- Konu Sahibi hasretimsin_x
KKızlar merhaba izmit'te devlet hastanesinde burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum Adapazarı'ndan İzmite gidicem.... Tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atilla yükseli tavsiye edermisinmiz? memnumusunuz acaba
KKızlar merhaba izmit'te devlet hastanesinde burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum Adapazarı'ndan İzmite gidicem.... Tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum![]()
kocaelide devlette zor ya hepsi ayrıldı
benim amleyatlarımı yapan dr larda devletten ayrıldı
Geniz bademcik amelyatımı ve kardeşimin burun amelyatını yapan Atilla Yüksel Akademi hastanesinde oranın devletle anlaşması var
Burun amelyatımı yapan (estetik değil) Emre üstündağ
yaptırmak istediğin estetikse eğer Emre üstündağı öneririm ama o acıbademde ve ücretleri çok yüksek.
Merhaba emre ustundag hakkinda bilginiz varmi.ben ona amaliyat olmayi burun devalasyon ve estetik dusunuyrum.bilgi verirseniz sevinirim.
ameliyat oldunmu bende olcam aynı doktora bilgi verirmisin lütfenMerhaba emre ustundag hakkinda bilginiz varmi.ben ona amaliyat olmayi burun devalasyon ve estetik dusunuyrum.bilgi verirseniz sevinirim.
Netkocaelide devlette zor ya hepsi ayrıldı
Geniz bademcik amelyatımı ve kardeşimin burun amelyatını yapan Atilla Yüksel Akademi hastanesinde oranın devletle anlaşması var
yaptırmak istediğin estetikse eğer Emre üstündağı öneririm ama o acıbademde ve ücretleri çok yüksek.
Merhaba Emre beye mi ameliyat oldunuzkocaelide devlette zor ya hepsi ayrıldı