Tüp Bebek Merkezleri kocaeli umuttepe tüp bebek

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum daha önce 2 tüp denemem oldu.istanbulda özel bir merkezde ama olmadı.şimdi umuttepede denemk istiyorum.acaba dah önce orda tüp bebek deneyen oldumu deneyen varsa tecrubelerinizi paylaşırmısınız.

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum daha önce 2 tüp denemem oldu.istanbulda özel bir merkezde ama olmadı.şimdi umuttepede denemk istiyorum.acaba dah önce orda tüp bebek deneyen oldumu deneyen varsa tecrubelerinizi paylaşırmısınız.
MRB .bende izmitte oturuyorum . 2. tüp bebek denemesi için doktor ve hastane arıyorum. kocaeli üniversitesinde rahim filmi kabusundan sonra cesaretim yok orda tedavi görmeye ...

neseli 41 sonunda kocaeliden birini buldum çok şükür irtibatı kaybetmeyelim inş.ben genelde kadınlar kulubu tüp bebek sayfasına yada erkek infertilitesi sayfasına takılıyorum...rahim filmi konusuna katılıyorum devlet çok iyi değilmiş bende konrat görüntülemede yaptırdım ama felaketti canımdan can gitti sanki ölüyorum sandım yani özel olması farketmiyor...tüp bebek konusunda bende güvenemedim devlete hatta oyuzden ilk denememi rapor bile çıkartmadan istanbulda özel bi merkezde denedim olumsuz...ikinci denememi sgklı yıne istanbulda özel merkezde denedim olumsuz..hemde lapratuarı çok iyi olan merkezlerdi.sıralamada ön sırada olan ama rabbim vermeyınce olmuyo işte...belirli bi zaman sonra özel merkezlere para dayanmıyo.oyuzden ben devlette denemeyı düşünüyorum bakalım nasipse bu aralık ayında..

arkadasım ben rahim filmini konrat görüntülemede yaptırdım ama ölüyodum sankı felaket bişiydi bide ozel diye oakdar para verdim yani..sen neyaptın tüp bebek konusunu sesin çıkmıyo

Merhaba inşaallah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip eder Rabbim cnm tüp bebek yontemiylemi hamile kaldın Umuttepe demi denedin cvp yazarsan sevinirim

Merhaba inşaallah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip eder Rabbim cnm tüp bebek yontemiylemi hamile kaldın Umuttepe demi denedin cvp yazarsan sevinirim

yok canım şükürler olsunki normal yolla haile kaldım.inanılması çok zor ama rabbim okadar buyukki.ikitü denemem olmadı normal hamile aldım.inş.darısı isteyenherkein başına.

saol canım.inş.rabbim cümlemize bebeğini kucagına almayı nasip etsin..tedavi olmadı canım normal yolla..tabi buarada esim epey vitamin macun kullandı :)

Back
X