Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında izmitliyim antik kapıyı istiyorum...
Buzz restaurant
Antik kapı
Beyaz saray düğün salonu (yenikent)
Sabancı sosyal tesisleri
Ayrıca seka parktada bir kaç mekan özel günler için kiralama yapıyormuş ( özsar restaurantın kiralama yaptığını biliyorum mesela ama diğerlerlerindende yapan varmış) araştırabilrsinz. Ayrıca seka parkta otel var oradada düğün vs. gibi organizasyonlar yapılıyor...
Bildiğim güzel yerler bu kadar... Ayrıca kır düğünü gibi düşünüyorsanız da fuar içinde kır düğünü yapan mekanlar da varmış ama ben hiç görmedim ortamları vs. nasıldır bilmiyorum...
arkadaşlar sizlere izmit d.s.i düğün salonu varmış nasıl diye sormuştum.kimse bilmiyo sanırım
[SUB][/SUB]
tam olarak adı bumu canım?? daha önce ne gördüm ne de duydum vallahi :44::44: d.s.i. düğün salonu diyemi geçiyormuş??
yani nişanlım d.s.i nin içinde düğün salonu olduğunu söyledi orda olursa daha uygun fiyata olcağını ve güzel bi yer olduğunu söyledi canım ya.ayrıca bildiğim bi ismi yok.inşallah güzel bi yerdir:44::44:
nişanlına bir sor bakalım bu d.s.i nin açılımı neymiş?? ben yıllardır kocaelideyim ilk defa böyle bir yer olduğunu duydum.. d.s.i diyince ilk aklıma gelen devlet su işleri oldu vallaahi ...
aynen öyle zaten canım devlet su işlerinin içinde bi düğün salonu.d.s.i diyorum ya sende başka bi yer diyemi anladın
alla alla ben başka bir yer anladım ama devlet su işlerinin içinde bir düğün salonu olduğunu bilmiyordum doğrusu ama en fazla bi organizasyon salonu vs. vardır düğünlere de vs. kiralıyorlardır ,yani öğretmen evi gibi tarzında... bence hiiç riske atma nişanlının dediği bu yeri bir gör derim pek düşündüğün gibi bir yer olacağını sanmıyorum...
canım buraları araştııcam ama d.s.i'nin düün salonunu hiç göredün mü yada yorumları duydun mu hiç???
kır düğünü düşünürseniz bir yer önerebilirim. izmit gölkay tesisleri karşısında doğapark restaurant var. kesinlikle mekanı ve bahçelerini görmelisiniz. hele gece manzarası super ve göl kıyısında.arkadaşlar açık alan hiç yapılacak bir yer biliyormusunuz yamaç garden haricinde
arkadaşlar açık alan hiç yapılacak bir yer biliyormusunuz yamaç garden haricinde