Kocadan dayak

Konunun bütünü zaten çok korkunç ama buralarda okuyorum bunu sık sık ve merak ediyorum,balayında ne oluyorda bu herifler sizi dövüyor, boğazınızı sıkıyor..Yani yeni evlenmiş ve en güzel geçmesi gereken o ilk günlerde bile adam boğazınıza yapışabiliyorsa, sonrasını hiç mi düşünmüyorsunuz? Ben boyle kişilerin bir anda canavara dönüştüğünü düşünmüyorum.Muhtemel sevgililik yada nişanlılık döneminde de böyleydi bunlar.Ama görmek istemediniz.

Önce şikayet et. Uzaklaştır. Sonra da boşa. Psikopat ile yaşanmaz.ve emin olun sizi hiç sevmiyor. Kedim üstüme tirmanayim derken bacaklarimi kaNattı da üstümden atıp s....git demedim. Diyemem.

Soru 1: Balayında neden boğazınızı sıktı?

Soru 2: Balayında boğazınızı sıkan adam sizi nasıl ikna edebildi evliliğin devamına?

Soru 3: Balayında boğazınızı sıkan adama nasıl çocuk yapabildiniz?

Soru 4: Balayında boğazınızı sıkan adama güvenip işi nasıl bıraktınız ve ne iş yapıyordunuz?

Sokaktaki adamın size böyle davranmasina izin verir miydiniz yoksa hemen polise gider şikayetçi mi olurdunuz? Bence evet şikayetçi olurdunuz ve peki kocaniz olacak o adam size bunları yapıyor olduktan sonra sokaktaki adamdan ne farkı kalıyor anlamıyorum?Evlilik kutsal koca ilahi bir varlık değildir hanımefendi
Boşanın dicem ama hiç sanmiyorum😐

Bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Balayında boğazınızı sıktı, sonra hemen gelip hamile kaldınız. Peki siz daha iyi bilirsiniz.

Ay anlattığınız şeyler korkunç. Haftada 2 kez dışarı çıkma izni ne demek? Daha 2 yıllık evlisiniz bir de. Özür dilerim ama anlattıklarınıza bakınca, sonunuzu Show tv ana haber bülteninde gördüm.. yapmayacaksınız biliyorum ama kaçın..

Eşin, bu benle evlendiğine hatta beni çekmeye devam ettiğine göre bunda kesin bir hastalık var deyip size sokağa çıkma yasağı uyguluyor...Bişi yok..

sizi çok sevdiğini mim düşünüyorsunuz bir de şoktayım. Sevgi, sevdiğin insana vurup küfür edilen bir şey olmasa gerek...

balayinda size ilk vurdugunda cikip bu evliligi sonlandirmaliydiniz..devam etmekle zaten bunu kabul etmissiniz bana boyle davranabilirsin,sove bilirsin ,bogazimi sıkabilirsin hakkini vermissiniz esinize..
cidden uzuldum adiniza ama ne olursa olsun bir kadina kesinlikle el kalkmamaliii ..izin vermeyinnn lutfen
kendinize biraz olsun sevgi,saygi,deger, gurur,kiymet veriyorsaniz yurutmeyin bu evliligi.. bunun sonu yok birkere kalktimi o el devami gelir..

Çalışma dedi diye sevdiğini mi düşündün? Burada okuyup okuyup şok oluyorum. ben tanımadığım sizleri bu hayata layık göremezken siz nasıl kendinizi layık görüyorsunuz. böyle kum torbası gibi.

Bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Yapacağınız tek şey boşanmak size balayinda el kaldıran sokak ortasında tokat atan adama nasıl çocuk yaptınız Allah aşkına kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz öyle bir adamla aynı evde 1 dk bile durmazdım

Yapacağınız tek şey boşanmak size balayinda el kaldıran sokak ortasında tokat atan adama nasıl çocuk yaptınız Allah aşkına kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz öyle bir adamla aynı evde 1 dk bile durmazdım
Bunlar çocuk olunca kocam bana bağlanır düzelir tayfası.

Yani kusura bakma da daha çok dayak yersin bu gidişle. Bu dünyaya köle olmaya mı geldin. Sinirleniyorum böyle kendini ezdiren zayıf kadınlara

Önce babanız veya erkek kardeşiniz varsa onlara durumu anlatin. Boğaz sıkmak küfretmek nasıl olurmuş onlar bir güzel göstersinler o kişiye. Sonra da davayı açın yüksek miktarda nafaka isteyin neyi varsa alın. Ama en önemlisi iş. Ekonomik bağımsızlıginizi kazanın..

Elleri kırılsın kendını sev kendıne değer ver yol ver bugun bunu yapan yarın neler yapar Allah bılır. Kadına eli kalkan adamları hadım etmeli.

Back
X