• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli üniversitede tüp bebek yaptıran var mı

Eklentiler

• IMG_8419.webp
    IMG_8419.webp
    19 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba hanımlar, herhalde 5 yıl olmuştur yaklaşık tedavilerle haşır neşir olalı. Tecrübelerimi ve tavsiyelerimi paylaşmak isterim, belki faydası olur. İlk önce tabi 2 aşılama yaptırdık. Sonra Emek Hoca'da 3 kere tüp bebek yaptırdık, biri taze transfer ikisi dondurulmuş transfer. Negatiflerden dolayı histeroskopi yaptı. Son olarak 9 Eylül'de 4. defa transferim oldu. Ve sonuç ilk defa pozitif. Tabi her an kaybedeceğim korkusu var. Ama önceki denemelerden farklı olarak kafa olarak hem pes etmiş hem daha rahattım. Zaten artık denemeyi bırakacaktım. Çünkü bu, yaşamayanın asla anlayamayağı acayip zor bir süreç. İlk denemelerde ilaç saatleri için bile çok gerilirdim, son denemede fazla kaydırmadan çok da önemsemedim ilaç saatlerini. Tavsiyelerim: Söyledikleri günden erken test yapmayın, ilaçlar yanıltıyor. Süreci çok çok yakınınız bir iki kişiden başka kimseyle paylaşmayın, sürekli olumsuz sonuçları da paylaşmak zorunda kalıyorsunuz, bu daha da yıpratıyor. Emek Hoca'yı kesinlikle tavsiye ederim; çok prensipli, başarılı, özverili ve nazik. Hastanenin koşulları dolayısıyla kontrollerin çoğunda kendisini göremeseniz de hastalarını titizlikle takip ediyor. Ben pes ettiğimde Emek Hoca beni bırakmadı, bugün gördüğüm pozitif onun sayesinde. Özge Hoca da çok açıklayıcı, ilgili, onunla da yol alabilirsiniz. Hastanenin koşulları mükemmel değil, hep sıra bekliyorsunuz ama ekip uyumlu, fabrika gibi çalışıyor herkes... Özelde çok daha rahat ederdim tabi ama harcamalarımızın on katı giderdi, para tuzağı olmaya acayip açık bir alan, süreç çok daha fazla uzardı bence... Umarım dileyen herkes pozitifi görür...

Son düzenleme:
Back
X