merak ettiğim şeyler var tatlım .. mesela sancı odası 3 kişilikmiş doğru mu? kimseyi almıyorlarmış yanına.. sen de son ana kadar dedin, belki sancı odasında da kalmışsındır diye soruyorum..
canım o konuda şöyle oldu ben suit oda istediğim için doğum odası ya da doğumhaneye hiç girmedim doğrudan odamdan aldılar ama doğumhanede büyük bir odada 2 tane yatak vardı b, kere gittiğimde görmüştüm doğru olabilir yani
canım o konuda şöyle oldu ben suit oda istediğim için doğum odası ya da doğumhaneye hiç girmedim doğrudan odamdan aldılar ama doğumhanede büyük bir odada 2 tane yatak vardı b, kere gittiğimde görmüştüm doğru olabilir yani
canım erkan bey 14 şubatta çok doğum olacak dedi benim de gelip gidenim çok olacağı için ve hem eşim hem kayınvalidem kalacağı için suit oda aklıma yattı,suit odalar diğerlerinden oldukça büyük. bir tane oturma grubu ve 1 tane de çekyat var.biz 2 gece için 300 tl fark ödedik
toplamda 1300 ödedim zaten sezeryan 1000 tl idi.
aşağıdan hasta kabulde ismail beyden rezervasyon yaptırıyorsun
canım erkan bey 14 şubatta çok doğum olacak dedi benim de gelip gidenim çok olacağı için ve hem eşim hem kayınvalidem kalacağı için suit oda aklıma yattı,suit odalar diğerlerinden oldukça büyük. bir tane oturma grubu ve 1 tane de çekyat var.biz 2 gece için 300 tl fark ödedik
toplamda 1300 ödedim zaten sezeryan 1000 tl idi.
aşağıdan hasta kabulde ismail beyden rezervasyon yaptırıyorsun
yani eğer normal doğum olsaydı da sancını o odada mı çekecektin? yoksa sezeryan diye mi seni o odaya aldılar. sancı çekmiştin galiba sen dimi? ben de doktoruma bu durumu söyliyim madem gerekirse 300 tl fark öderim. yeter ki eşim yanımda olabilsin...çok soru sordum kusura bakma canım:26:
yani eğer normal doğum olsaydı da sancını o odada mı çekecektin? yoksa sezeryan diye mi seni o odaya aldılar. sancı çekmiştin galiba sen dimi? ben de doktoruma bu durumu söyliyim madem gerekirse 300 tl fark öderim. yeter ki eşim yanımda olabilsin...çok soru sordum kusura bakma canım:26:
bence bunu doktorunla konuş çünkü hastanede 2 tane suit oda var ve genelde dolu oluyor normal doğum yaptığın gün boş olurmu bilmem ya da hadi boş diyelim ebeler doğumhaneden sürekli 2.kata çıkıp açılmayı kontrol edecek mi bunları doktorun ya da hasta kabul daha iyi bilir
ben doktoruma sordum.. odamda sancı çekmek istiyorum dedim. doktor da odanla doğumhane arasında birkaçkat var dedi. kontrol etmeleri olmz dedi. ee ben neden o kadar para veriyorum ki o hastaneye? zahmet olacak ama çıkıp muayene etsinler ne olacak ki... asansör denilen birşey var herhalde