Kocadan dayak

Ölmeyi bekliyorsun sanırım yani balayından beri boğazını sıkan adam yarın tam sıkarsa malesef yazık olur.

Kimse kusura bakmasın artık açık yazıyorum belki olayın ciddiyetini anlarlar..

Bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Şiddetin açıklanabilir hiç bir tarafı yoktur.

Canım benim senin için o kadar üzüldüm ki. Ben de eşimle ilgili bir post açacaktım ama linç yememek için vazgeçtim. İnsan ne yaşadığını sadece kendi bilir. Sanki böyle bir adamdan boşansan kurtulabileceksin! Bir evladın var. Ona kıyamazsın. Belki düzelir diye umut edersin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🙄

Şiddetin her türlüsü var. Bağıra bağıra yalnızlaştırmış adam sizi. Önce fiziksel şiddet, sonra ekonomik şiddet, sonra sosyal şiddet. Yakın zamanda boşanmazsanız yıllarınızı ve özgüveninizi kaybedersiniz, Allah korusun canınızdan da olursunuz.
👏

Canım benim senin için o kadar üzüldüm ki. Ben de eşimle ilgili bir post açacaktım ama linç yememek için vazgeçtim. İnsan ne yaşadığını sadece kendi bilir. Sanki böyle bir adamdan boşansan kurtulabileceksin! Bir evladın var. Ona kıyamazsın. Belki düzelir diye umut edersin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🙄
Lütfen böyle akıllar vermeyin. Niye kurtulamasın.niye balayında boğazını sıkan birinden çocuk yapsın. Neyin düzelmesi bu. Bu hafta kadın öldü bu ülkede. O çocuk o ailede büyüyünce psikopat biri daha katılacak topluma. Kendisini sürekli döven bir insanın dizlerine yatmak hangi motivasyonla olur anlam veremiyorum.bir insanın boğazını kaç dakika sıkabilirsiniz haberiniz var mı?kaç saniye sonra nefessiz kalır biliyor musunuz. kanım donuyor böyle şeyleri okuyunca. Hiç bir psikopat düzelmez bu kadar basit. Kocam eskiden dayak atardı artık duruldu diyeni de duymadım. Böyle bir adama evlat verilerek zaten o çocuğa kıyılmış. Yapmayın Allah aşkına

Tamam sizi anlamaya çalışarak yazıyorum
Hemen boşanıyorum gidip darp raporu alıyorum gibi yaklaşamayacağınız belli, aileniz nasıl bir aile bilemiyorum ama anneniz babanız sahip çıkar mı arkanızda durur mu öncelikle bunu ölçün biçin sonra kesinlikle ailenizden birine bütün olayları anlatın haberleri olsun, boğaz sıkmak ciddi bi durum farkında değilsiniz siz. Kendinizi anladığım değeriniz yok öyle böyle yuvarlanarak yaşarım diyorsunuz ama çocuğunuza yazık değilmi belki gözünün önünde sizin boğazınızı sıkıp öldürecek ööür boyu bu ruh haliyle yaşayacak annesiz babasız kalacak siz mezara eşiniz hapise çocuğunuzda ortalıklarda yada sizi böyle ömür boyu dövecek çocuğunuz büyüyecek onu da dövecek çocuğunuz böyle büyüyüp ileride o da başkasını dövecek illa boşanmak istemiyorsanız da bi dur diyin gdin bi ailenize anlatın birileri gözünü korkutsun bari ama sizin söylediğiniz şey aşk sevgi değil boğazınızı sıkmak öldürmeye teşebbüs insan sevdiğini öldürmek istermi manyak değilse tabi

Bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Dayak yeyip oturacağınıza göre, aynen devam edin.
Balayında boğazınızı sıkan adama bu kadar itaat edip, bir de çocuk doğurduğunuza göre boşanmak gibi bir düşünceniz yok.

Kocanıza kırılmanız çok saçma. Sonuçta erkek adam, tabi ki dövecek, boğazını sıkacak. Katil kocaların genel özelliği bu.

Köpek yediğinden vaz geçmez. Bu adam düzelmez hatta daha kötü boyutlara ulaşacaktır. Ya dayak yemeye razı geleceksiniz yıllar yılı bencil ve sevgisiz bir adamla geçireceksiniz ya da kendinize ve çocuğunuza değer verip boşanacak dik duracaksınız.

Back
X