Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

z

Hatirlisi olsun canim ya uzulme desekte uzuluceksin mutlaka ama allah buyuk vazgecmek yok
Tedavi başladım bir pişmanlık başlamıştı zaten bende hiç hamile gelen göremedim bu beni umutsuz etmişti ayriyetten yaptıgım masraf zaten özelde vereceğim para kadar oldu 17 dollenmis yumurtadan 3 tane kalması laboratuvar da sıkıntılı olduğunu düşündürdü şimdi biraz ara verip bahçeci devam etmeyi düşünüyorum insallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız dualarım sizinle

Bende hamile gormedim hic valla hep yum takibi.basinda umutluydum 10 yum dan 2si dollendi diyince modum dustu valla yarin transferim var nasip kismet.

Bende hamile gormedim hic valla hep yum takibi.basinda umutluydum 10 yum dan 2si dollendi diyince modum dustu valla yarin transferim var nasip kismet.
İnsallah senin olumlu olur bende bahçeci ile görüştüm 6 Nisa’n on görüşmeye gidecem çok masraflı olacak biraz destek alarak insallah baslacaz

Hayirlisi olsun dryshe inslalah bu arada kendiliğinden hamile kalirisn.bende hamile gormedim hic acaba baska yeremi gidiyolsr dedim takip icin.labaratuvarda ne varmiski acaba acayip moralim bozuldu benimde daha baslamadan.bahceci en iyi merkezlerden biri zaten pisman olmazsin.
Sizde sorun neydi canim

İnsallah senin olumlu olur bende bahçeci ile görüştüm 6 Nisa’n on görüşmeye gidecem çok masraflı olacak biraz destek alarak insallah baslacaz
Hakkımız da hayirlisi olmadi insallah bir dahakine olacak....kızlar şimdi tekrar rapor almak için dr ozel randevu almalimiyiz yoksa özele gerek kalmadan rapor cikartabilirmiyiz..ben tekrar dan konak 'ta düşünüyorum

Hakkımız da hayirlisi olmadi insallah bir dahakine olacak....kızlar şimdi tekrar rapor almak için dr ozel randevu almalimiyiz yoksa özele gerek kalmadan rapor cikartabilirmiyiz..ben tekrar dan konak 'ta düşünüyorum
Ben ozel almistim ikinciye cikartmak icin ozel gidinxe hemen veriliyor.konakta hangi dr u duaunuyorsun peki?ucret ne olmus bilgin varmi

Bizde sorun yok canim çok hafif pco var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…