Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar selam. Kocaeli izmitte önerebileceğiniz alanında uzman çocuk doktoru varmı.şuan 32 haftalığım doğumdan sonra bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğim güvenilir işinin ehli doktor arıyorum.önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
hanımlar selam. Kocaeli izmitte önerebileceğiniz alanında uzman çocuk doktoru varmı.şuan 32 haftalığım doğumdan sonra bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğim güvenilir işinin ehli doktor arıyorum.önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
ben marmarada doğum yaptım doğumuma hemen geldi bebeğimi kontrol etti doğumdan sonrada hep kaya beye götürdüm çok da memnunum
her gidişimde kilo boy bas cevresi herseyine bakıyo hala 18 aylık oğlum tavsiye ederim ben anneme gittim bi hafta sonu gece rahatsızlandı yuvam akarcadan körfeze geldim tavsiye ederim