- 13 Ekim 2019
- 9
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi Lolla_1905
-
Yoo, hiç de hastalıklı bir düşünce değil. Tam yeniden aşık olmuşken hop boşa. Millet engelli eşine öf demeden bakıyor ya. Bu erkekler ne sanıyor kendini?Tamamen vasıfsız kendini dünyada ot olarak yaşamaya adamış kocam kiloma takmış durumda ve hakarete varan sözler sarfediyor her seferinde haddini bildiriyorum ama kendisi vazgeçmiyor. Ben kilo vermek isterim ama onun için degil kendi özsaygım için. Hastalıklı bi düşüncemi bilmiyorum ama kilo vermek ve onu boşamak istiyorum
Elinde telefon sabahtan aksama oyun oynasın hiçbirşeye canını sıkmasınNasil yani vasıfsız derken? Ot gibi yaşamaktan kastınız nedir?
Demek tam bildiremimişiniz haddini. Yoksa tekrar tekrar cesaret edemezdiTamamen vasıfsız kendini dünyada ot olarak yaşamaya adamış kocam kiloma takmış durumda ve hakarete varan sözler sarfediyor her seferinde haddini bildiriyorum ama kendisi vazgeçmiyor. Ben kilo vermek isterim ama onun için degil kendi özsaygım için. Hastalıklı bi düşüncemi bilmiyorum ama kilo vermek ve onu boşamak istiyorum
Canım sürekli olarak assagilanms boşanmaTamamen vasıfsız kendini dünyada ot olarak yaşamaya adamış kocam kiloma takmış durumda ve hakarete varan sözler sarfediyor her seferinde haddini bildiriyorum ama kendisi vazgeçmiyor. Ben kilo vermek isterim ama onun için degil kendi özsaygım için. Hastalıklı bi düşüncemi bilmiyorum ama kilo vermek ve onu boşamak istiyorum
Nekadar cok bıktırmış seni. Bunları düşünecek kadar. Seni tebrik ederim önce kendin için çaba göstermek istemeneTamamen vasıfsız kendini dünyada ot olarak yaşamaya adamış kocam kiloma takmış durumda ve hakarete varan sözler sarfediyor her seferinde haddini bildiriyorum ama kendisi vazgeçmiyor. Ben kilo vermek isterim ama onun için degil kendi özsaygım için. Hastalıklı bi düşüncemi bilmiyorum ama kilo vermek ve onu boşamak istiyorum
Çok güzel bildiriyorum ama karaktersizlik diye bi hastalık var ve çözümü yok onun için.Demek tam bildiremimişiniz haddini. Yoksa tekrar tekrar cesaret edemezdi
Kendisi tamda boyle açıklıyor ama defalarca soyledim bu gaza getirmek degil hakaret ve benni zerre etkilemiyor diyeO her seferınde senı bu hakaretlerde baskı yapıp gaza gelecegını kılo verecegını sanıyordur. Ama insan stresten daha cok yer daha cok kılo alır bence zsyıflamahçya baslsayn tam fızıgınıze hayran kalacakken, hayatınzdan postalayın.
Boşanma fikri sürekli aklımda fakat 1 çocuğum var onun için biraz cesaretsiz davranıyorum galibaCanım sürekli olarak assagilanms boşanma
Sebebi zaten. Aç davanı boşa. Sonra da zayıfla.
Fırsat vermek değil her seferinde böyle konuşmaya yeltendiğinde sonu asırı tartismali olmak uzere susturuyorum tamamen kendi karaktersizliği ve ezikliği. Hayatta benim önüme gecebilecek tek artısı olmadığı ıcın bu yola basvurduğuna kanaat getirdim artık.Eşinize bu fırsatı vermemeliydiniz.Madem zamanında lafını ağzına tıkmayıp devam etmesini sağladınız bari şimdi haddini bildirin.Kuru sıkı sallamıyorum eşim fizikî görünüşümle ilgili bir tek olumsuz söz söylese terk ederim onu.Bu konuda hassasım.Bu erkekler kendini ne sanıyor ya? Kendisi de kesin *ötü göbeği kıllı bişeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?