de benzer bir şey yazmıştım ama görmedi neyse kiSize patladı. Linç grubu istedi ama olmadı öyle. Biz kadına şiddete değil, komple şiddete karşıyız. Medeniyet istiyoruz sadece ilişkilerde. Yürü bacım, sen de patlat iki tane diyecek halimiz yok kimseye.
Ama kendisinin şiddet gösterdiğini kabul etmedi.Hatta en başta adamın boğazına yapıstığını yazmadı.Sonra açıkladı.
Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,
Ben de ufak tefeğim, sıkamam erkeğin boğazını o yüzden. 10 yaşında çocuk boğazıma yapışırsa da çocuk demem savururum. Refleks diye bir şey var.Pes ya kadın kadın kurduymuş derlerdi inanmazdım,nerdeyse ben haksız çıkacam,Ben 1.50 lik kadınım boğazını sıksam ne 1.80 lik adamın,adam tekme tokat girmiş, sessiz kal boşanmayacaksandan konu nerelere gitti.
Sorun boylarınız mı?Sorun şiddet olması.Pes ya kadın kadın kurduymuş derlerdi inanmazdım,nerdeyse ben haksız çıkacam,Ben 1.50 lik kadınım boğazını sıksam ne 1.80 lik adamın,adam tekme tokat girmiş, sessiz kal boşanmayacaksandan konu nerelere gitti.