- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 53
- 44
- Konu Sahibi tugbatugba2
Umuttepede mi dediler bunu! Ben raporumu aldim.ilk denemeyi konak hastanesinde yaptirdim.oyle bir kural yok.Bana vermiyoruz dediler burda yaptırırsan tedaviyi veririz dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umuttepede mi dediler bunu! Ben raporumu aldim.ilk denemeyi konak hastanesinde yaptirdim.oyle bir kural yok.Bana vermiyoruz dediler burda yaptırırsan tedaviyi veririz dediler
Bnde o şekilde biliyorum ama saçma yasBana vermiyoruz dediler burda yaptırırsan tedaviyi veririz dediler
Vermediler taa karstan gelmiştim 2 gözü yaşlı çıktım aylardınsa bi tedaviye baslamadimUmuttepede mi dediler bunu! Ben raporumu aldim.ilk denemeyi konak hastanesinde yaptirdim.oyle bir kural yok.
Uzuldum valla,yeni mi cikti bu kural acaba 2018 de raporu aldim o sene ozelde yaptirdim raporu verirkende hic demedi emek bey boyle bisey.yeni kural cikti belkide.Vermediler taa karstan gelmiştim 2 gözü yaşlı çıktım aylardınsa bi tedaviye baslamadim
Üniversite hastaneleri veriyo raporu sonuçta devlet desteği ile alakalı sana nasıl vermezler başhekimle görüşseydin... olur mu öyle şey...Vermediler taa karstan gelmiştim 2 gözü yaşlı çıktım aylardınsa bi tedaviye baslamadim
Kimseyle görüşmedim vermediÜniversite hastaneleri veriyo raporu sonuçta devlet desteği ile alakalı sana nasıl vermezler başhekimle görüşseydin... olur mu öyle şey...
Ben olsam peşini bırakmam...Kimseyle görüşmedim vermedi
Farklı bi şehirdeyim yapicak bisey yokBen olsam peşini bırakmam...
Benim ayni gun cikmisti.ozel randevu ile mi gittiniz?Umuttepede tedaviye başladım. Emekl hoca'nın hastasiyim.Gereken evrakları tamamladım götürdüm.1 hafta sonra raporun çıkacağını söyledi bana da.sizin neden uzun sürmüş bu kadar
Evet ozel randevuyla gittimBenim ayni gun cikmisti.ozel randevu ile mi gittiniz?
Evet ozel randevuyla gittimBenim ayni gun cikmisti.ozel randevu ile mi gittiniz?
Merhaba konak hastanesinde kime gidiyorsunuz?Umuttepede mi dediler bunu! Ben raporumu aldim.ilk denemeyi konak hastanesinde yaptirdim.oyle bir kural yok.
Marmara hastabesinde ismail.yilmazdi dr um.konaktaki tup merkezle anlasmasi vardi ama artik orayla degil okan universitesiyle anlasmasi varMerhaba konak hastanesinde kime gidiyorsunuz?
Marmara hastabesinde ismail.yilmazdi dr um.konaktaki tup merkezle anlasmasi vardi ama artik orayla degil okan universitesiyle anlasmasi varMerhaba konak hastanesinde kime gidiyorsunuz?
Teşekkür ederim cevabınız içinMarmara hastabesinde ismail.yilmazdi dr um.konaktaki tup merkezle anlasmasi vardi ama artik orayla degil okan universitesiyle anlasmasi var
Rica ederim hayirlisi olsun tedavinizTeşekkür ederim cevabınız için![]()
merhabalar nasıl bi sıkıntınız vardı acaba bende emek hocadan randevu aldım merak ediyorumMerhaba ben de Emek hocanın hastasiyim. Birinci tup bebek denemesinde şükürler olsun tutanlardanim. Şubat ayında transfer oldu. Siz evrağı neye göre nereye bıraktınız. Ben ilk önce Emek hocanın özelinden randevumu aldım. Sonra herşey tıkır tıkır işledi.
rapor nasıl alınıyor ben bu işlerde yeniyim ve çarşamba günü emek hocaya randevum varUmuttepede mi dediler bunu! Ben raporumu aldim.ilk denemeyi konak hastanesinde yaptirdim.oyle bir kural yok.
Once muayne olun size liste vericekler o evraklari yaptiricaksiniz esinizde sperm vericek urolojiye gidip.g3c gordum mesajinizi gittinizmi emek beye nasil gectirapor nasıl alınıyor ben bu işlerde yeniyim ve çarşamba günü emek hocaya randevum var