Fiyat bilgisi aldınızmı doğumBen aile konak hastanesine Ahmet coşkan a gidiyorum şimdilik bakalım siz
Benım doktorumda ahmet bey ve cok memnunumm :)Ben aile konak hastanesine Ahmet coşkan a gidiyorum şimdilik bakalım siz
Suanki fiyatlar normal doğum 1.100 sezeryan 1.300 prenses doğum 1.800 müş. ocak ayında zam gelicekmişFiyat bilgisi aldınızmı doğum
Ne kadar olacakmış acaba akademide bana 2200 dedi normal doğumSuanki fiyatlar normal doğum 1.100 sezeryan 1.300 prenses doğum 1.800 müş. ocak ayında zam gelicekmiş
En fazla 100 200 artar aynı sey bence imkanın varsa ozelde ol hatta doktor olarak da ahmet beyi öneririmNe kadar olacakmış acaba akademide bana 2200 dedi normal doğumçok fazla geldi bende gölcük devlette doğurmaya karar verdim
Kesinlikle doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum bu cok onemli.. ayrıyetten gerçekten işini yapan bir doktor fazla para için değil işini sevdiği için yapıyor sloganı bile var ilk doğum heycandır normal doğum candırrAhmet coşkan-aile konak. Benim tayinim çıktığı için 14. Hafta bıraktım kendisini ama hala sayıklarım adını 10 numara 5 yıldız doktordu :) kimseye onun kdr güvenemedim. Şiddetle tavsiye.
Siz bilirsiniz ama en fazla o kadar olur zaten.bu fiyatın içinde bebek albümü kapı susu altın yastığı felan da var1500 liraya kadar olabilir ama daha faZlasını veremem
Yılbaşından sonra 1800 olcakmışSiz bilirsiniz ama en fazla o kadar olur zaten.bu fiyatın içinde bebek albümü kapı susu altın yastığı felan da var
1100 TL lik doğum nasıl 1800 olur saçma geldi o kadar zam olmaz bence nerden ogrendinizYılbaşından sonra 1800 olcakmış
Evet 1ay once sordum ama ocakda zam gelicek dediler 1100 normal doğum ayrıcaSiz eminmisiniz 1100 olduğuna?
Ben 35.haftamdayım ve gölcük aile konağa geçiş yapıcam ahmet beyi önerdiler ama son haftalarım olduğu için biraz tereddütlüyünEvet 1ay once sordum ama ocakda zam gelicek dediler 1100 normal doğum ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?