KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Amin canim cokmu uzuldun esime ???

Kesinlikle tuvalette geçirmem gereken optimum zamanı dayatan, kendimi tatmin edeceksem bunu 10 dakikada yapmam gerektiğini söyleyen evi nazi esir kampına dönüştürmüş ve hatta tuvaletteyken aniden baskın yapmayı çok normal karşılayan bir eşim olsa ne yaparım bilmiyorum.

Nefes nefese kalinmicagini biliyon da, sakur sukur edenin ne oldugunu mu bilmiyon

bilmiyorum cidden. evli olmadigim icin o kdr bilgim yok ayrica en fazla sapur supur eder.. sakur sukur baska birsey.. evlendigimde sapur spur haricinde sakur sukur eden birsey duyarsam ogrenmis olurum

Herzaman eşitlikten yanayım ancak kendini bir eşya gibi görüp vermek kelimesini kullanıyorsa eğer burda bir tezatlık yokmudur. İlişkiye girmek diyebilir, birlikte olmak diyebilir. Ancak vermek nedir. Neyi kime veriyorsun? Bu kadın yada erkek ayrımı değil. Şurda bir erkek - bu kız bana vermedi dese - auuuuu ama bir kadın yapınca karışmayın oluyor. Herneyse siz birlikteliklerinizde veriyorm yada vermedim diyebilirsiniz elbet. Ben özellikle kadınların afedersinizde mal gibi görüldügü bir ortamda kadının kendine bunu demesini yakıştıramıyorum. Zaten başındanda belirmiştim konu sahibi bana fake gibi geldi. Zira konuşmaları bir garip

tuvalette lavabo yok lavabo
Bizim evin mimariyla konusuyumda wcyede lavabo yapsin sen uzulme

yok artik ya ....
ayrica bosalmissa rahatlamistir ihtiyacini gidermistir neden sana yanassin gelipte bide ? baska birsey var bunda

yaptığı anlaşılmasın diye sırnaşıyo işte yani ben masturnasyon yapmadım beni yanlış anladın demeye geitiryor
Evet harama gitmiyo ama ihtiyacini giderebilecegi bi esi var .Bi kadin olarak ben kendimi yetersiz hissederim sahsen esim benle degil de masturbasyonla cinsel ihtiyaclarini gideriyosa.

eşinin yorgun olduğunu hissetmiştir belkide erkek yorgundur ama rahatlama ihtiyaci vardır,sevişmek başlı başına efor istiyor,yok ön sevişmeydi falan ,bence evli erkeklerin arada masturbasyon yapması normal, bunu alışkanlık haline getirip eşini ihmal ve rencide etmediği sürece tabi

sana verdigim cevaplara yazik hemen sattin beni ask olsun
saka bi yana.. elimdeki boncuklar sakur sukur eder.. elimi sabunla yikarken sapur supur eder.. aradaki farki bilmiyomusun ? eger cdden hala sakur sukur ediyodu diye israr ediyosan bilemiicem ne oldgnu. hic bir erkegi masturbasyon yaparken gormedim. hic cinsel iliski yasamadim...

"Kız almak" "vermek" ya da "bağyan" kelimelerinden önce daha çok takılması gereken mevzular olduğunu düşünüyorum. Ama hassasiyetlerinize saygı duyuyorum. Gene de ben insanların nasıl konuştuklarını (özellikle kendileri ile ilgili mevzularda) dikta edemeyeceğimizi düşünüyorum.

Sana gore fake olabilir beni anlayan anladi yargilamaya yer ariyo bu arkadas ilk basta fake konu dedi daha sonra sabun yokmu wcde dedi valla sana kendimi ifade etmek zorunda degilim cikip gidebilirsin rahatsiz olduysan baska konulara yorum yapabilirsin vermek kelimesine gelince burda samimi oldugumuzu dusunuyordum yanilmisim espiri yaptigimi yazmistim yukarida okuduysan ki isine geleni okuyosun iclerinden cimbizla cekip sunuyosun yorumlarini dedigim gibi rahatsiz olduysan engelle butonuna tiklayabilirsin çıkış sol tarafta bize ayırdığınız vakit icin Teşekkürler

Tese
Teşekkür ediyorum size

Bakın size şöyle söylemeliyim ozaman. Bence konu sahibi erkek. Konuyu ilk başından beri okudunuzmu bilmiyorum ama sürekli yok tuvalette sabun yok, yok işte şakur şukur sesler geliyordu bu ne olabilir? Evli bir kadın bunların ne olduğunu bilemezmi allah aşkına. Yoksa evlenmeden ben mi çok şey yaşadım erkek arkadaşımlada bu kadar bilgi sahibiyim? İlla ki net bir cevap bekliyor. Herkese açık bir platform olmasa istediği cevabıda verirdim ya neyse. Sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz ancak konu yanlış :)

Canim senin art niyetli oldugunu dusunmuyorum espiri yaptigimi soyledim zaten sende anladin beni ben biliyorum kim art niyetli kim degil

Anladım. Konuyu fake'e bağlayacaksanız değil bence. Ben nispeten varoş sayılabilecek bir yerde bir kaç sene oturdum. İnanın kadınların günlerde ettiği bazı lafları benim erkek arkadaşlarım etmez. El kol hareketleri cinsel muhabbetler. Ki hepi topu onlarca günden ikisine falan katılmışımdır. Şakur şukur sesleri o da biliyor. Konuyu masturbasyona getirip üzüldüğünü anlatıcak ki bana anlamsız geliyor o kısmı da. Ama ben konu sahibinin kadın olduğunu hissettim açıkçası. Sadece konuyu istediği yere getiremedi.

Seninle muhatap olmuyorum istedigin cevabi yaz noluyo bak bakalim site yoneticileri oper sonra seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…