Koca Sorunsalı

Lolla_1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
9
8
1
37
Tamamen vasıfsız kendini dünyada ot olarak yaşamaya adamış kocam kiloma takmış durumda ve hakarete varan sözler sarfediyor her seferinde haddini bildiriyorum ama kendisi vazgeçmiyor. Ben kilo vermek isterim ama onun için degil kendi özsaygım için. Hastalıklı bi düşüncemi bilmiyorum ama kilo vermek ve onu boşamak istiyorum​

Yoo, hiç de hastalıklı bir düşünce değil. Tam yeniden aşık olmuşken hop boşa. Millet engelli eşine öf demeden bakıyor ya. Bu erkekler ne sanıyor kendini?

Demek tam bildiremimişiniz haddini. Yoksa tekrar tekrar cesaret edemezdi

Canım sürekli olarak assagilanms boşanma
Sebebi zaten. Aç davanı boşa. Sonra da zayıfla.

Nekadar cok bıktırmış seni. Bunları düşünecek kadar. Seni tebrik ederim önce kendin için çaba göstermek istemene

Meme kucultme operasyonu ve karın bölgesindeki yagları aldırdıktan (masrafları kocası ödedi) sonra, kocasını bosayan bırı vardı annemin oturdugu apartmanda.

Kocası onu aldatmıstı ve kilosunu bahane olarak göstermişti.

Sonra oturdugu semtte maymun oldu böyle adam. Ameliyat ol, evı terket ve boşa :)))) arkasından az gulmedıler adamın..
Kadının gururuyla oynamayacaksın, hos kımsenınkıyle oynamayacaksın ama, kadınınkıyle özellikle oynamayacaksın... kadına o gunden beri saygım sonsuz.
Suan evlendi cok mutlu.

Kendini Brad pitt sanan dombılının tekidir emınım.
Dedıgınızı yapın. Hakediyor.

O her seferınde senı bu hakaretlerde baskı yapıp gaza gelecegını kılo verecegını sanıyordur. Ama insan stresten daha cok yer daha cok kılo alır bence zsyıflamahçya baslsayn tam fızıgınıze hayran kalacakken, hayatınzdan postalayın.

Once bosayin sonra elbet kilo verirsiniz. Size hakaret eden adami cekmeyin bir gun bile

Kendisi tamda boyle açıklıyor ama defalarca soyledim bu gaza getirmek degil hakaret ve benni zerre etkilemiyor diye

Eşinize bu fırsatı vermemeliydiniz.Madem zamanında lafını ağzına tıkmayıp devam etmesini sağladınız bari şimdi haddini bildirin.Kuru sıkı sallamıyorum eşim fizikî görünüşümle ilgili bir tek olumsuz söz söylese terk ederim onu.Bu konuda hassasım.Bu erkekler kendini ne sanıyor ya? Kendisi de kesin *ötü göbeği kıllı bişeydir.

Fırsat vermek değil her seferinde böyle konuşmaya yeltendiğinde sonu asırı tartismali olmak uzere susturuyorum tamamen kendi karaktersizliği ve ezikliği. Hayatta benim önüme gecebilecek tek artısı olmadığı ıcın bu yola basvurduğuna kanaat getirdim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…