Amin canim cokmu uzuldun esime ???Allah eşinize sabır versin.
Aynen canimNefes nefese kalinmicagini biliyon da, sakur sukur edenin ne oldugunu mu bilmiyon
Amin canim cokmu uzuldun esime ???
Nefes nefese kalinmicagini biliyon da, sakur sukur edenin ne oldugunu mu bilmiyon
Herzaman eşitlikten yanayım ancak kendini bir eşya gibi görüp vermek kelimesini kullanıyorsa eğer burda bir tezatlık yokmudur. İlişkiye girmek diyebilir, birlikte olmak diyebilir. Ancak vermek nedir. Neyi kime veriyorsun? Bu kadın yada erkek ayrımı değil. Şurda bir erkek - bu kız bana vermedi dese - auuuuu ama bir kadın yapınca karışmayın oluyor. Herneyse siz birlikteliklerinizde veriyorm yada vermedim diyebilirsiniz elbet. Ben özellikle kadınların afedersinizde mal gibi görüldügü bir ortamda kadının kendine bunu demesini yakıştıramıyorum. Zaten başındanda belirmiştim konu sahibi bana fake gibi geldi. Zira konuşmaları bir garipKadınlar küfredebilir de, vermek kelimesini de kullanabilir. Kocaman kocaman kahkahalar da atabilir. Kadınların ne yapıp ne yapamayacağına dair kararları kendilerine bıraksak. Ha misal küfrü kimse etmese kadın erkek ayrımı olmadan daha güzel bir dünya olur ama kadına yakışıyor mu bana çok anlamsız bir cümle olarak geliyor.
tuvalette lavabo yok lavaboHı pardon sizin tuvalette sabun yok banyoda var demek ki mazur görün. Biz banyoda da küçük tuvalettede sabun kullanıyoruz hep. Malum iki tarafta da klozet olduğu için. Siz deterjanla yapıyosunuz demekki el temizliğinizi. Hangisi peki omo ariel? Yoksa domestos yada klorak falanmı
Bizim evin mimariyla konusuyumda wcyede lavabo yapsin sen uzulmeHı pardon sizin tuvalette sabun yok banyoda var demek ki mazur görün. Biz banyoda da küçük tuvalettede sabun kullanıyoruz hep.alum iki tarafta da klozet olduğu için. Siz deterjanla yapıyosunuz demekki el temizliğinizi. Hangisi peki omo ariel? Yoksa domestos yada klorak falanmı
yok artik ya ....
ayrica bosalmissa rahatlamistir ihtiyacini gidermistir neden sana yanassin gelipte bide ? baska birsey var bunda
Evet harama gitmiyo ama ihtiyacini giderebilecegi bi esi var .Bi kadin olarak ben kendimi yetersiz hissederim sahsen esim benle degil de masturbasyonla cinsel ihtiyaclarini gideriyosa.
Aynen canim
Herzaman eşitlikten yanayım ancak kendini bir eşya gibi görüp vermek kelimesini kullanıyorsa eğer burda bir tezatlık yokmudur. İlişkiye girmek diyebilir, birlikte olmak diyebilir. Ancak vermek nedir. Neyi kime veriyorsun? Bu kadın yada erkek ayrımı değil. Şurda bir erkek - bu kız bana vermedi dese - auuuuu ama bir kadın yapınca karışmayın oluyor. Herneyse siz birlikteliklerinizde veriyorm yada vermedim diyebilirsiniz elbet. Ben özellikle kadınların afedersinizde mal gibi görüldügü bir ortamda kadının kendine bunu demesini yakıştıramıyorum. Zaten başındanda belirmiştim konu sahibi bana fake gibi geldi. Zira konuşmaları bir garip
Sana gore fake olabilir beni anlayan anladi yargilamaya yer ariyo bu arkadas ilk basta fake konu dedi daha sonra sabun yokmu wcde dedi valla sana kendimi ifade etmek zorunda degilim cikip gidebilirsin rahatsiz olduysan baska konulara yorum yapabilirsin vermek kelimesine gelince burda samimi oldugumuzu dusunuyordum yanilmisim espiri yaptigimi yazmistim yukarida okuduysan ki isine geleni okuyosun iclerinden cimbizla cekip sunuyosun yorumlarini dedigim gibi rahatsiz olduysan engelle butonuna tiklayabilirsin çıkış sol tarafta bize ayırdığınız vakit icin TeşekkürlerHerzaman eşitlikten yanayım ancak kendini bir eşya gibi görüp vermek kelimesini kullanıyorsa eğer burda bir tezatlık yokmudur. İlişkiye girmek diyebilir, birlikte olmak diyebilir. Ancak vermek nedir. Neyi kime veriyorsun? Bu kadın yada erkek ayrımı değil. Şurda bir erkek - bu kız bana vermedi dese - auuuuu ama bir kadın yapınca karışmayın oluyor. Herneyse siz birlikteliklerinizde veriyorm yada vermedim diyebilirsiniz elbet. Ben özellikle kadınların afedersinizde mal gibi görüldügü bir ortamda kadının kendine bunu demesini yakıştıramıyorum. Zaten başındanda belirmiştim konu sahibi bana fake gibi geldi. Zira konuşmaları bir garip
Teşekkür ediyorum size"Kız almak" "vermek" ya da "bağyan" kelimelerinden önce daha çok takılması gereken mevzular olduğunu düşünüyorum. Ama hassasiyetlerinize saygı duyuyorum. Gene de ben insanların nasıl konuştuklarını (özellikle kendileri ile ilgili mevzularda) dikta edemeyeceğimizi düşünüyorum.
Bakın size şöyle söylemeliyim ozaman. Bence konu sahibi erkek. Konuyu ilk başından beri okudunuzmu bilmiyorum ama sürekli yok tuvalette sabun yok, yok işte şakur şukur sesler geliyordu bu ne olabilir? Evli bir kadın bunların ne olduğunu bilemezmi allah aşkına. Yoksa evlenmeden ben mi çok şey yaşadım erkek arkadaşımlada bu kadar bilgi sahibiyim? İlla ki net bir cevap bekliyor. Herkese açık bir platform olmasa istediği cevabıda verirdim ya neyse. Sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz ancak konu yanlış :)"Kız almak" "vermek" ya da "bağyan" kelimelerinden önce daha çok takılması gereken mevzular olduğunu düşünüyorum. Ama hassasiyetlerinize saygı duyuyorum. Gene de ben insanların nasıl konuştuklarını (özellikle kendileri ile ilgili mevzularda) dikta edemeyeceğimizi düşünüyorum.
Canim senin art niyetli oldugunu dusunmuyorum espiri yaptigimi soyledim zaten sende anladin benisana verdigim cevaplara yazikhemen sattin beni ask olsun
saka bi yana.. elimdeki boncuklar sakur sukur eder.. elimi sabunla yikarken sapur supur eder.. aradaki farki bilmiyomusun ? eger cdden hala sakur sukur ediyodu diye israr ediyosan bilemiicem ne oldgnu. hic bir erkegi masturbasyon yaparken gormedim. hic cinsel iliski yasamadim...
Bakın size şöyle söylemeliyim ozaman. Bence konu sahibi erkek. Konuyu ilk başından beri okudunuzmu bilmiyorum ama sürekli yok tuvalette sabun yok, yok işte şakur şukur sesler geliyordu bu ne olabilir? Evli bir kadın bunların ne olduğunu bilemezmi allah aşkına. Yoksa evlenmeden ben mi çok şey yaşadım erkek arkadaşımlada bu kadar bilgi sahibiyim? İlla ki net bir cevap bekliyor. Herkese açık bir platform olmasa istediği cevabıda verirdim ya neyse. Sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz ancak konu yanlış :)
Allah iyiligini versin ya. Cok guldum :)bilmiyorum cidden. evli olmadigim icin o kdr bilgim yok ayrica en fazla sapur supur eder.. sakur sukur baska birsey.. evlendigimde sapur spur haricinde sakur sukur eden birsey duyarsam ogrenmis olurum
Seninle muhatap olmuyorum istedigin cevabi yaz noluyo bak bakalim site yoneticileri oper sonra seniBakın size şöyle söylemeliyim ozaman. Bence konu sahibi erkek. Konuyu ilk başından beri okudunuzmu bilmiyorum ama sürekli yok tuvalette sabun yok, yok işte şakur şukur sesler geliyordu bu ne olabilir? Evli bir kadın bunların ne olduğunu bilemezmi allah aşkına. Yoksa evlenmeden ben mi çok şey yaşadım erkek arkadaşımlada bu kadar bilgi sahibiyim? İlla ki net bir cevap bekliyor. Herkese açık bir platform olmasa istediği cevabıda verirdim ya neyse. Sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz ancak konu yanlış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?