G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gizem_im
-
evet bende çok merak ediyom Kocaelindeki başarı oranını, belki oraya yönlenebiliriz
merhaba arkadaşlar bende tüpbebek için gittim 2 aşılama yaptırmıştım başka yerde eray bey tekrar bi tane daha aşılama önerdi.rapor için gerekliymiş bizde peki dedik zaten çokda tutmuyor gayet uygun. Bügün kan tahlili yaptırdım yarın tekrar gidip sonuçları göstericez.birde bize ürolojidende randevu alın dediler hangi dr iyi bilgisi olan varmı yazarsa sevinirim
ilk denememi kocaeli üniverstitesi hastanesinde yaptım 2011 eylul ayında başladım doktorlarım emek bey sebiha hanımdı toplam 5 tane yumurtam toplandı 2 si döllendi 2 si transfer edildi transfer işlemimi emek bey yaptı ama malesef olmadı ben memnun kalmadım açıkçası oranın en iyi doktoru eray bey oda malesef hastaneden ayrılmış tedavi süreci hiç iyi deıldı görüşmeye giderken farklı bi doktorla görüşüyosun yumurta takibine başka bi doktor transfer işlemine başka bi doktor standart bi sistem uyguluyorlar embriyonun tutnma şansı yuzde 20 diyolar sekreterleri desen suratsızın teki tabi herşey nasip kısmet işi....2,denememe karar verdim fazla ara vermeden umut tüp bebek merkezinde buldum kendimi doktorum ulun bey bu merkezi şiddetle tavsiye ediyorum ve şuan 8 haftalık hamileyim rabbime binlerce kez şükürler olsun sizlerinde yardımcısı olsun şuanlık hrşey çok iyi umarım böyle devam eder...eğer maddi imkanınız varsa özel yerleri tercih edinn çok araştırın başarı oranlarını takip edin ve en önemlisi doktorunuzu iyi seçin rabbim yardımcınız olsunnnn....
bende kasım ayında başladım ilk denenememe yumurta azlığından dolayı tedaviyi bıraktık .martta tekrar başlıcaz tedaviye nasipse aynı yerde... sekreterler için herkes suratsız demiş)) aslında birisi hariç, birisi yine iyi ve sevimli duruyor diğeri suratsız gerçekten.senin umut tüp bebekteki tedavi masfrafların ne kadar tuttu açıklama yapabilirmisin...bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunur hayırlısı olsun cnm .
benim 2.denemem olduğu için tekrar kocaelide tüp bebek raporu çıkardım raporla beraber ilaç hariç 2.000L ödedim ilaçlarım 650l tuttu toplam 3 milyara mal oldu doktorum ulun beydi..çok şükür herşey çok iyi bebeğimin kalp atışlarınıda duyduk geçen hafta darısı senin başına inşallah olumlu sonuçlar alırsın sende tedavn boyunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?