kız sen benden -de kucuk evlenmıssın bende kendıme derdım kucuk evlendım dıyebı problemmı var canım neden olmuyo bebıs yanı doktorun ne dıyor bu durum ıcın
Pko var canım bende tedavi görüyordum bu ay ara verdim ama inşallah hamileyimdır de onun için dr giderim
selam arkadaşlar bende kocaelideyim ama henüz hamile değilim inşallah en yakın zamanda bende katılırım aranıza hepinizin bebeği hayırlı olsun allah kucağınızada nasip etsin
Hoşgeldin canım ama henüz bende hamile değilim
Haklısın bende ilk çubuğu yapım da sonra en az 4sene ara vericem çok sık olmasına gerek yok ama tabi önce bir tane olsun da siz gününüz gelmeden belirti ile mi farkettiniz hamile olduğumuzu yani belirtiniz oldu mu
selam canlar ben de 9 gün öncesine kadar anne adayıydım ama artık anneyim ,öğretmenim otogarın orda oturuyorum kızım elvinle yeni hayatımıza alışmaya çalışıyorum konak hastanesinde doğum yaptım
hayır canım doğum yaptım ..
selam canlar ben de 9 gün öncesine kadar anne adayıydım ama artık anneyim ,öğretmenim otogarın orda oturuyorum kızım elvinle yeni hayatımıza alışmaya çalışıyorum konak hastanesinde doğum yaptım
merhaba canım deneyimli bir konak hastasıyla tnışmak memnun etti beni... ben de konakta doğum yapmayı düşünüyorum... nasıl? memnun kaldın mı tatlım? hizmet ve hastane güzel miydi? normal doğum mu yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?