- 11 Mayıs 2018
- 87
- 105
- 8
- Konu Sahibi TembelGarfield
Hanımefendiler iyi geceler.İçinizde ailesinin hareketleri yüzünden eşinden soğuyan var mı? Eşim bazen ailesini savunuyor.Ailesi biraz nerede nasıl davranacağını bilmeyen insanlar.O da onların çocuğu ve gözüne batmıyor bu hareketler ona fazla gelmiyor.Çünkü bu hareketlerin içinde büyümüş.Ama şu sıralar ben kendimi eşimden soğumuş hissediyorum.Bilmiyorum belki de sadece kırgınım.Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bana önerileriniz var mı?
Konu çok açık olmamış.Yanlış anlamaya müsait o yüzden biraz detay vereyim.Arkadaşlar nasıl davranacağını bilemez derken mesela bu akşam yeni yeni tanıştığımız bir ailenin iftar davetindeydik.Sevgili kp durduk yere gülerek ee oğlum bunu ne zaman döveyim dedi.Karısı da bayramda falan dedi , gülüştüler.Bu şakaymış.Normal mi Allah aşkına eşime deyince de boşver şaka yapıyor dedi.Bende buna sinirlendim.
Konu çok açık olmamış.Yanlış anlamaya müsait o yüzden biraz detay vereyim.Arkadaşlar nasıl davranacağını bilemez derken mesela bu akşam yeni yeni tanıştığımız bir ailenin iftar davetindeydik.Sevgili kp durduk yere gülerek ee oğlum bunu ne zaman döveyim dedi.Karısı da bayramda falan dedi , gülüştüler.Bu şakaymış.Normal mi Allah aşkına eşime deyince de boşver şaka yapıyor dedi.Bende buna sinirlendim.
Son düzenleme: