Kocaeli devlet hastanesinde burun estetiği doktoru

hasretimsin_x

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
218
23
118
Ankara
KKızlar merhaba izmit'te devlet hastanesinde burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum Adapazarı'ndan İzmite gidicem.... Tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
kocaelide devlette zor ya hepsi ayrıldı
benim amleyatlarımı yapan dr larda devletten ayrıldı
Geniz bademcik amelyatımı ve kardeşimin burun amelyatını yapan Atilla Yüksel Akademi hastanesinde oranın devletle anlaşması var
Burun amelyatımı yapan (estetik değil) Emre üstündağ
yaptırmak istediğin estetikse eğer Emre üstündağı öneririm ama o acıbademde ve ücretleri çok yüksek.

atilla yükseli tavsiye edermisinmiz? memnumusunuz acaba

Tavsiye verdiğin şey amelyat hemde burun estetiği olunca inan insan tavsiye vermeye çekiniyor ama memnunum benim bademcik kardeşimin burun amelyatını yaptı
kardeşimin burnuna kafa atmışlardı üç yerden kırıktı gayet memnun bide üstüne çokta müdahalede etti geçen senede alerjilerden kaynaklanan ödemler için yine atilla beye amelyat oldu
resim için kusura bakma bütün eklemek isterdim ama eklediğimi görürse boğar beni

Eklentiler

• $bburn.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 435
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim şubat ayı içinde ameliyatı olmam gerekiyor.. yardımlarınız için teşekkürler görüşücem kendisiyle....

Merhaba emre ustundag hakkinda bilginiz varmi.ben ona amaliyat olmayi burun devalasyon ve estetik dusunuyrum.bilgi verirseniz sevinirim.

Net

Merhaba Emre beye mi ameliyat oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…