Kocaeli umuttepe hastanesinde aşılama sürecim

supergirlgs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
8
3
1
35
Merhaba arkadaşlar geçen hafta Umuttepe’de aşılama yaptırdım. Öncesinde çok stresliydim nasıl olacak canım yanacak mı diye. Tüm kaygılarım yersizmiş. 1-2 dklık bir işlem canın yanmasına fırsat kalmadan masadan kaldırıyorlar .
gelelim sürece adetin 3.günü gittim Letu diye bi ilaç verdiler . Onu kullanırken yumurtalarımı 2-3 günde bir takip ettiler büyüyor mu diye. Solda 1 tane yumurtam 19 mm büyüdü. Çatlatma iğnesi verdiler. Onu evde yaptım. 36 saat sonra sabah eşimle gittim. Ve öğleden sonra işlem uygulandı . 14 gün sonunda gebe olup olmadığım anlaşılacak. Bu arada gebelik belirtilerim var ama muhtemelen ilaçlardan dolayı oluyor. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum.

Çatlatma iğnesi göbekten mi yapılıyor

Size bir sorum olacak 10 aydır bebek istiyoruz. 2 ay öncesine kadar ovulasyon dönemini de regl dönemini de belirtilerle anlayabiliyorum. Yumurtlama döneminde aşırı akıntı kasık sancısı göğüs hassasiyetim olurdu. Regl olmadan 1 hafta öncesi de aynı şekilde göğüs hassasiyeti kasık krampları ve bel ağrısı olur regl olacağımı anlardım. Afedersiniz ama reglim yoğun ve pıhtılı gelirdi. Son zamanlarda göğüs hassasiyeti dahil hiçbiri yok. Reglim de gayet duru geliyor. Sanki azalma da var. Daha önce yaşadınız mı yada bir bilginiz var mı

Doktora gidip tedavi olmuşmuydunuz siz , benim adet günlerim ağrısız geçiyordu ben hiç ovülasyon takibi yapmadım çikolata kistim vardo benim 12 cm ona rağmen ağrım da olmuyordu , belkide bu ay yumurtlamamışsındır oda olabilir

Geçen ay gittim herşey yolunda görünüyor demişti

Bana da haber verirseniz sevinirim birde hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınız
Manisalıyım ben hastane değil kliniğe gidiyorum ben orda yaptırdım 1 sene önce ben kistten ameliyat olmuştum o zamandan beri hep oraya gidiyorum biraz ara vermiştim tedaviye bazı sorunlardan dolayı tekrar başladım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…