Kocaeli umuttepe pgt

PurpleRose

🌺🦩
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
759
405
53
Selam arkadaşlar. Kocaeli umuttepe de tüp bebek yaptıran var mı ? Peki burada embriyolara pgt yapılıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana

Devlet hastanesinde yapıldığını hiç duymadım ama oraya giderseniz daha net bilgi alabilirsiniz

Selam arkadaşlar. Kocaeli umuttepe de tüp bebek yaptıran var mı ? Peki burada embriyolara pgt yapılıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana
Ben tüp bebek yaptırdım eğer isterseniz yumurta toplama öncesinde size belgeler verildiğinde pgt yaptırmak isteyip istemediğinize göre belgeleri dolduruyorsunuz yani isteyenlere yapıyorlar diye biliyorum.

Ben tüp bebek yaptırdım eğer isterseniz yumurta toplama öncesinde size belgeler verildiğinde pgt yaptırmak isteyip istemediğinize göre belgeleri dolduruyorsunuz yani isteyenlere yapıyorlar diye biliyorum.
Evet canım konuştuk başladık tedaviye. Siz ne durumdasnz

Üniversite hastanesi devlet ancak pgt pahalı bir işlem ve ücretli. Yumurta başına dolar ile ödeme yapıyorsunuz.
Birde tüp bebek raporu faktörü var. Rapor çıkarılırsa işlemler daha uygun halde size sunuluyor. İlaçlar falan daha uyguna geliyor.

Hangi doktorla tedavi gördün canım memnun musun
Özge Senem Hanıma gidiyorum ben. Memnunum gayet doktorla çok birebir iletişime geçemiyorum günlük kontrollerde ama transferde mesela beni yatıştırdi çok ilgiliydi. Asistanlar da zaten gayet işini bilen bir tecrübeye sahipler o yüzden zorlanmıyorum. Tek sıkıntı çok kalabalık ve bazen bu konuda sıkılıyorum ama bu kadarı da olur.

Bende bu konudan muzdaribim. Doktorla hiç görüşemedim. Özge hocaya gidiyorum. Ama asistan tam anlamıyla iyi değildi. Geçen ay 6 yumurtam görüyoken 1 tane gördüm dedi benden önceki hastanın yumurtalarını ölçemedi doktoru çağırdı. İlk gittiğim de asistan farklıydı son gidişimdeki farklı bilmiyorum nasıl olcak

Hımm benim başıma hiç gelmedi, şahit de olmadım başkasına ölçmediğini. Ama arada olur böyle şeyler. Doktorla dediğim gibi birebir görüşmek zor hatta doktoru görmek bile zor :) ama transfer aşamasında falan cidden çok ilgili çok tatlı. Kimyasal gebelik yaşadığımda bile o kadar tatlı yorumlar yaptı, hamile kalabildin bak dedi buna sevin, kendini hiç üzme gibi cümlelerle benim modumu da yükseltti sağolsun. Sizin de umarım çok çok güzel geçer tüm süreçleriniz, Rabbim yardımcımız olsun.

Amin amin cümlemiz inşallah canım hepiniz güzel hayırlı haberler alalım

Ankara şehir Hastanesinde ücretsiz yapılıyor diye biliyordum oraya gittik bir sene sonra arayacağız dediler arayan yok Umuttepe de ücretsiz yapılıyorsa buna dair net bı bilgi alırsam oraya da gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…