- Konu Sahibi Mrs.Dincer
Arkadaşlar İzmit'te çocuk doktoru arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz doktorları bekliyorum. Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar konu açılalı epey olmuş.. siz gitmişsinizdir kimden memnun kaldınız??:)Arkadaşlar İzmit'te çocuk doktoru arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz doktorları bekliyorum. Teşekkürler
ben de bir çok doktora gittim..evet ama hiçbiri kafama yatmadı,erdinç bey hemen gel de git su sıra bi bitsin artık tarzında ve cok yogun burun buruna hasta cocuklarla konakta bekliyorsun sıra gelmiyor aralara giren oluyor..cankattaki gulten hanım da oglumun bezini acıp organları eliyle kontrol ettikten sonra hiç elini yıkamadı ve oglumun agzına dokundu cocugu hasta edecek diye dusundum.. steril eldivenler cok da pahalı degil hani...bence engüzel alikahya cocuk hastanesi ben 4 martta dogum yaptım aylık rutin kontrolere rana hanıma götürüyorum cok tatlı bir bayan o bölümde saten boş hemen sıra geliyor dört dörtlük ilgileniyor bazı dr cıkta sıradaki gelsin gibi aceleciler ama rana hanımdan öyle bir izlenim almadım acile götürdügümüzde ona denk geldik yine süper ilgilendi aylık kontrollerinizde onu tavsiye ederim