- 9 Ekim 2024
- 300
- 90
- 18
- 41
- Konu Sahibi maviperi8341
Merhaba 16 ekimde Kocaeli Umuttepe’de transfer olan var mı üçüncü gün iki emriyo transfer oldu paylaşırmışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınEmek beye mi gidiyorsun
İnşallah canım evet emek bey bazende ozge hoca bakiyor
Ben yazdığım gün vermiştim, smear falan da çıktı bi özele kaydım öncesinde ama şimdi yine buraya dönüyorum galiba. Sen ne yaptın? Aşılamaya karar vermişsiniz nasılsın nasıl ilerliyor sürecin?Ay hala çıkmadı smear sonucu 25 gün oldu, reglden önce çıkması ve kuruldan sonuclanmasi lazım ki hemen başlayalım regl olursam bı sonrakine kalacak bana bı ateş bastı sen ne zaman verdin smear testini
Aşılamamın 10. Günü falan galiba canım saymıyorumBen yazdığım gün vermiştim, smear falan da çıktı bi özele kaydım öncesinde ama şimdi yine buraya dönüyorum galiba. Sen ne yaptın? Aşılamaya karar vermişsiniz nasılsın nasıl ilerliyor sürecin?
YaaaAşılamamın 10. Günü falan galiba canım saymıyorumtüp bebek raporu için aşılama yapmamız gerekiyor önce dedi doktor. Şimdi aşılama sonucunu bekliyoruz olmazsa tüp Bebek raporu çıkarıcaz hemen
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur olursa sürpriz olurYaaaİnşallah güzel haberlerini yazarsın hiiiç gerek kalmaz tüp bebeğe
Kolaylıkla, sağlıkla nasip olsun
Merhaba gebe kaldınız mıMerhaba bende Umuttepe de sürece başlayacağım evrak hazırlama aşamasındayım henüz ilk adette kan vs vericem ama hiç detaylı bilgiye sahip değilim. Siz yaptırdıysaniznbilgi verir misiniz süreç nasıl ilerledi ne kadar ödediniz hastane ve ilaçlara. Birde ilk aşılama mi yapıyor yoksa direkt tüp bebek mi
Merhaba sonucunuz ne oldu gebelik var mıEvet ben de orada başlama aşamasındayım henüzSmear ve eşimin tahlillerini bekliyoruz
Merhabaa, hâlâ başlayamadımMerhaba sonucunuz ne oldu gebelik var mı
Hangi hastane doktor kimMerhabaa, hâlâ başlayamadım
Umuttepe, infertilite kısmındayım henüz doktor aşamasına geçmedik. Bi türlü regl günümde muayeme denk getireöiyorumHangi hastane doktor kim
Anladım hayırlısı olsun İzmit’te mi oturuyorsunuzUmuttepe, infertilite kısmındayım henüz doktor aşamasına geçmedik. Bi türlü regl günümde muayeme denk getireöiyorum
Tüp bebek fiyat listesi elinizde varmıUmuttepe, infertilite kısmındayım henüz doktor aşamasına geçmedik. Bi türlü regl günümde muayeme denk getireöiyorum
Hayır yokTüp bebek fiyat listesi elinizde varmı
Amiin, hepimiz içinAnladım hayırlısı olsun İzmit’te mi oturuyorsunuz