Kocaeli de yaşayan anne adayları burayaa...

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
40
Kocaeli
evet kocaeli de yaşayan anne adayları hamilelik nasıl gidiyor duygu düşünceleriniz nelerdir?

Inşallah canım umarım çok beklemem yeter artık sen gebze de mi oturuyorsun sanırım dr arıyordun yanlış hatırlamıyorsam

merhaba tatlım ben de kocaeli de oturuyorum.. 21 haftalık gebeyim.. sen ne kadarlık hamilesin? çok iyi oldu açtığın konu. bakalım gelen olacak mı daha??

merhaba tatlım ben de kocaeli de oturuyorum.. 21 haftalık gebeyim.. sen ne kadarlık hamilesin? çok iyi oldu açtığın konu. bakalım gelen olacak mı daha??

merhaba hayırlı olsun allah şimdiden analı babalı büyütsün.sağlıkla kucağınıza alın inşallah....ben 5 haftalık hamileyim yeni...bakalım gelen olucak mı?

Hıım evet bende eğer yarın adet olmazsan hamileyimdır ve hamileysem bende cihangir beye gidicem belki aynı günde gideriz ve buluşup tanışırız orda

slm herkese bende izmitte oturuyorum ama anne adayı deılım cocugum var 1 tane yınede yazabılırmıyız yaniiii

insallah dıleyen herkes anne olur ee izmitin neresınde oturuyorsunuz kızlar kendımızıde tanıtalımmı hem daha yakından tanımıs oluruz bırbırımızı ben ızmıt merkezde oturuyorum heykelde 21 yasındayım 1.5 yasında oglum var calısmıyorum sıra sızlerdee

Ben gebzede oturuyorum 20 yaşındayim yaklaşık 3senelik evliyim ve 11aydır bebiş istiyorum ve ev hanımıyim açıköğretim lise öğrencisiyim

Son düzenleme:
Ben gebzede oturuyorum 20 yaşındayim yaklaşık 3senelik evliyim ve 11aydır bebiş istiyorum ve ev hanımıyim açıköğretim lise öğrencisiyim

kız sen benden -de kucuk evlenmıssın bende kendıme derdım kucuk evlendım dıye bı problemmı var canım neden olmuyo bebıs yanı doktorun ne dıyor bu durum ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…