- 19 Mart 2019
- 26
- 28
- 38
- 36
- Konu Sahibi tugbatugba2
-
Merhaba ben de Emek hocanın hastasiyim. Birinci tup bebek denemesinde şükürler olsun tutanlardanim. Şubat ayında transfer oldu. Siz evrağı neye göre nereye bıraktınız. Ben ilk önce Emek hocanın özelinden randevumu aldım. Sonra herşey tıkır tıkır işledi.merhabalar...
kocaeli umuttepe tüp bebek merkezine yaklaşık 3 ay önce filan tüp bebek için evrak teslim edildi .1 ay içerisinde aranırsınız dendi
fakat şuana kadar bir dönüş saglanmadı bu şekilde bekleyen arkadaşlar varsa bilgi verirmisiniz. Emek hocadan özeline randevu alırsak işlemler daha hızlı olurmu acaba
hayırlı olsun inşallah neye göre derken tüp bebek için gittik tahlildi filmdi vs.. şeyleri tamamladık sonrasında evrakları tüp bebek bölümüne teslim ettik emek hoca ile hiç görüşme yapmadık bizim düşüncemiz rapor onaylandıktan sonra emek hoca ile görüşmekti fakat bu kadar uzun sürecegini tahmin etmedik ...emek hoca için randevu nasıl alınıyornereye
hayırlı olsun inşallah neye göre derken tüp bebek için gittik tahlildi filmdi vs.. şeyleri tamamladık sonrasında evrakları tüp bebek bölümüne teslim ettik emek hoca ile hiç görüşme yapmadık bizim düşüncemiz rapor onaylandıktan sonra emek hoca ile görüşmekti fakat bu kadar uzun sürecegini tahmin etmedik ...emek hoca için randevu nasıl alınıyor
hayırlı olsun inşallah neye göre derken tüp bebek için gittik tahlildi filmdi vs.. şeyleri tamamladık sonrasında evrakları tüp bebek bölümüne teslim ettik emek hoca ile hiç görüşme yapmadık bizim düşüncemiz rapor onaylandıktan sonra emek hoca ile görüşmekti fakat bu kadar uzun sürecegini tahmin etmedik ...emek hoca için randevu nasıl alınıyor
Arkadaşım kara cahil bir insan degilim verdigin linkte emek hoca randevusu acık degil genede sagol başından savdıgın için
Teşekkür ederim. Anladim senin rapor kurul onayından geçicek..O da 1-3 Ay içinde sonuçlanıyor.olsun sıkıntı yapmayın uzun sürdü diye. Üniversite hastanesini arayıp emek hocanın özeline randevu alabilirsin.ben de önümüzdeki çarşamba alicam özelden randevu.insallah emek hocayla görüştükten sonra süreç hizli ilerler. Bir sıkıntı çıkmadan bebeğinin haberini alırsınhayırlı olsun inşallah neye göre derken tüp bebek için gittik tahlildi filmdi vs.. şeyleri tamamladık sonrasında evrakları tüp bebek bölümüne teslim ettik emek hoca ile hiç görüşme yapmadık bizim düşüncemiz rapor onaylandıktan sonra emek hoca ile görüşmekti fakat bu kadar uzun sürecegini tahmin etmedik ...emek hoca için randevu nasıl alınıyor
Merhaba.umuttepede tup bebekte tek dr var o da emek bey.ben tedavi oldum cok titiz isinde basarili bir dr dur.merhabalar. Emek bey'e giden tedavi olan var mı?
Peki randevuyu nasıl alıyoruz? Dolu oluyormuş genelde diye duydum da. İnternetten ya da telefondan alsak bir iki gün öncesinden mi alınıyor?Merhaba.umuttepede tup bebekte tek dr var o da emek bey.ben tedavi oldum cok titiz isinde basarili bir dr dur.
Internetten alinmiyor telefondan alin.her hafta persembe cuma gunu randevu listesi aciliyor.ogunlerde arayin.yogun tabi cabuk doluyor.Peki randevuyu nasıl alıyoruz? Dolu oluyormuş genelde diye duydum da. İnternetten ya da telefondan alsak bir iki gün öncesinden mi alınıyor?
Ne kadar sürede çıktı raporunuz emek hocaya hemen randevu alabildinizmi hangi evraklar gerekliMerhaba ben de Emek hocanın hastasiyim. Birinci tup bebek denemesinde şükürler olsun tutanlardanim. Şubat ayında transfer oldu. Siz evrağı neye göre nereye bıraktınız. Ben ilk önce Emek hocanın özelinden randevumu aldım. Sonra herşey tıkır tıkır işledi.
Merhabalar yakın zamanda emek beye muane olan var mı bende gitmeyi düşünüyorum da bilgi verirmisiniz
kızlar emek bey'in randevu listesi açılmış yeni gördüm. Randevu almak istiyorsanız İnternetten randevu alabilirsinizNe kadar sürede çıktı raporunuz emek hocaya hemen randevu alabildinizmi hangi evraklar gerekli
Eger bayan dr istiyorsan illaki umuttepeye hic gitme cunku orda yeri geliyor bayan yada erkek asistanda bakabiliyor ultrasonla.ozel ilk gittiginde emek bey bakiyor sonraki zaman hastalandiginda randevusuz gidip ordan no aliyorsun ve kim varsa o bakiyor bayan dr istiyorsan orasi uymaz sana.tup yaptiricaksan emek beye git 1 kez raporunu cikart sonra git ozelde bayan dr a yaptirabilirsin.Merhaba emek hocaya bu son zamanlarda güden oldu mu ve bayan mı erkek problemlerınde mi ıyı acaba
Acaba dışarıya rapor veriyorlar mı veriyorlarsa gıdeyımm hmnEger bayan dr istiyorsan illaki umuttepeye hic gitme cunku orda yeri geliyor bayan yada erkek asistanda bakabiliyor ultrasonla.ozel ilk gittiginde emek bey bakiyor sonraki zaman hastalandiginda randevusuz gidip ordan no aliyorsun ve kim varsa o bakiyor bayan dr istiyorsan orasi uymaz sana.tup yaptiricaksan emek beye git 1 kez raporunu cikart sonra git ozelde bayan dr a yaptirabilirsin.
Raporu ordan aliyorsun istedigin ozel hastanede raporla islem yaptirabilirsinAcaba dışarıya rapor veriyorlar mı veriyorlarsa gıdeyımm hmn
Bana vermiyoruz dediler burda yaptırırsan tedaviyi veririz dedilerAcaba dışarıya rapor veriyorlar mı veriyorlarsa gıdeyımm hmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?