Kocaeli VM Medicalpark

mrsfly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
26
10
3
Kızlar, gebeliğim henüz çok yeni doktora bir türlü karar veremedim, Kocaelinde VM Medicalpark da Funda Salihoğlu Sarıcalı ve Ümit Aydın arasında kaldım, tanıyan tecrübe eden var mı acaba?

Kızlar, gebeliğim henüz çok yeni doktora bir türlü karar veremedim, Kocaelinde VM Medicalpark da Funda Salihoğlu Sarıcalı ve Ümit Aydın arasında kaldım, tanıyan tecrübe eden var mı acaba?
Canım ikisini de ilk kez duyuyorum yeniler galiba ben arzu hanıma gidiyordum. Yengem reyhan arpacıya gitti hamileliği boyunca orada doğum yaptı memnundu

Merhaba, ben funda hanıma gidiyodum hala daha kontrole ona giderim. Çok problemli bir hamilelik geçirdim. 3.5 aylık hamileyken safra kesesi ameliyatı oldum daha sonra çok şiddetli enfeksiyonlar geçirdim. En son plasentanın erken ayrılması nedeniyle acil sezaryenle doğum yaptım. Pazar günü funda hanım şehir dışında olmasına rağmen kalktı geldi ve ameliyatımı yaptı. Tüm hamilelik ve doğum sürecimi çok iyi yönetti. Tekrar olsa yine ona giderim bence güvenebileceğiniz biri. Benimde kızımında hayatını kurtardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…