Hayırlı olsun canım seninde 3 gün transfer olacak biraz laboratuvar ile ilgili sanırım benim 28 tane yumurtadan 2 tane kaldı insallah onlarda tutunmuşturmerhaba hanimlar dun yum toplando bugun aradim 10 taneden 2 si dollenmis digerleri ziyanmi oldu dedim digerlerini takip edicez cuma gelin transfer icin dediler acikcasi daha cok dollenir dondurulur diye dusunmustum moralim bozulmadi degil neden dollenmedi hepsi diye bilgi veriyorlarmi
Insallah tahakkimizda hatirlisi olsHayırlı olsun canım seninde 3 gün transfer olacak biraz laboratuvar ile ilgili sanırım benim 28 tane yumurtadan 2 tane kaldı insallah onlarda tutunmuştur
Hakkiizda hayirlisi olsun canim sana iki tane mi transfer edildi?Lab degistirmeye suan maddi olarak gucum yok anca ailelerden yardim olursa modum dustu ama ins bu son olur tutar tekrar igneler falan cok yorgun hossediyorum kendimi bastan baslamak icinHayırlı olsun canım seninde 3 gün transfer olacak biraz laboratuvar ile ilgili sanırım benim 28 tane yumurtadan 2 tane kaldı insallah onlarda tutunmuştur
Daha oncesinden tahlillerin yapilmismiydi? Belki ondan dolayi istememis olabilir.Kizlar dun hastanedeydim 21.gun cagirmisti alttN muayene oldum yumurtlama olmus dedi emek hoca bi bant verdi hemşire anlatti regliye kadar kullan sonra çıkar dedi 3.gunude gel dedi.bu banti hic duymamistim nedem verdi anlamadim.tahlil falanda istemedi hic.
Maddi manevi zaten yoruluyoruz 3 tane dondurulmusum vardı transfer sırasında emriyolog geliyor emriyo hakkında Bilgi veriyor 3 çözdürmüşler biri cop oldu 2 transfer yapıldı bugün 9 günüm hiçbir belirtim yok yarin kan vermeye gidecem ilaçlarım bitti eğer pozitif olursa ilaclarimi alırım diye düşündümInsallah tahakkimizda hatirlisi ols
Hakkiizda hayirlisi olsun canim sana iki tane mi transfer edildi?Lab degistirmeye suan maddi olarak gucum yok anca ailelerden yardim olursa modum dustu ama ins bu son olur tutar tekrar igneler falan cok yorgun hossediyorum kendimi bastan baslamak icin
Hyir cnaim yapilmadi elimde sadece 1.5 sene oncenin tahkileri vardi bi tek troid bide amh bakildi e2 fsh lh hic bakilmadi.benim gibi bant kullanan oldumu ignelere baslamadan once burda.Daha oncesinden tahlillerin yapilmismiydi? Belki ondan dolayi istememis olabilir.
Inslalah pozitifi gorursun cnaim simsimi tutunur sana bebislerin.Maddi manevi zaten yoruluyoruz 3 tane dondurulmusum vardı transfer sırasında emriyolog geliyor emriyo hakkında Bilgi veriyor 3 çözdürmüşler biri cop oldu 2 transfer yapıldı bugün 9 günüm hiçbir belirtim yok yarin kan vermeye gidecem ilaçlarım bitti eğer pozitif olursa ilaclarimi alırım diye düşündüm
İnsallah hepimiz oradan anne olarak çıkarızInslalah pozitifi gorursun cnaim simsimi tutunur sana bebislerin.
Ben suan kullanıyorum lh dengeliyor bantHyir cnaim yapilmadi elimde sadece 1.5 sene oncenin tahkileri vardi bi tek troid bide amh bakildi e2 fsh lh hic bakilmadi.benim gibi bant kullanan oldumu ignelere baslamadan once burda.
Keşke rapor karşıladığı kadar alsaydın canim ilaçlar zaten fazla gelecek bende 1200 verdim pişman oldum sadece 1 kutu kullandım rapor karşıladığı kadar alsaydım keşkeBugun ilaclarimi aldim 1450 tuttu raporlu fiyati sizlerinde oylemi tuttu yada benim ilaclarmi cok
Sagolsın aradım dolu 1 hafta diyor acaba randevu almadan direk sabah gitsem şansım olurmu görüşmek içinCanim 2623037500 i arayarak ozel randevu aliyosun .
Randevu almadan gitsem görüşme durumum olurmu yanı ondan emin degilimMerhaba özel randevu telefon alıyorsun bulmak biraz zor ama hergun arayın gitme gibi sansınız varsa gidip görüşün
Hyir cnaim yapilmadi elimde sadece 1.5 sene oncenin tahkileri vardi bi tek troid bide amh bakildi e2 fsh lh hic bakilmadi.benim gibi bant kullanan oldumu ignelere baslamadan once burda.
Sagolsın aradım dolu 1 hafta diyor acaba randevu almadan direk sabah gitsem şansım olurmu görüşmek için
Rapor hepsini karşılamıyor fazladan İlac veriyorlar zaten baştan ödemeyi yapıyorsun ve ilacın elinde kalıyor ama ihtiyaç olduğu kadar alinsa okadar ödeme çıkmazNasil yani canim rapor hepsini karsilamiyomu ki anlamadgiim icin eczaci ne verdiyse aldim
12.gun de degilmi testin?insallah pozutif olur mis gibi bu islemlerden kurtulursun bakalim benim neler olucak hatirlisiMaddi manevi zaten yoruluyoruz 3 tane dondurulmusum vardı transfer sırasında emriyolog geliyor emriyo hakkında Bilgi veriyor 3 çözdürmüşler biri cop oldu 2 transfer yapıldı bugün 9 günüm hiçbir belirtim yok yarin kan vermeye gidecem ilaçlarım bitti eğer pozitif olursa ilaclarimi alırım diye düşündüm
Ben pers cuma surekli aradigimda takalmistim randevu sabahtan emek bey yum topluyor transfer yapiyor belki denk gelirsin sans isiSagolsın aradım dolu 1 hafta diyor acaba randevu almadan direk sabah gitsem şansım olurmu görüşmek için
Yarin transfer günü ile birlikte 11 gün oluyor varsa zaten çıkar yoksa ilaçları kullanmak istemiyorum kan sulandırıcı iğne çok ağır morardı heryerin12.gun de degilmi testin?insallah pozutif olur mis gibi bu islemlerden kurtulursun bakalim benim neler olucak hatirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?