Hayir olsa kokardi nefes nefeseydiBelki circir olmustur
Bende oyle dusunuyorum ama yarim saate yakin durdu bukadar uzunmuydu isiAzmamıştır ama rahatlama ihtiyacı duyduysa ve siz de adetliymişsiniz yanaşamamış böyle bir şey yapmıştır.
Evet benim icin onemli kendimi kotu hissettim: (ne yapıyorsa yapıyor bu kadar önemli mi yoksa ben evli olmadığım için mi anlamıyorum
Ben tuvalette sadece ihtiyac giderilir saniyordum bu aklima hic gelmemistikonu basligini gorunce gireyimde wcde ne yapilir yazayim dedimkonuyu okuyunca fikrim degisti
Bende oyle dusunuyorum ama yarim saate yakin durdu bukadar uzunmuydu isi
Fake bir konu dahaBen tuvalette sadece ihtiyac giderilir saniyordum bu aklima hic gelmemisti
Zaten hamileligim sorunlu geciyor simdide 2.cocuk istiyoruz biliyorum hamile kalincada boyle beni yatakta birakip birakip tuvalete gidecek beni geriyo bu durum gidip wcnin kapisini pat diye acicam o olacak!Yanında siz olmadığınız için ereksiyon olması uzun sürmüş olabilir. Regl olmasanız tamam ama reglsiniz adam istemiş olabilir bir an. Üzülmeyin buna.
Fake bir konu daha
ha sensin fake ne alaka sen benim evimdemisin nerden biliyosun.?Fake bir konu daha
Zaten hamileligim sorunlu geciyor simdide 2.cocuk istiyoruz biliyorum hamile kalincada boyle beni yatakta birakip birakip tuvalete gidecek beni geriyo bu durum gidip wcnin kapisini pat diye acicam o olacak!
Yazdıklarınızdan. Pardon şöyle demeliydim verdiğiniz cevapların bazısı öyle komik geldi ki gerçek olmamasını umdum. Ayrıca yaş kaç ki? Hıı sensin fake ne? Birdahaki cevabınızda snne be slq .s.s olcak galibaHaha
ha sensin fake ne alaka sen benim evimdemisin nerden biliyosun.?
Adami bu kadar sikmasan da bence normal insanlar gibi banyoda yapsin masturbasyonu da
Her an ensesindesin sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?