Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar drdan geliyorum bu ay baslayamiyorum tedaviye rahim duvarim kalınmış moralim bozuldu.dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullanıcam regliyken tekrar gidicem bakilcak.benim gibi kalin olan oldumu hic?

Bugun herkes ordaymis acaba karşılaştık mi?hatta asilama olcak biriyle sohbet ettim.ben sabah 8.30 dan 11.30 a kadar ordaydim.

Merhaba kızlar pozitifi gören aşılamaya olacak diğer arkadaşlar hayırlısı ile guzel sonucları görün ....ben bugün konak has. gittim dr görüştüm iyi bir dr tek tek her şeyi anlattı hikayemi dinledi...adet olup bittikten sonra rahim filmi istedi...ve bana emriyolara genetik yaptircaz dedi ...

Ve bişey daha bizim gibi eşi igne kullanan bir arkadaş vardı sonuclarinda bir değişiklik oldumu ..benim eşim yarın sperm tahlili vercek sonuçları merak ediyorum

Ve bişey daha bizim gibi eşi igne kullanan bir arkadaş vardı sonuclarinda bir değişiklik oldumu ..benim eşim yarın sperm tahlili vercek sonuçları merak ediyorum
Benim esimdi canim melih bey vermisti igneyi %27 den %80 e cikti hareketlilik.3 nisan test gunum bakalim ise yaramismi :) rahim filmini emek bey e cektir bence konrad da gecen nisanda 500₺ cektirmistim anestesiziz

Benim esimdi canim melih bey vermisti igneyi %27 den %80 e cikti hareketlilik.3 nisan test gunum bakalim ise yaramismi :) rahim filmini emek bey e cektir bence konrad da gecen nisanda 500₺ cektirmistim anestesiziz
Maşallah guzel artmış insallah guzel haberlerini de alırız...konakta şimdi yeni başlayacağım oradaki dr kendi yapcak galiba insallah bizimkiler dede artış olmustur

Maşallah guzel artmış insallah guzel haberlerini de alırız...konakta şimdi yeni başlayacağım oradaki dr kendi yapcak galiba insallah bizimkiler dede artış olmustur
Insallah artmistir canim eczaneden keciboynuzu ozu icti bir kavanoz esim birde igne.hayirli olsun tedavin

Kizlar drdan geliyorum bu ay baslayamiyorum tedaviye rahim duvarim kalınmış moralim bozuldu.dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullanıcam regliyken tekrar gidicem bakilcak.benim gibi kalin olan oldumu hic?
İnş hayırlısıyla diğer ay olur tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…