- 13 Ocak 2025
- 8
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi supergirlgs
-
Çatlatma iğnesi göbekten mi yapılıyorMerhaba arkadaşlar geçen hafta Umuttepe’de aşılama yaptırdım. Öncesinde çok stresliydim nasıl olacak canım yanacak mı diye. Tüm kaygılarım yersizmiş. 1-2 dklık bir işlem canın yanmasına fırsat kalmadan masadan kaldırıyorlar .
gelelim sürece adetin 3.günü gittim Letu diye bi ilaç verdiler . Onu kullanırken yumurtalarımı 2-3 günde bir takip ettiler büyüyor mu diye. Solda 1 tane yumurtam 19 mm büyüdü. Çatlatma iğnesi verdiler. Onu evde yaptım. 36 saat sonra sabah eşimle gittim. Ve öğleden sonra işlem uygulandı . 14 gün sonunda gebe olup olmadığım anlaşılacak. Bu arada gebelik belirtilerim var ama muhtemelen ilaçlardan dolayı oluyor. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum.
Evet göbek deliğinin 2 parmak aşağısından bende dün mikroçip aşılama oldumÇatlatma iğnesi göbekten mi yapılıyor
Rabbim isteyen herkesin emeğinin karşılığını almasını nasip etsinEvet göbek deliğinin 2 parmak aşağısından bende dün mikroçip aşılama oldum
Amin inşalllah siiz aşılamamı olmuştunuzRabbim isteyen herkesin emeğinin karşılığını almasını nasip etsin
Hayır henüz 10 aylık evliyim ama aşılama olmayı düşünüyorumAmin inşalllah siiz aşılamamı olmuştunuz
Ben mikroçip aşılama oldum normal aşılamaya göre tutma oranı daha yüksek diye biliyorum hararetli spermler enjekte ediliyorHayır henüz 10 aylık evliyim ama aşılama olmayı düşünüyorum
Ücreti aynı mı ne kadara yaptırdınızBen mikroçip aşılama oldum normal aşılamaya göre tutma oranı daha yüksek diye biliyorum hararetli spermler enjekte ediliyor
12 bin e yaptırdım benÜcreti aynı mı ne kadara yaptırdınız
İnşallah sevinçle haberler alırsınız12 bin e yaptırdım ben
İnşallah sevinçle haberler alırsınız
İnşallah sevinçle haberler alırsınız
Doktora gidip tedavi olmuşmuydunuz siz , benim adet günlerim ağrısız geçiyordu ben hiç ovülasyon takibi yapmadım çikolata kistim vardo benim 12 cm ona rağmen ağrım da olmuyordu , belkide bu ay yumurtlamamışsındır oda olabilirSize bir sorum olacak 10 aydır bebek istiyoruz. 2 ay öncesine kadar ovulasyon dönemini de regl dönemini de belirtilerle anlayabiliyorum. Yumurtlama döneminde aşırı akıntı kasık sancısı göğüs hassasiyetim olurdu. Regl olmadan 1 hafta öncesi de aynı şekilde göğüs hassasiyeti kasık krampları ve bel ağrısı olur regl olacağımı anlardım. Afedersiniz ama reglim yoğun ve pıhtılı gelirdi. Son zamanlarda göğüs hassasiyeti dahil hiçbiri yok. Reglim de gayet duru geliyor. Sanki azalma da var. Daha önce yaşadınız mı yada bir bilginiz var mı
Geçen ay gittim herşey yolunda görünüyor demiştiDoktora gidip tedavi olmuşmuydunuz siz , benim adet günlerim ağrısız geçiyordu ben hiç ovülasyon takibi yapmadım çikolata kistim vardo benim 12 cm ona rağmen ağrım da olmuyordu , belkide bu ay yumurtlamamışsındır oda olabilir
o zaman bu ay yumurtlamadın , aşılama yaptıracaksan doktoruna mikroçip aşılamayı sor , benimde 3 ünde test günüm inşalllah vardır da umut olurum belki sanaGeçen ay gittim herşey yolunda görünüyor demişti
Bu ay tekrar gideceğim teşekkür ederim inşallah mutlu haberler alırsınızo zaman bu ay yumurtlamadın , aşılama yaptıracaksan doktoruna mikroçip aşılamayı sor , benimde 3 ünde test günüm inşalllah vardır da umut olurum belki sana
İnşalllaaaah ayın 2-3 ü gibi belki test yaparımBu ay tekrar gideceğim teşekkür ederim inşallah mutlu haberler alırsınız
Bana da haber verirseniz sevinirim birde hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınızİnşalllaaaah ayın 2-3 ü gibi belki test yaparım
Manisalıyım ben hastane değil kliniğe gidiyorum ben orda yaptırdım 1 sene önce ben kistten ameliyat olmuştum o zamandan beri hep oraya gidiyorum biraz ara vermiştim tedaviye bazı sorunlardan dolayı tekrar başladım bakalımBana da haber verirseniz sevinirim birde hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?