Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Hayırlı sun canim ayni tüp bebek iğnelerini kullanıyorsun dusuk dozlarda

Esinin sayisi cokmu dusukki eger senin yumurta rezervlerin iyiyse bence asilama şansı o kadarda az değildir.

Hayırlı sun canim ayni tüp bebek iğnelerini kullanıyorsun dusuk dozlarda
Benim tedavim de arkadasinkine cok benziyo banada tutma ihtimali cok dusuk dedi tuplerin ikiside sıkıntili dedi ama prosedur geregi asilama yapicaz 2 kere dedi. Bende dedim ki direk raporsuz tup bbek yapamazmiyiz dedim oda bu aralar basari oranimiz dustu labratuvarda sikintlar var dedi, olmazsa cok paraniz gider dedi..

Hadiya üzüldüö bende tüp bebekten bari umut olur diyordum artık şansa ben klomene başladım salımgünü gidicem ultrasonda bakıcwz dedi sonra iğnelere başlıca dedi

Esinin sayisi cokmu dusukki eger senin yumurta rezervlerin iyiyse bence asilama şansı o kadarda az değildir.
Yumurta rezervleri iyi aslnda ama çiko kisti var sol tüpte biraz tıkanık ama bunlar engel değil demişti hamişliğe sadece sayı düşük biraz toplamda 30milyon bi önceki 76milyon cıkmştı öncekiler dahada düşük dengesiz yani böyle durumlarda tutma şansı düşük dedi yüzde 8 tutma oranı dedi

Ay ne diyosunuz ne sikinti varmis laboratuvarda?benimde cok az dollenme oldu cuma transferim var

Bi sorunun olduğu belliydi zaten 28 tane yumurta hepsimi kalitesizdi sansimiza artık Buda bizim ama birdaha devlet hastanesi asla düşünmem insallah gerek kalmaz tekrar tedaviye
Insallh gerek kalmaz canim ya ilk ozele fittim 3.gun yi dediler attilar ixeri ozamanda 5 yum dan 1 dollenmisti nasip kismet

Bi sorunun olduğu belliydi zaten 28 tane yumurta hepsimi kalitesizdi sansimiza artık Buda bizim ama birdaha devlet hastanesi asla düşünmem insallah gerek kalmaz tekrar tedaviye
hadi ya cok uzuldum iyice umitsizlige dustum allah sevindirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…