Koca Sorunsalı

Kendisinin dört dörtlük olmadığını biliyor sizi de kilonuzdan vurmaya çalışıyor

Keske hic evlenmeseydiniz boyle bir hodukle , adam bir gunde bu asamaya evrilmedi sanirim
Bosanmak istiyorsaniz bosanin
Cocugunuz da annesini asagilayan bir canli ile beraber ayni evde buyumekten kurtulur en azindan

Haklısınız , kendinde eksik gördüklerini diğer insanları aşağılayarak kapatmaya çalışan insanlar var.Ne yaparsınız bilemem ama sakın kendinizi kötü hissetmeyin.Kilo nedir ki ya sıkı bir diyet ve egzersiz programına bakar yani.Ama siz fit olsanız da eşiniz bu kez de başka bişey bulur.

Kendisinin dört dörtlük olmadığını biliyor sizi de kilonuzdan vurmaya çalışıyor
Ah ah o konuda benimde
Keske hic evlenmeseydiniz boyle bir hodukle , adam bir gunde bu asamaya evrilmedi sanirim
Cocugunuz da annesini asagilayan bir canli ile beraber ayni evde buyumekten kurtulur en azindan
Bayıldım buna

Bisey soyleyeyim mi buyuk konusmak galiba. Cok uzun yıllardır tanıyordum kendisini ama 6 yillik evliyim ve son zamana kadar hic boyle merhametsiz karaktersiz olabilecek bi davranışını gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…