Kocaeli Gölcük te en iyi kadın doğum doktoru tavsiyesi verebilir misiniz????

Memnunmusun canım. Son haftalarım ya hani sorun olmaz dimi
Ben memnunum canım daha 1 yılı dolmamis ama hasta kapasitesi bayağı dolmuş bir doktor internette de iyi bilgiler almıştım ben inşallah hayırlısı ile dogurursun canım benim

Bugün gittim çok memnun kaldım keşke baştan beri gitseymişi yahu:) abicim ablam diye konuştu genç de doktor
Ben memnunum canım daha 1 yılı dolmamis ama hasta kapasitesi bayağı dolmuş bir doktor internette de iyi bilgiler almıştım ben inşallah hayırlısı ile dogurursun canım benim
eymişim

Bugün gittim çok memnun kaldım keşke baştan beri gitseymişi yahu:) abicim ablam diye konuştu genç de doktor

eymişim
Doktorlar aynı işi yapıyor ama moral vermek ayrı birşey eşime de bana da moral verip güldürüyor açıkçası çok iyi birisi hayırlısı ile dogur insallah canim

Ben 35.haftamdayım ve gölcük aile konağa geçiş yapıcam ahmet beyi önerdiler ama son haftalarım olduğu için biraz tereddütlüyün
Bende 36. Haftadayım eğer gölcük aile konağe gelicekseniz kesınlıkle ahmet beyderim bir kere kontrole gitseniz zaten sizde anlrsınız iyi bi doktor oldugunu siz bilirsiniz

Bende 36. Haftadayım eğer gölcük aile konağe gelicekseniz kesınlıkle ahmet beyderim bir kere kontrole gitseniz zaten sizde anlrsınız iyi bi doktor oldugunu siz bilirsiniz
Evet kontrole gittim mükemmel bir doktor çok sakin çok iyimser keşke daha önce gelseymişim 37.haftada çatı muayenesi oşucam yani haftaya cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…