Tesekkur ederim canim.Evet ilk emek hoca baktı bana sonra ilaç ve iğnelerden sonra arada bir hemşireler çağırıyor bana ömer hoca denk geldi 2kere yumurta takibinde ama ilk emek hoca beliriyor neye karar verilcekse
Çok tesekkür ederim. Faydam oluyorsa ne mutlu bana :) inşallah hepimiz bütün bekleyenler bu duyguyu yasayalımSagol canim benim.tez zamanda senin ayni duyguyu yasaman icin dua ediyorum bu konuda herkese yardim eden bilgi veren sensin senin siran olsun canim allah isini rast getirsin
Zannetmiyrm acayip kalabalık oluyor zaten çarşamba günü erkenden sürekli arayınselamlar emek hocaya randevu alamıyoruz hep dolu hep dolu erken gitsem hastaneye emek hoca ile randevusuz görüşme şansım nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olun .Rabbim herkezin gönülüne göre versin inşallah
Gecmis olsun insallah guzel haberlerini aliriz hayirlisiyla.net olmamakla birlikte yapilan islemden dolayi kaynaklanmis olabilir. Biz de hayirlisiyla atlatiriz insallah.Bugun aşılamam oldu kızlar o alet takılırken biraz kastım ama sonra alıştım inş başarılı olmuştur bugun dahil 3 hün ilişki denildi enfeksiyon varmş bide onun içinde ilaç verdi wc gittim hafif akıntımsı kan geldi normal mi acaba
Amin canım inşallah hepimiz güzelmhaberler veririzGecmis olsun insallah guzel haberlerini aliriz hayirlisiyla.net olmamakla birlikte yapilan islemden dolayi kaynaklanmis olabilir. Biz de hayirlisiyla atlatiriz insallah.
Randevusuz etmezler canm.acilmasini bekle elbet bi gun bosalir.Arkadaslar emek beye randevu almak icin ariyorum surekli dolu deniliyor .siz nasil aldiniz ?sabah erkenden randevusuz gidilse muayene ederler mi ?
Canim ikiz gebelik ihtimalin var mi iki tanemi koymuslardi.Sagol canim benim.tez zamanda senin ayni duyguyu yasaman icin dua ediyorum bu konuda herkese yardim eden bilgi veren sensin senin siran olsun canim allah isini rast getirsin
Iki tane kondu bugun esas test gunum bugundu kan verdim 127,76 cikti iki gun sonra yine ver dedi hemsire sonrada ultrason icin gun soyliyeeklermis kismet tek ikiz ucuz hepsi kabulumuzCanim ikiz gebelik ihtimalin var mi iki tanemi koymuslardi.
Benim yükseldi ikiz mi bilmiyorum. 28.03=20 02. 04.=220.. Sizce?Pozitif alan arkaslarim degerleriniz yukseldi mi ikiz gebelik ihtimali olan var mi.
Yukselmis baya bnce olablirde.Iki tane kondu bugun esas test gunum bugundu kan verdim 127,76 cikti iki gun sonra yine ver dedi hemsire sonrada ultrason icin gun soyliyeeklermis kismet tek ikiz ucuz hepsi kabulumuz
Seninkide cok yukselmis hadi insallahBenim yükseldi ikiz mi bilmiyorum. 28.03=20 02. 04.=220.. Sizce?
MAŞALLAh ya bende acaba birgün hamişim diye yazanilecekmiyimSeninkide cok yukselmis hadi insallah..
Yazicaksin canim inanamiycaksin ole bi sure sok etkisinde geziceksin :)MAŞALLAh ya bende acaba birgün hamişim diye yazanilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?