- 18 Mayıs 2021
- 759
- 405
- 53
- Konu Sahibi PurpleRose
-
Ben tüp bebek yaptırdım eğer isterseniz yumurta toplama öncesinde size belgeler verildiğinde pgt yaptırmak isteyip istemediğinize göre belgeleri dolduruyorsunuz yani isteyenlere yapıyorlar diye biliyorum.Selam arkadaşlar. Kocaeli umuttepe de tüp bebek yaptıran var mı ? Peki burada embriyolara pgt yapılıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana
Ben yapılıyor diye biliyorum yumurta toplama öncesinde belgelerde doldurup bunu belirtiyorsunuz.Bilgi alırsanız bizide bilgilendirir misiniz ?
Evet canım konuştuk başladık tedaviye. Siz ne durumdasnzBen tüp bebek yaptırdım eğer isterseniz yumurta toplama öncesinde size belgeler verildiğinde pgt yaptırmak isteyip istemediğinize göre belgeleri dolduruyorsunuz yani isteyenlere yapıyorlar diye biliyorum.
Hayırlı olsun sizin adınıza:) Benim ilk tüp bebeğim tuttu ancak kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Önümüzdeki ay doğal siklus yöntemiyle tekrardan transfer olucam.Evet canım konuştuk başladık tedaviye. Siz ne durumdasnz
Üniversite hastanesi devlet ancak pgt pahalı bir işlem ve ücretli. Yumurta başına dolar ile ödeme yapıyorsunuz.Yani özel mi devlet mi
Birde tüp bebek raporu faktörü var. Rapor çıkarılırsa işlemler daha uygun halde size sunuluyor. İlaçlar falan daha uyguna geliyor.Üniversite hastanesi devlet ancak pgt pahalı bir işlem ve ücretli. Yumurta başına dolar ile ödeme yapıyorsunuz.
Hangi doktorla tedavi gördün canım memnun musunHayırlı olsun sizin adınıza:) Benim ilk tüp bebeğim tuttu ancak kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Önümüzdeki ay doğal siklus yöntemiyle tekrardan transfer olucam.
Özge Senem Hanıma gidiyorum ben. Memnunum gayet doktorla çok birebir iletişime geçemiyorum günlük kontrollerde ama transferde mesela beni yatıştırdi çok ilgiliydi. Asistanlar da zaten gayet işini bilen bir tecrübeye sahipler o yüzden zorlanmıyorum. Tek sıkıntı çok kalabalık ve bazen bu konuda sıkılıyorum ama bu kadarı da olur.Hangi doktorla tedavi gördün canım memnun musun
Bende bu konudan muzdaribim. Doktorla hiç görüşemedim. Özge hocaya gidiyorum. Ama asistan tam anlamıyla iyi değildi. Geçen ay 6 yumurtam görüyoken 1 tane gördüm dedi benden önceki hastanın yumurtalarını ölçemedi doktoru çağırdı. İlk gittiğim de asistan farklıydı son gidişimdeki farklı bilmiyorum nasıl olcakÖzge Senem Hanıma gidiyorum ben. Memnunum gayet doktorla çok birebir iletişime geçemiyorum günlük kontrollerde ama transferde mesela beni yatıştırdi çok ilgiliydi. Asistanlar da zaten gayet işini bilen bir tecrübeye sahipler o yüzden zorlanmıyorum. Tek sıkıntı çok kalabalık ve bazen bu konuda sıkılıyorum ama bu kadarı da olur.
Hımm benim başıma hiç gelmedi, şahit de olmadım başkasına ölçmediğini. Ama arada olur böyle şeyler. Doktorla dediğim gibi birebir görüşmek zor hatta doktoru görmek bile zor :) ama transfer aşamasında falan cidden çok ilgili çok tatlı. Kimyasal gebelik yaşadığımda bile o kadar tatlı yorumlar yaptı, hamile kalabildin bak dedi buna sevin, kendini hiç üzme gibi cümlelerle benim modumu da yükseltti sağolsun. Sizin de umarım çok çok güzel geçer tüm süreçleriniz, Rabbim yardımcımız olsun.Bende bu konudan muzdaribim. Doktorla hiç görüşemedim. Özge hocaya gidiyorum. Ama asistan tam anlamıyla iyi değildi. Geçen ay 6 yumurtam görüyoken 1 tane gördüm dedi benden önceki hastanın yumurtalarını ölçemedi doktoru çağırdı. İlk gittiğim de asistan farklıydı son gidişimdeki farklı bilmiyorum nasıl olcak
Amin amin cümlemiz inşallah canım hepiniz güzel hayırlı haberler alalımHımm benim başıma hiç gelmedi, şahit de olmadım başkasına ölçmediğini. Ama arada olur böyle şeyler. Doktorla dediğim gibi birebir görüşmek zor hatta doktoru görmek bile zor :) ama transfer aşamasında falan cidden çok ilgili çok tatlı. Kimyasal gebelik yaşadığımda bile o kadar tatlı yorumlar yaptı, hamile kalabildin bak dedi buna sevin, kendini hiç üzme gibi cümlelerle benim modumu da yükseltti sağolsun. Sizin de umarım çok çok güzel geçer tüm süreçleriniz, Rabbim yardımcımız olsun.
Mesajdan yazmışsınız ama cevap veremiyorum size sanırım ayarlardan cevap vermek için birşeyi aktif etmeniz lazımPgtye başlayan var mı
Ben yumurta takibindeyim haftaya bir gün opu olucak. Sonra pgt ye gönderilecek embryonun durumuna görePgtye başlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?