Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar sabah erken gebelik testi yaptim resmi attim sonra hastane gidip kan verdim hcg 23 cikti Allahim hepinize versin Emek bey Melih bey allah onlardan razi olsun insallah sorunsuz devam eder degerim artar umudunuzu sakin kaybetmeyin

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar sabah erken gebelik testi yaptim resmi attim sonra hastane gidip kan verdim hcg 23 cikti Allahim hepinize versin Emek bey Melih bey allah onlardan razi olsun insallah sorunsuz devam eder degerim artar umudunuzu sakin kaybetmeyin
Gozunuz aydin cok sevindim sizin adiniza saglikla mutlulukla gelsin insallah . Darisi bizim basimiza.

Canim cok sevindim allah saglikla kucagina almayı nasip etsin inslallah.Darisi başımıza olsun insallah amin.

Kuzummmm kutlarımmm gözünüz aydın çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Çok şükür bu sayfadan güzel haberler almak harika

SÜperrrr cok sevindim darısı başımıza allah kucağına almayı nasipmetsin canım

Kızlar buraya belirtilerimizi yazalım transfer sonrası merak edenlere. Ben embriyo mun 6. Günün de crinone jel de hafif gözle görülmeyecek pembe tortu gördüm emek hocama sordum herşey olabilir dedi, sonra üç sabah burnumun kılcar damarları kanıyordu hafif ve kasıklarıma elektrik alır gibi ince sızlamalarım oldu, sefes darlığı kalp çarpıntı ve dişim ağrıyordu. Herkese dua ediyorum isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Ben 6 yıldır evliyim ve çok bekledik beğimizi..

Maşallah ne güzel darısı başımıza benimse aşılamam olcak pazartesi acayip heycanlıyım

Gözün aydın canim senin adına çok sevindim..Rabbim kucagina almayı da nasip etsin...insallah bize de nasip olur

Ay canim ya çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah

Kuzummmm kutlarımmm gözünüz aydın çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Çok şükür bu sayfadan güzel haberler almak harika
Sagol canim benim.tez zamanda senin ayni duyguyu yasaman icin dua ediyorum bu konuda herkese yardim eden bilgi veren sensin senin siran olsun canim allah isini rast getirsin

Arkadaslar , ozele randevu aldigimizda sadece emek bey mi bakiyor asilama veya tup bebek islemlerine? Ya da her ay farkli bir doktor mu ?
Evet ilk emek hoca baktı bana sonra ilaç ve iğnelerden sonra arada bir hemşireler çağırıyor bana ömer hoca denk geldi 2kere yumurta takibinde ama ilk emek hoca beliriyor neye karar verilcekse

Arkadaslar , ozele randevu aldigimizda sadece emek bey mi bakiyor asilama veya tup bebek islemlerine? Ya da her ay farkli bir doktor mu ?
özellere emek bey bakıyor,randevusuz sabahtan gittiğinde herhangi bir doktor bakıyor ultrasonla,sonucu hemşireler emek eye gösteriyor,ılaç başlamak-doz ayarı nı emek bey karar verip hemşireler gelip hastaya iletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…