Hayırlı sun canim ayni tüp bebek iğnelerini kullanıyorsun dusuk dozlardaMerhaba kızlar bende gittim bugun emek hocaya eşimim sayısı düşük bendede çiko kisti var ama aşılamaya adım attık yüzde 8 tutma ihtimali dedi cok ümitlenmeyin aslınds sizinki
Tüp bebeklik ama şartları sağlamıyorsunuz dedi mecbur 2kere yaptırcaz sonrs tüp bebek nasipse bugun klomenle başladım pazar gününe kadar içcem sonra salı günü ultrasonla bakıcaz dedi sonrası iğnelere başlarız dedi cokmu iğneler kızlar bilgisi olan varmı aşılama tutmazsada hemen gidicem 2.aşılama için hemen istiyorum çünkü tüp bebek için hemen başlamak lazm
Esinin sayisi cokmu dusukki eger senin yumurta rezervlerin iyiyse bence asilama şansı o kadarda az değildir.Merhaba kızlar bende gittim bugun emek hocaya eşimim sayısı düşük bendede çiko kisti var ama aşılamaya adım attık yüzde 8 tutma ihtimali dedi cok ümitlenmeyin aslınds sizinki
Tüp bebeklik ama şartları sağlamıyorsunuz dedi mecbur 2kere yaptırcaz sonrs tüp bebek nasipse bugun klomenle başladım pazar gününe kadar içcem sonra salı günü ultrasonla bakıcaz dedi sonrası iğnelere başlarız dedi cokmu iğneler kızlar bilgisi olan varmı aşılama tutmazsada hemen gidicem 2.aşılama için hemen istiyorum çünkü tüp bebek için hemen başlamak lazm
Benim tedavim de arkadasinkine cok benziyo banada tutma ihtimali cok dusuk dedi tuplerin ikiside sıkıntili dedi ama prosedur geregi asilama yapicaz 2 kere dedi. Bende dedim ki direk raporsuz tup bbek yapamazmiyiz dedim oda bu aralar basari oranimiz dustu labratuvarda sikintlar var dedi, olmazsa cok paraniz gider dedi..Hayırlı sun canim ayni tüp bebek iğnelerini kullanıyorsun dusuk dozlarda
Canim bisey soracam asilama icin o dedigin ilaclar kac tuttu raporlu..Hayırlı sun canim ayni tüp bebek iğnelerini kullanıyorsun dusuk dozlarda
Hadiya üzüldüö bende tüp bebekten bari umut olur diyordum artık şansaBenim tedavim de arkadasinkine cok benziyo banada tutma ihtimali cok dusuk dedi tuplerin ikiside sıkıntili dedi ama prosedur geregi asilama yapicaz 2 kere dedi. Bende dedim ki direk raporsuz tup bbek yapamazmiyiz dedim oda bu aralar basari oranimiz dustu labratuvarda sikintlar var dedi, olmazsa cok paraniz gider dedi..
Biz sorduk klomen 3tlye aldık iğneler içinde200 300tl civarı dediCanim bisey soracam asilama icin o dedigin ilaclar kac tuttu raporlu..
Yumurta rezervleri iyi aslnda ama çiko kisti var sol tüpte biraz tıkanık ama bunlar engel değil demişti hamişliğe sadece sayı düşük biraz toplamda 30milyon bi önceki 76milyon cıkmştı öncekiler dahada düşük dengesiz yani böyle durumlarda tutma şansı düşük dedi yüzde 8 tutma oranı dediEsinin sayisi cokmu dusukki eger senin yumurta rezervlerin iyiyse bence asilama şansı o kadarda az değildir.
Teşekkür ederim peki kaç tane bilginiz varmıHayırlı sun canim ayni tüp bebek iğnelerini kullanıyorsun dusuk dozlarda
O zaman benim bin i bulucak desene 900 gun dolmadigi icin raporsuz yapalim dedik di.Biz sorduk klomen 3tlye aldık iğneler içinde200 300tl civarı dedi
Ay ne diyosunuz ne sikinti varmis laboratuvarda?benimde cok az dollenme oldu cuma transferim varBenim tedavim de arkadasinkine cok benziyo banada tutma ihtimali cok dusuk dedi tuplerin ikiside sıkıntili dedi ama prosedur geregi asilama yapicaz 2 kere dedi. Bende dedim ki direk raporsuz tup bbek yapamazmiyiz dedim oda bu aralar basari oranimiz dustu labratuvarda sikintlar var dedi, olmazsa cok paraniz gider dedi..
Nasip ya bence kaderde varsa labarotuvar bahane, ama buna benzer bisry dedi bugun. Bi tane kizda keseyi gormeye gelmis bugun tutmus yani.Ay ne diyosunuz ne sikinti varmis laboratuvarda?benimde cok az dollenme oldu cuma transferim var
Bi sorunun olduğu belliydi zaten 28 tane yumurta hepsimi kalitesizdi sansimiza artık Buda bizim ama birdaha devlet hastanesi asla düşünmem insallah gerek kalmaz tekrar tedaviyeAy ne diyosunuz ne sikinti varmis laboratuvarda?benimde cok az dollenme oldu cuma transferim var
Insallh gerek kalmaz canim ya ilk ozele fittim 3.gun yi dediler attilar ixeri ozamanda 5 yum dan 1 dollenmisti nasip kismetBi sorunun olduğu belliydi zaten 28 tane yumurta hepsimi kalitesizdi sansimiza artık Buda bizim ama birdaha devlet hastanesi asla düşünmem insallah gerek kalmaz tekrar tedaviye
Ozelde neresiydi canimInsallh gerek kalmaz canim ya ilk ozele fittim 3.gun yi dediler attilar ixeri ozamanda 5 yum dan 1 dollenmisti nasip kismet
Bi sorunun olduğu belliydi zaten 28 tane yumurta hepsimi kalitesizdi sansimiza artık Buda bizim ama birdaha devlet hastanesi asla düşünmem insallah gerek kalmaz tekrar tedaviye
hadi ya cok uzuldum iyice umitsizlige dustum allah sevindirsin insallah.Benim tedavim de arkadasinkine cok benziyo banada tutma ihtimali cok dusuk dedi tuplerin ikiside sıkıntili dedi ama prosedur geregi asilama yapicaz 2 kere dedi. Bende dedim ki direk raporsuz tup bbek yapamazmiyiz dedim oda bu aralar basari oranimiz dustu labratuvarda sikintlar var dedi, olmazsa cok paraniz gider dedi..
izmit konakhastanesiOzelde neresiydi canim
Hadi insallah pozitifi gorursun canimKızlar bugün kan verecem dua edin lütfen 14.30 özel bi hastane randevu aldım Umuttepe gitmicem şehir dışından olduğum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?