Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Sagol canim benim.tez zamanda senin ayni duyguyu yasaman icin dua ediyorum bu konuda herkese yardim eden bilgi veren sensin senin siran olsun canim allah isini rast getirsin
Çok tesekkür ederim. Faydam oluyorsa ne mutlu bana :) inşallah hepimiz bütün bekleyenler bu duyguyu yasayalım

Bugun aşılamam oldu kızlar o alet takılırken biraz kastım ama sonra alıştım inş başarılı olmuştur bugun dahil 3 hün ilişki denildi enfeksiyon varmş bide onun içinde ilaç verdi wc gittim hafif akıntımsı kan geldi normal mi acaba

selamlar emek hocaya randevu alamıyoruz hep dolu hep dolu erken gitsem hastaneye emek hoca ile randevusuz görüşme şansım nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olun .Rabbim herkezin gönülüne göre versin inşallah

selamlar emek hocaya randevu alamıyoruz hep dolu hep dolu erken gitsem hastaneye emek hoca ile randevusuz görüşme şansım nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olun .Rabbim herkezin gönülüne göre versin inşallah
Zannetmiyrm acayip kalabalık oluyor zaten çarşamba günü erkenden sürekli arayın

Arkadaslar emek beye randevu almak icin ariyorum surekli dolu deniliyor .siz nasil aldiniz ?sabah erkenden randevusuz gidilse muayene ederler mi ?

Gecmis olsun insallah guzel haberlerini aliriz hayirlisiyla.net olmamakla birlikte yapilan islemden dolayi kaynaklanmis olabilir. Biz de hayirlisiyla atlatiriz insallah.

Kızlar tüp bebektede aşılama gibimi spekulum takılıpmı iğne gibi bişeylemi yerleştiriliyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…