Kocadan dayak

Bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Ilk şiddeti balayında yaşadın ve böyle bi adama çocuk verdin bunca zaman beklemen hata.

166270AA-B482-4B60-AF95-06B43A6B9C30.webp

Diyeceklerim bu kadar .

Bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık. Benim ailemle ve kardeşlerimle çok sık görüştüğümü söyledi.. Bir şey demedim alttan aldım, dizine uzandım, sinirlenip yere itti beni “s..tir git” diyerek. Kırıldım banyoya gittim ve kapıyı çok sert çarpttım. Sesi duyunca yanıma geldi önce saçımı tutup tokat attı, sonra ben konuşmaya çalışınca boğazımı sıkıp tekrar tokat attı. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz var. Balayında ilk defa boğazımı sıkmıştı, geçen sene tekrar sokakta vurdu bana, bu 3 oldu. Aslında birbirimizi çok sevdiğimizi düşünirdüm ama.. Çalışan bir kadındım, beni ikna etti çalışmamam için, ailenle görüşürsün vakit geçirirsin demişti, evlendikten sonra evden haftada 2 defadan fazla çıkmama sınırı getirmişti.. Dün yengem aradı, kadın lohusa çok kötü hissediyormuş, gelebilir misin diye ondan kıyamet koptu. Ne yapayım bilmiyorum yardım edin ne olur..
Balayında siddet, sokakta siddet, calistirmasin ve siz sevildiginizi düşünün. Çocuğunuz erkekse oda eşini döver. Çünkü onu bunları sevme emaresi sayıp devam eden bir kadın yetiştirecek.

evden cikma sinirlandirmasi nedir ya biz kadinlar kole miyiz!! Ne zaman evden cikacagima kac gun cikacagima ben karar veririm baskasi degil!! Bugune kadar burda kimseye bosan demedim hatta herseyde bosan diyenlere sinir oluyorum ama gercekten siddet varsa bosanilmali diye dusunuyorum

Sen onun kölesi misin her dediğini yapacak.Balayında bile dayak yemişsin 1-2-3 diye sayıyorsun.Ne zamana kadar saycaksın saya saya sonunda saymayı bırakıp dayak arsızı olursun.

Hep kadına yüklenmişsiniz balayında şiddete çocuk yapmış diye, gerçekten bu forumu anlamıyorum. Neden siz hiç Hardcore, Hard sex diye birşey duymadınız mı?
Ne alakası var? Adam hard diye diye öldürücek

Back
X