KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Ben cok rahatim suan inanin herkesin kendi dusuncesi konuyu istegim yere getirdim hatta polemik bile yarattim istemeden o arkadas istedigi gibi dusunsun bundan daha buyuk derdi olanlar var ben sadece kocamin o geceki durumdan rahatsiz oldugumun ve uzgun oldugumu yazdim iykide yazmisim

Belliki anlık bir libido artışı olmuş ve gece gece sizi uyandırmak istememiş ne yaptığı belli değil mi zaten?

Bilmem ne yapardin acaba

mesele erkeklerin hassasiyet ölçüsünde bitiyo..
biz kendimizi yırtsak da p....,ya da mastrbsyn erkekler için sıradan bişey..
ben eşime bundan rahatsız olduğumu söyleyince ilk tepkisi: "üzülme canım,ne var bunda öyle bekar alışkanlığı işte" demişti..
şuan yapmıyosa sadece ben istemediğim için..
ama ben onun sadece ben istiyorum diye değil, dinen uygun olmadığı için yapmamasını isterdim...
o da keşke bu konuda hassas olsaydı...
bence sizin eşiniz de sadece sizden çekiniyo, onun dışında normal görüyo..
bu durumda ya kalbini kırmadan samimiyetle konuşun, ya da görmezden gelin derim...

Zaten hamileligim sorunlu geciyor simdide 2.cocuk istiyoruz biliyorum hamile kalincada boyle beni yatakta birakip birakip tuvalete gidecek beni geriyo bu durum gidip wcnin kapisini pat diye acicam o olacak!

Hamile kalınca sadece kalkıp tuvalete gidiyorsa o iş için, yat kalk dua et. Hamileyken, eşiyle birlikte olamadığı için aldatılan kaç kadın var biliyor musun?

bazen ben de tuvalette bi saat dururum. hayal kurarım, kendi kendime bir şeyler tartışırım öylece beklerim. nefes ve şakur şukur seslerine takıldım sadece.

Ben bunda yanlis bir sey görmedim. Acikca yazacağım ama ilk basta herkesten Özür diliyorum.
Bakın benim bagirsaklarla ilgili sorunum var arada bir, cok sorunlu kabızlık geçiriyorum ve tuvallette hem cok uzun kalıyorum hem de kendimi cok zorladigim icin nefes nefese kalıyorum hatta tuvaletten ciktiktan sonra titriyorum direk yatağa giriyorum.
Esinizin de kabizlik sorunu olabilir. Masturbasyon yapan insan nefes nefese kalmaz. Bir sağlık sorunu olabilir. Yanlis seyler düşünerek icinizi kemirmeyin lutfen..

Yani sen adetliyken kendi kendine birşeyler yapması normal de. Bunu senden neden saklıyor onu anlamadım işte o anormal :)

Yorumların hepsini okuyamadım ama bir kaç yorumunuzu gördüm
Eşinizin tuvalette 10 değil de 25 dk kalması mı tek sorun??
Evli değilim ama ihtiyaç gereği yapmış olmalı böyle bir şey yaptıysa eğer
Sonucta regliymişsiniz ve birlikte olamazdınız ve bu bence gayet doğal bir şey, adam kendi işini görüyor işte ne karışıyorsunuz??
Regli halinizden sizden ilişki isteğinde bulunsaydı daha mı iyiydi tövbe ya..
Ben burada kesinlikle abartan ve haksız taraf olarak sizi gördüm.

bende wcden ağlayarak çıkıyorum..

kocam görse sevgılımden ayrıldım sanar..

ne bılcek pokumla vedalaşmamın böyle acıklı oldugunu

tükürük şapırtısı ozaman,duvara şaplatıp durmadıya

adamın canı öyle ıstemış,pipisinin derdi bizi gerdi..
Arkadaş sen Nasi bi insansin yaaaa gülmekten gözlerinden yas geldi mide agrimi unuttum Allahta seni guldursun emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…