Kocaeli de yaşayan anne adayları burayaa...

kız sen benden -de kucuk evlenmıssın bende kendıme derdım kucuk evlendım dıye bı problemmı var canım neden olmuyo bebıs yanı doktorun ne dıyor bu durum ıcın

Pko var canım bende tedavi görüyordum bu ay ara verdim ama inşallah hamileyimdır de onun için dr giderim

Pko var canım bende tedavi görüyordum bu ay ara verdim ama inşallah hamileyimdır de onun için dr giderim

ınsallah hamılesındır nedıyım walla ben 5 yada 6 sene cocuk ıstemıyorum benımkı cokk yaramaz cok hıperaktf oyuzden yoruldum tatlı yorgunluklar ama bu kadar hıperaktf bı cocuga suanda kardes cok erken yınede buyuk konusmıyım bakarsın hemen olur zaten supelenıyorum bu aralar ama ınsallah oyle bısı yotur yoksa butun duzen alt ust olur zaten kendımı zor toparladım cocuguda aynı sekılde oyuzden 5 sene ıdeal adını bıle buldum eger kız olursa tabı

Haklısın bende ilk çubuğu yapım da sonra en az 4sene ara vericem çok sık olmasına gerek yok ama tabi önce bir tane olsun da siz gününüz gelmeden belirti ile mi farkettiniz hamile olduğumuzu yani belirtiniz oldu mu

selam arkadaşlar bende kocaelideyim ama henüz hamile değilim inşallah en yakın zamanda bende katılırım aranıza hepinizin bebeği hayırlı olsun allah kucağınızada nasip etsin

ben aylık ıgen vuruluyordum ondan dolayı asırı kanamam oluyodu yanı hergun hasta oluyodum neyse ıgneyı bı hafta vurulmadım üşendım saglık ocagına gıtmye buarada tabı bısıler oldu ve ondan sonrada yanı 1 haftadır hasta olmuyorum

selam canlar ben de 9 gün öncesine kadar anne adayıydım ama artık anneyim ,öğretmenim otogarın orda oturuyorum kızım elvinle yeni hayatımıza alışmaya çalışıyorum konak hastanesinde doğum yaptım

selam kızlar...

bende hamile değilim 7 aydır anneyim..

aslında ortaya karışık> fanatik kulüplerimiz > izmitliler dedikodu hoş beş kulübü adı altında bir topik var.

sizleri orda hiç göremedim. bende burdan bir selam vereyim dedim.

gecmıs olsun herhaldee dusuk yaptınız yenı hayatınız umarım guzel olur hangı bransta ogrentmenlık yapıyodun

merhaba canım deneyimli bir konak hastasıyla tnışmak memnun etti beni... ben de konakta doğum yapmayı düşünüyorum... nasıl? memnun kaldın mı tatlım? hizmet ve hastane güzel miydi? normal doğum mu yaptın?

günaydın kızlar... ben gölcükte oturuyorum.. herhalde kocaelili bayanlar erkenden evleniyorlar he?

ben de 21 yaşımdayım 2.5 senedir evliyim ve 21 haftalık hamileyim..

esracım bende de pko vardı serophene tedavisinin ilk ayında hamile kaldım. merak etme senin de olur umarım... stres yapmaman en önemli etken

bebeğim ters olduğu için zorunlu sezeryn oldum ben erkan bey son ana kadar normal olsun diye bekledi.hastaneden çok memnun kaldım
merak ettiğin ne varsa sorabilirsin

merak ettiğim şeyler var tatlım .. mesela sancı odası 3 kişilikmiş doğru mu? kimseyi almıyorlarmış yanına.. sen de son ana kadar dedin, belki sancı odasında da kalmışsındır diye soruyorum..

slm bayanlar bende kocaelide oturuyorum normalde evimde orda ama iş dolayısıyla geçici bir süreliğine türkmenistandayız.bende 8+6 haftalık hamileyim.doğumu mu izmitte yapacam nasipse.ben3 aydır izmitten uzağım çok özledim oraları.bende artık sizinleyim.

slm kıslar bende yenı dogum yapmıs anneyım konak hastanesinde yaptım dogumumu..Sorularınız olursa memnunıyetle cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…