Benim esimdi canim melih bey vermisti igneyi %27 den %80 e cikti hareketlilik.3 nisan test gunum bakalim ise yaramismi :) rahim filmini emek bey e cektir bence konrad da gecen nisanda 500₺ cektirmistim anestesizizVe bişey daha bizim gibi eşi igne kullanan bir arkadaş vardı sonuclarinda bir değişiklik oldumu ..benim eşim yarın sperm tahlili vercek sonuçları merak ediyorum
Maşallah guzel artmış insallah guzel haberlerini de alırız...konakta şimdi yeni başlayacağım oradaki dr kendi yapcak galiba insallah bizimkiler dede artış olmusturBenim esimdi canim melih bey vermisti igneyi %27 den %80 e cikti hareketlilik.3 nisan test gunum bakalim ise yaramismi :) rahim filmini emek bey e cektir bence konrad da gecen nisanda 500₺ cektirmistim anestesiziz
Insallah artmistir canim eczaneden keciboynuzu ozu icti bir kavanoz esim birde igne.hayirli olsun tedavinMaşallah guzel artmış insallah guzel haberlerini de alırız...konakta şimdi yeni başlayacağım oradaki dr kendi yapcak galiba insallah bizimkiler dede artış olmustur
Bnde ordaydim bugun acayip kalabalikti..Bugun herkes ordaymis acaba karşılaştık mi?hatta asilama olcak biriyle sohbet ettim.ben sabah 8.30 dan 11.30 a kadar ordaydim.
Evt cok kalabalıktı kesin gormusuzdur birbirimizi.nerde oturuyodun dr kapisinin onundemi yoksa genis alandami.ben genis alandaydim.Bnde ordaydim bugun acayip kalabalikti..
Genis alandaydim genelde siram 21 di mavi bi panço vardiEvt cok kalabalıktı kesin gormusuzdur birbirimizi.nerde oturuyodun dr kapisinin onundemi yoksa genis alandami.ben genis alandaydim.
Rahim duvari kalinligi tedaviye engelmis mi ki acepEvt cok kalabalıktı kesin gormusuzdur birbirimizi.nerde oturuyodun dr kapisinin onundemi yoksa genis alandami.ben genis alandaydim.
BEnde ordaydım acaba denk geldikmi:)Bugun herkes ordaymis acaba karşılaştık mi?hatta asilama olcak biriyle sohbet ettim.ben sabah 8.30 dan 11.30 a kadar ordaydim.
İnş hayırlısıyla diğer ay olur tedavinKizlar drdan geliyorum bu ay baslayamiyorum tedaviye rahim duvarim kalınmış moralim bozuldu.dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullanıcam regliyken tekrar gidicem bakilcak.benim gibi kalin olan oldumu hic?
Keşke benim eşimede iğne verselerdi yaInsallah artmistir canim eczaneden keciboynuzu ozu icti bir kavanoz esim birde igne.hayirli olsun tedavin
Uroloji dr u vermediyse igne gerek yok demekki degerlerinde sikinti yok demekKeşke benim eşimede iğne verselerdi ya
Ben sanami sordum acaba kac numara girdi diye.bende uzun gri kase manto vardi acigim sari sacli.sen kapalıydın galiba dimiGenis alandaydim genelde siram 21 di mavi bi panço vardi
Olabilir kesin gormusuzdur birbirimiziBEnde ordaydım acaba denk geldikmi:)
Engel demekki baslatmadi bilmiyorumki.biseyde bulamadim onla ilgili intermette.Rahim duvari kalinligi tedaviye engelmis mi ki acep
Bendede mavi mont vardı yarım :)Olabilir kesin gormusuzdur birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?