Kocaeli İzmit'te Gidilecek mekanlar... ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Arkadaslar, Kocaeli İzmit'te gidilecek güzel mekanlar ariyorum.

Kahvaltisi yemegi meshur dediginiz ya da cafe olarak memnun kaldiginiz mekan tavsiyeleri bekliyorum..

Hazir bahar da geliyor, yavas yavas acilalim :)

Merhaba,
Bende İzmit'te yaşıyorum.İzmit mekan açısından bence çok zayıf.Nedenini yerleşim yerlerinin dağınık olmasına bağlıyorum.Çarşıda hep aynı yerler.Snoppy,Burger King,Özsar,Maçka gibi herkesin bildiği yerler.Bunun haricinde yürürüş yolundaki cafelerde güzel sayılır.Mesela Hoşgör pastanesi iyidir.Bu arada bende bu konuda araştırmalar yaptım ancak hep aynı yerlerin adı var.Genellikle Maşukiye'yi öneriyorlar.Birde Bahçecik tarafında bulunan Soğuksu'yu.Biz Pembe Köşk'e birşeyler içmeye gidiyoruz bazen.Bugün bir yer önerdiler arkadaşlar.Arabanız varsa gidebilirseniz Kandıra yolunda Mini Köşk varmış,güzel dediler.Söylemeden geçemeyeceğim meşhur Buzz restorana geçen yıl sırf meraktan bruncha gittik.Yazık valla,adı çıkmış ama bence fiyata göre kötü ve kalitesizdi.
Umarım buraya yazanlar olur da değişik bir yerler öğreniriz.

Merhaba, aynen katiliyorum izmitte fazla mekan cesidi yok o nedenle bilmedigim birkac mekan ögrenirim düsüncesiyle actim bu topigi.
Kandira yolundaki Mini köskü yeni kesfettik mesela, yemekleri cok lezzetili güzel bi yerdi..
Pembe köske hic gitmedik ancak oranin adini yeni duydum, tavsiye edenler var gidip görmek sart oldu. Manzarasi güzelmis sanirim.
Aslinda arabasiz olarak ulasimi kolay mekanlar ariyorum. Bakalim belki yeni öneriler gelir, cevabin icin tesekkür ederim arkadasim

Garniture Cafe Bistro yemekleri çok güzel. Fethiye caddesinde.

Garniture güzel hatta karşısında Cafe Break var orası da birşeyler içmek için iyi bir yer.Ancak İzmit'te yemek mekanı sıkıntısı var.Gerçi Özsar steakhouse,Beeftek House gibi mekanlar açılmış.Gidip görmedim ama fiyatlarının uçuk olduğunu söylediler.Mesela heryerde olan Pizza Hut,KFC gibi ünlü fast food zincirleri İzmit'te yok.

5. yılım bitiyor Kocaeli'de. Adı büyük kendi küçük şehir...
kahvaltı için:
Soğuksu fena değildir ama yol çok virajlı kışın gitmeyin tehlikeli oluyor. ağaçlık ormanlık. menü de fena değil. ama kahvaltı için en iyisi Maşukiye ve pek Kocaeli olmuyor ama Sapanca tarafı. Sapanca sahilde Bistro ALA diye bir yere gittik rezaletti. ama küçük evim çok iyi hem ortam hem menü sonra yukarda Natürköy de çok iyi. Sapanca sahildense buraları tercih ederim.
Fast food ise NCITY'dewki yeni mekanlar iyi popoyes falan açılmış ama mesele şöyle şık bir yemekse Sekaprk'ta Yağmur iyidir. ama Gölcük Ford sosyal tesislerinin restoranı harika ... fiyatlar uçuk çünkü Divan otelleri işletiyor restoranı sadece rstorqan değil tiyatrolar konserler de çok iyi.
BUzz kesinlikle adı çııkmış değmez..
sekapark otelin kahvaltısını da çok övüyorlar ama denemedik.

Son düzenleme:
Önerileriniz icin tskler kizlar, iclerinde mutlaka degerlendirecegim yerler var..

Gecen radyo dinlerken ögrendim ki, kandira yoluna meshur adanali kolcuoglu kebap acilmisssss
iste buna coook sevindim, en yakin zamanda gitmeyi düsünüyoruum:81:

Offf OOfffffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…